Pui în cremă de ciuperci

Există rețete simple care ne fac ziua mai frumoasă, după o zi obositoare de muncă. Printre acestea se numără și rețeta de astăzi! Iată cât de ușor se pregătește Puiul în cremă de ciuperci! Este foarte gustos, ușor de preparat și foarte aspectuos încât nu știi dacă să îl privești sau să te repezi cât poți de repede în el. În plus această combinație este ideală din punct de vedere nutrițional, deoarece doctorii ne recomandă combinarea cărnii cu legume.Iată cât de ușor se prepară!

Ingrediente:

1 piept de pui CocoRico
½ cană supă de pui
1 ceapă
250 grame smântână lichidă
2 căței de usturoi
lapte
250 grame ciuperci champignon
ulei de masline

Mod de preparare:

Încingem ulei într-o tigaie și călim ceapa tăiată subțire și usturoiul. Amestecăm cu o lingură de lemn până când ceapa prinde o culoare aurie. Adăugăm ciupercile champignon tăiate felii, spălate și uscate înainte. Odată cu ciupercile turnăm și puțin lapte și reducem puțin focul. Când ciupercile sunt pregătite, adăugăm smântâna lichidă și încorporăm supa de pui. În continuare vom adăuga pieptul de pui pregătit înainte la cuptor sau grătar și mai lăsăm câteva minute asigurându-ne că lichidul nu va fierbe.
Mâncarea este gata, tocmai bună de savurat împreună cu familia!

Poftă bună!

Exit mobile version