Scandal uriaș la Chefi la Cutite, chiar daca emisiunea s-a incheiat de mult! Cine este adevaratul castigator

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la Cuțite s-a încheiat de câteva săptămâni, dar mulți dintre fanii show-ului culinar de la Antena 1 încă se simt revoltați în legătură cu câștigătoarea. Există păreri că Nina Hariton nu merită premiul cel mare, susținând că acesta trebuia să fie câștigat de Laurențiu Neamțu. Valul de comentarii jignitoare la adresa „elevei” lui Sorin Bontea continuă să apară fără oprire.

Nina Hariton a fost câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii Chefi la Cuțite. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea a reușit să impresioneze publicul și să plece acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Bătălia finală a fost disputată între Nina Hariton, Laurențiu Neamțu și Paul Tudosescu. Nina a ieșit învingătoare, ceea ce a provocat furia fanilor celor doi rivali ai săi.

Chiar dacă au trecut câteva săptămâni de la marea finală a sezonului 11 al emisiunii de realitate, mulți utilizatori de internet consideră că Nina nu ar fi trebuit să câștige acel premiu. Un val de comentarii jignitoare circulă pe internet în adresa ei. Fanii emisiunii Chefi la Cuțite susțin că adevăratul învingător al acestui sezon este Laurențiu Neamțu.

„Laurențiu este câștigătorul sezonului 11, Adrian este câștigătorul sezonului 10, restul sunt doar aranjamente”, este doar unul dintre miile de mesaje postate.

„Laurențiu a fost cel mai bun, chiar mai bun decât cei trei chefi, despre ce vorbim aici”, a spus altcineva.

„Laurențiu Neamțu este câștigătorul Chefi la Cuțite”, susține un alt internaut.

„Ea a fost doar în echipă, așa că a strâns lauri fără să merite. Bucătari talentați ca Laurențiu sunt ignorați în favoarea unei apariții superficiale”, a scris un alt fan al emisiunii.

„Nina nu a fost cea mai bună, dar nu noi decidem”, consideră un alt internaut.

Nina Hariton și-a propus să investească premiul câștigat la Chefi la Cuțite în proiectul său personal, cartea „Pas cu pas în bucătărie – Tehnici, secrete, rețete”, dedicată tuturor gospodinelor. „Dragostea mea pentru bucătărie și pentru voi este aici, în fața voastră. Cu tehnici, rețete și secrete din bucătăria mea și din bucătăria franceză, rețete pe care le-am învățat în decursul zecilor de ani și pe care le-am exersat de sute de ori pentru prieteni, familie și pentru oameni îndrăgostiți de gastronomie, precum și pentru mine.

A fost o provocare, am început cu entuziasm, am continuat cu pasiune și am muncit cu gândul, cu mâinile și cu sufletul, iar acum a venit momentul să vă arăt cum cuvintele adunate au luat formă, culoare și gust. Astăzi sunt mândră să anunț că am prima mea carte pregătită, o carte care va fi disponibilă pentru comenzi online începând cu 11 iulie și ulterior va putea fi găsită și în librării. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră și pentru că ați ales să fiți alături de mine în această călătorie”, a scris Nina Hariton pe rețelele sociale.

Exit mobile version