retete gustoase

E cea mai frumoasa fata de manelist! Cum arata fata lui Vali Vijelie. E iar singura, singura!

E cea mai frumoasa fata de manelist! Cum arata fata lui Vali Vijelie. E iar singura, singura!

Puțin trecută peste vârsta majoratului, fiica lui Vali Vijelie pare să se lovească de o problemă des întâlnită de fetele de vârsta ei. Potrivit informațiilor date de ea pe rețelele de socializare, Cati ar fi fost înșelată de iubit.

Loading...

Cati, fata cunoscutului cântăreț Vali Vijelie, a publicat mai multe mesaje pe pagina sa, acolo unde a avut o discuție cu prietenii despre infidelitate. Potrivit spuselor ei, ar fi aflat că iubitul ei s-a lăudat cu fapta sa, motiv pentru care, cel mai probabil, a pus stop relației.

„De ce toți bărbații înșală?”, a întrebat ea. „Bărbații nu înșală, fac antrenament să nu uite ce au de făcut acasă”, i-a răspuns cineva de pe rețelele de socializare, însă discuția nu s-a oprit aici.

„Păcat că uneori antrenamentul se laudă și aude iubita”, ia răspuns Cati.

La o simplă privire aruncată pe pagina lui Cati, se poate observa ușor că au dispărut pozele cu iubitul ei. Le-a păstrat doar pe cele cu ea.

Vali Vijelie se mândrește peste tot cu fata lui. Cunoscutul artist e foarte fericit de faptul că tânăra a învățat foarte bine la școală și nu a ieșit din cuvântul ei. Mai mult decât atât, după ce a luat permisul, Vali Vijelie i-a cumpărat o mașină deloc ieftină, dar i-a pus o condiție: să nu o parcheze în fața școlii. „I-am cumpărat o maşină fetei mele. Dar i-am spus să nu o parcheze acolo, la şcoală, ci mai departe. I-am zis: nu e a ta. E cadou de ziua ta. I-am explicat că un profesor munceşte o viaţă întreagă şi nu îşi permite o maşină aşa”, spunea Vali Vijelie.