retete gustoase

6 produse de make-up în care merită să investești

6 produse de make-up în care merită să investești

Machiajul de calitate te va însoți peste tot, chiar dacă te pregătești pentru muncă, pentru o seară de dans în clubul tău favorit sau o plimbare în proximitatea locuinței tale alături de prietenii din copilărie. Machiajul îți oferă un boost de încredere și energie, de aceea este important să alegi modelul și cosmeticele ideale pentru tine.

Loading...

Dacă vrei să achiziționezi articole noi pentru trusa de farduri, iată care sunt cele 6 produse de make-up de calitate în care merită să investești!

Make-up 1: Fondul de ten

Fondul de ten este unul dintre cele mai importante produse make-up pentru ten. Vei avea nevoie de un articol de calitate care să se potrivească cu tipul tău de piele, cu caracteristicile acesteia, să nu provoace iritații și să persiste timp îndelungat. Vei găsi o gamă extinsă de produse de la diferite branduri, precum Givenchy, Sephora Collection, Max Factor, Tom Ford, Estee Lauder cu formule fără parabeni sau parfum, și cu grad de acoperire lejer, mediu sau total.

Make-up 2: Corectorul sau anticearcănul 

Deși fondul de ten acoperă majoritatea imperfecțiunilor, hrănește pielea și o face să arate bine și uniform, există adesea unele semne de oboseală, linii fine, acnee, pete sau riduri ce nu vor fi acoperite din prima. Aici intră în acțiune corectorul! Este necesar să investești într-un produs de calitate pentru cât mai puține retușuri pe perioada zilei.

Make-up 3: Pudra

Niciunui machiaj de ten nu ar trebui să-i lipsească pudra. Aceasta va oferi feței un finisaj natural, fără luciu inestetic sau uleios. Este potrivită atât pentru machiajul de zi cu zi, dar și pentru cel de seară.

Make-up 4: Fardul pentru ochi

Fardul pentru ochi va pune în evidență frumusețea privirii tale, de aceea este extrem de important să alegi un machiaj de calitate, care să ofere un aspect plăcut, feminin și elegant. Dacă vrei să ieși din anonimat cu un fard de pleoape special, atunci alege paletele cromatice în funcție de nuanța ochilor tăi.

Pentru ochii verzi, optează pentru nuanțe de auriu, gri, negru sau bej, pentru ochii albaștri poți alege culorile cuprului, piersicii sau tente de roz, iar pentru ochii căprui și negri încearcă nude, verde, violet, albastru, burgundy sau bordeaux. Ține minte că nuanțele de maro sunt ideale pentru orice culoare a ochilor!

Make-up 5: Mascara și eyeliner

Atât mascara cât și tușul pentru ochi pot fi folosite pentru orice ocazie. Acestea oferă chipului tău un aspect aparte, de aceea vei avea nevoie de cosmetice rezistente la umiditate, temperaturi extreme și evenimente de lungă durată. Asemeni fardului de ochi, eyelinerul și mascara pot avea mai multe culori, acestea potrivindu-se cu nuanța irisului tău, iar dacă vrei să încerci un machiaj clasic, alege negrul.

Make-up 6: Rujul

Nuanța, textura și finisajul rujului vor schimba complet machiajul de ten și de ochi. Acesta va da viață și culoare feței tale și va contura întreg machiajul de zi sau de seară. Culorile rujului trebuie să se asorteze cu fardul de ochi, cu evenimentul, vestimentația dar și cu pigmentația pielii tale. 

Deci, pentru o piele deschisă la culoare încearcă nude, portocaliu, maro deschis sau cafeniu, pentru tenul auriu: nuanțe de roz deschis, ten măsliniu: mov, burgundy, fucsia, ten închis: vișiniu, rubin, roșu sau nuanțe de albastru.

Cu un machiaj de calitate nu va trebui să-ți verifici make-up-ul de fiecare dată când prinzi o oglindă, ci te vei putea distra și simți bine, știind că arăți impecabil și ești în centrul atenției! Alege, de asemenea, o trusă de pensule bune și diverse pentru un machiaj de lungă durată!