Proiect casa de poveste cu 3 dormitoare, doua bai si garaj dublu

Iti plac casele doar cu parter cu arhitectura de 5 stele? Cateva case de pe acest site sunt cu adevarat fabuloase iar acest proiect de casa prezinta un imobil cu adevarat fabulos care va sta la loc de cinste alaturi de acestea de acum inainte.

Daca ai un teren potrivit si fonduri suficiente pentru a o construi eu iti propun sa poposesti 3 minute aici pentru a vedea mai multe detalii despre acest proiect. Iti garantez ca nu vei regreta timpul pierdut. Vei vedea, casa desenata in sectiune, amplasamentul acesteia pe teren, planul tradus si explicat dar si alte imagini cu aspectul exterior.

Aceasta superba casa are suprafata construita la sol de 200 mp iar suprafata utila este de 162 mp. In plus, fata de suprafata utila mentionata anterior mai ai si niste terase deosebite care nu au fost incluse in calculul suprafetei utile. Fiind o casa doar cu parter, inaltimea la coama este de 6,38 metri  iar suprafata minima pe care o poti construi este de 650 mp cu o deschidere minima la drum de 26 metri.

Plan parter. Probabil ca ti se va parea iesita putin din tipare compartimentarea acestei case, mai ales daca esti obisnuit cu casele prezentate in ultima vreme pe acest site. Dar odata ce vei urmari prezentarea camerelor vei intelege rapid ca acest proiect de casa doar cu parter are o compartimentare perfecta, potrivita unei case de vis.

Intrarea se face prin intermediul unui hol de 4,61 mp. In partea dreapta se afla camera tehnica de 8,79 mp. Camera tehnica are o usa care da inspre garajul dublu de 32,90 mp.

 

Inaintand vom ajunge intr-un alt hol de 7,17 mp. De aici putem accesa una dintre bai ce are suprafata de 3 mp. In apropiere se afla si un mic dressing de aproximativ 3 mp. In partea stanga se afla zona de zi a acestei case. Este un spatiu imens ce merita apreciat. Daca adunam suprafata zonei de servit masa cu cea a zonei de zi, si daca mai adaugam si suprafata bucatariei ope space, vom obtine o suprafata de aproape 50 de metri patrati.

Zona de somn se afla in partea dreapta a casei si este formata din 3 dormitoare deservite de o baie. Baia are generoasa supratata de 7,59 mp. Cel mai mare dormitor are 16 mp, mai este unul in suprafata de aproape 11 mp si inca unul de 12,3 mp. Deci este o zona primitoare si gata sa sustina o familie de 4-5 persoane.

Amplasare pe teren.

Exit mobile version