retete gustoase

Cele mai interesante idei de modele de unghii de sărbători 2020

Cele mai interesante idei de modele de unghii de sărbători 2020

Persoanele care caută cele mai interesante modele de unghii de sărbători 2020 pot găsi inspirație în lista de mai jos. Aceste modele de unghii sunt în trend și multe dintre ele sunt deja utilizate de un număr mare de persoane, în special de pasionatele de modă și de cele care sunt mereu interesate să aibă o manichiură impecabilă, care să evidențieze orice ținută.

Loading...

1.Unghii de Crăciun cu steluțe

Steluțele nu aparțin doar bradului tău de Crăciun, ci arată perfect și pe unghiile tale! Modernă și subevaluată, totuși strălucitoare și jucăușă, o manichiură cu stele are un aspect tineresc absolut impecabil. Aspectul adaugă o notă de glam  și funcționează pe orice lungime a unghiilor, de la unghii naturale și până la stiletto.

2.Unghii gri de Crăciun

O altă opțiune superbă și elegantă pentru iubitorii de nuduri și culori neutre este reprezentată unghiile gri de Crăciun. Frosty și elegantă, această nuanță are o vibrație Snow Queen care se combină perfect cu o formă feminină sexy, cum ar fi un unghiile stiletto sau balerină . Accentele proaspete de culoare albă, cum ar fi fulgii de zăpadă, arată excelent pe o bază gri, dar nu există limite în ceea ce privește designul abordat. Utilizează o nuanța palidă pentru a scoate în evidență modelele sau utilizează mici puncte și elemente sclipitoare. Poți folosi cu încredere argintiul.

 3.Unghii de Crăciun cu sclipici colorat

Este sezonul în care poți să strălucești, iar asta înseamnă unghii sclipitoare! Strălucirea de Crăciun combină toate nuanțele clasice ale sezonului – smarald, rubin, auriu și argintiu – și arată fantastic pe un strat de bază neutru. Efectul final face ca unghiile să arate ca și când ar fi fost scufundate în praf magic. În plus, este una dintre cele mai ușor de realizat manichiuri tematice de Crăciun.

4.Unghii cu modele drăguțe de Crăciun

Nu există lipsă de inspirație în timpul Crăciunului. Poți scoate copilul din interiorul tău cu ajutorul unei manichiuri cu personaje din desene animate de Crăciun precum Rudolph și Moș Crăciun. Aceste modele arată cel mai bine pe unghiile scurte, pătrate, naturale, mai degrabă decât pe un stiletto lung sau forme speciale, deoarece acestea tind să dea unghiilor un aspect copilăros și amuzant.

5.Unghii verzi

Verde smarald este o culoare clasică de Crăciun, deoarece ne amintește de bradul împodobit. Verdele este astfel o culoare excelentă de bază pentru manichiura ta festivă. Oferă unghiilor tale verzi de Crăciun o notă sofisticată cu accente de sclipici albe și argintii. Poți adăuga dungi sau puncte simple sau poți apela la nail art mai complex, cu reni și fulgi de zăpadă, globulețe sau char un om de zăpadă pe una dintre unghii.

Există multe modalități de a-ți face manichiura mai festivă la timp pentru sezonul de iarnă. Poți să exprimi spiritul de Crăciun alegând culori de sezon – cum ar fi roșu, verde, auriu și argintiu – sau adăugând o notă de strălucire cu sclipici. Pentru un aspect deosebit de special, poți fi creativă și cu design-uri tematice de Crăciun. 

Deoarece Crăciunul este o ocazie atât de specială, este important să ai o grijă suplimentară atunci când îți colorezi unghiile. Asigură-te că parcurgi întregul proces de îngrijire și finisarea unghiilor înainte de a începe să pictezi și adaugă un strat de acoperire rezistent la ciobire pentru a evita stricarea manichiurii în timp ce îți desfaci cadourile.

Ce modele poți alege pentru unghiile de Crăciun

Cele mai bune modele de nail art pentru Crăciun sunt atât distractive, cât și drăguțe. Poți încerca desene cu un Moș Crăciun sau un ren sau, dacă aveți vrei să faci ceva nou în acest an poți opta pentru modele pentru fiecare unghie. Totul ține de preferințe, dar și de stilul abordat în ținute, precum și de evenimentele la care participi. 

Unghiile cu mult sclipici este posibil sa nu fie potrivite pentru birou, în timp ce unghiile cu Moș Crăciun și saniuțe nu sunt potrivite pentru o petrecere de seară foarte glam. Dacă trebuie să participi la mai multe evenimente diferite într-o perioadă scurtă de timp, atunci va trebui să alegi un model cât mai versatil, care să se potrivească pentru toate ținutele și ocaziile la care îți vei etala mâinile. Vezi pe Savy Professional, ce tipuri de unghii de sarbatori iti plac.