Gest inconştient al Teodorei!

Gest inconştient al Teodorei!

 

Loading...

În plină pan.demie de cor.onavirus, graviduța Teodora Becali își ocupă timpul cu lucruri normale, pe care și înainte de marea panică din România le făcea. Cu toate acestea, modul în care a ieșit din casă fiica cea mare a lui Gigi Becali îl va revolta îngrozitor pe latifundiarul din Pipera!

Deși ne aflăm în plină epide.mie de coro.navirus și autoritățile ne recomandă insistent să nu ieșim din case decât în caz de nevoi urgente, se pare că panica nu a ajuns și la Teodora Becali. Fiica cea mare a finanțatorului FCSB nici că se sperie de existența virusului Co.vid-19 și umblă nestingherită pe străzile din Capitală.

Fotoreporterii de la ciao.ro au surprins-o pe Teodora Becali, graviduță, la volanul bolidului său de lux, iar modul în care conducea pe străzile din Capitală cu siguranță îl va înfuria pe Gigi Becali. Fără mască de protecție și vorbind la telefon, zâmbind larg, Teodora pare că nu are niciun fel de grijă și, în timp ce tatăl său face donații substanțiale către spitalele care au mare nevoie de ajutor, fiica latifundiarului din Pipea își trăiește viața de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Pentru că este graviduță și urmează să devină mamă pentru prima dată în vara acestui an, Teodora Becali ar fi trebuit să fie mult mai atentă la normele impuse de autorități în această perioadă grea, iar faptul că a vorbit la telefon în timp ce conducea i-ar fi adus 20 de puncte de penalizare, dar și suspendarea permisului pentru o lună de zile. Cu toate acestea, a scăpat basma curată!