Maria Ilioiu, acuzaţii grave la adresa producătorilor de la Insula Iubirii: „Ce convenabil să faci televiziune și să scoți cum vrei, pe cine vrei din decupare și montaj”

Insula Iubirii reuşeşte în fiecare sezon să îi ţină pe telespectatori în faţa micilor ecrane. Parcursul concurenţilor care au curajul să îşi testeze relaţia este urmărit cu sufletul la gură de români. În cel mai recent episod, ispita supremă a fost eliminată din show, iar mulţi dintre cei care au vizionat imaginile au fost surprinşi de decizia băieţilor. Recent, Maria Ilioiu a făcut declaraţii incredibile din spatele camerelor. Blondina a mărturisit că imaginea sa a fost afectată pentru audienţă!

Maria Ilioiu a participat în mai multe sezoane din Insula Iubirii, iar în cel de anul acesta a fost chemată în calitate de ispită supremă, fiind cea care are cea mai multă experienţă în această producţie. Lucrurile au mers bine până la un moment dat când, spune tânăra, a început să fie pusă în situaţii cu care nu se mai confruntase până în acel moment.

Imaginile pe care telespectatorii le-au urmărit în faţa micilor ecrane nu reflectă realitatea, a explicat blondina pe reţelele de socializare.

„Din păcate am fost pusă în situații ingrate și chiar umilitoare, eu fiind aceeași persoană sinceră și directă, așa cum v-am obișnuit în alți ani. Compatibilitatea mea cu noile personaje nu a putut fi nici măcar la nivel de conversație.

Din acest motiv nu mi-am putut etala aptitudinile specifice rolului. Am fost permanent obstrucționată și limitată de context și de timpul scurt petrecut acolo”, a început Maria să se confeseze fanilor.

Maria Ilioiu: „Ce convenabil să faci televiziune și să scoți cum vrei, pe cine vrei din decupare și montaj”
În continuare, sexy ispita a mărturisit că a fost provocată în repetate rânduri de concurenţi, ba mai mult, un astfel de dialog tranşant a fost dat în ultima sa apariţie în emisiune.

Iulian a susţinut că Maria Ilioiu este o persoană conflictuală şi că uneori le-a stricat buna dispoziţie.

Maria le-a explicat fanilor săi că montajele au fost alese în aşa fel încât, la sfârşit ea a fost personajul negativ.

„Probabil vă întrebați de ce au existat aceste diferențe dintre eu cea de acum și eu cea din alți ani. Răspunsul nu poate fi decât unul: Nu există diferențe decât fizice. La nivelul caracterului, ar fi fost realmente nefiresc să mă pot schimba radical de la un an la altul.

Mediul, calitatea îndoielnică a oamenilor cu care m-am intersectat, precum și conjuncturile nefavorabile mi-au influențat în mod negativ parcursul. Toate acestea mi-au influențat și impresiile negative, intenționat extrase din contexte mai largi.

De exemplu, dintr-un dialog de 30 de minute, voi puteți vedea doar câteva secvențe. Dialogul a fost distorsionat în defavoarea cuiva, tocmai pentru a crea controversă, scandal și evident, audiența mult dorită.

Mi-aș dori ca multe dintre dialoguri și acțiuni să fi fost prezentate o idee mai în detaliu. Sunt convinsă că, în acest caz, impresia lăsată s-ar fi schimbat radical.

Doar că televiziunile au ca scuză penibilă faptul că nu le permite timpul să dea toate înregistrările făcute. Ce convenabil să faci televiziune și să scoți cum vrei, pe cine vrei din decupare și montaj”, a mai susținut Maria Ilioiu pe Instagram.

Exit mobile version