Fel principal

Papricaș de pui tradițional

Ingrediente: piept de pui CocoRico, ceapa,  1 morcov, 3 catei usturoi, boia iute si dulce, piper, sare, apa, ulei, pasta de tomate, smanatana. Mod de preparare: Taie pieptul de pui in cubulete, iar legumele in...

Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval

Ingrediente: 4-5 dovlecei mai mici, 350 gr carne tocata, 2-3 cepe medii, 2-3 linguri pasta de rosii, 130 gr cascaval tare, 4-5 oua, 150 gr smantana, 7-8 rosii mici, piper negru, ulei, sare Mod...

Salată de ton cu cartofi copți și porumb

Ingrediente: 1 conserva de ton, zeama de la o lamaie, 100 gr porumb la conserva, salata verde, rucola, ulei de masline Mod de preparare: Amesteca conserva de ton cu zeama de lamaie si porumb....

Chifteluțe de pește cu usturoi verde

Ingrediente: 1 kg de peste, 3 catei de usturoi, coaja rasa de lamaie (de preferat sa fie bio), zeama de lamaie, 3 fire de usturoi verde, faina, 1 legatura de patrunjel, boia de ardei...

Page 1 of 18 1 2 18