De ce ar trebui să investești într-o husă de calitate pentru telefonul tău mobil?

Ți-ai cumpărat de curând un telefon nou și nu știi dacă merită să îl accesorizezi cu o husă? Noi îți sugerăm să nu stai mult pe gânduri și să investești într-o protecție de acest tip care te va scuti, negreșit, de cheltuieli ulterioare pe care ai putea fi nevoit să le faci în cazul în care smartphone-ul îți cade din mână. 

Mai jos ți-am pregătit toate avantajele de care vei beneficia dacă vei folosi o husă de telefon încă din prima zi în care îl scoți din cutie. Iată care sunt acestea!

Îl poți face mai ușor de folosit

Ne referim strict la experiența fizică pe care o vei avea utilizând telefonul. Mai exact, vorbim de noile designuri ale smartphone-urilor din ultimii ani, cu forme din ce în ce mai slim și carcase din ce în ce mai lucioase. Aceste două caracteristici nu pot duce decât într-o singură direcție, cea în care telefonul ajunge să îți alunece din mână într-o singură secundă de neatenție.

Utilizarea unei huse de telefon îți va permite alegerea materialului preferat, care poate fi de la imitație de piele la catifea, lemn sau suprafață abrazivă, astfel încât coșmarul că îți vei sparge telefonul să fie eliminat. 

Totodată, o husă pentru telefon mai poate adăuga câteva grame la greutatea totală a smartphone-ului tău, astfel încât nu îți va mai fi greu să îl găsești prin geanta plină de tot felul de lucruri. 

Îl protejezi de zgârieturi

Și dacă tot am ajuns cu gândul în interiorul unei genți, nu putem omite faptul că cele mai multe persoane își aruncă și cheile în același compartiment cu telefonul, portofelul și agenda, astfel încât carcasa smartphone-ului se poate zgâria. Dacă vei vrea să îl vinzi în viitor, pentru a face un upgrade, eventual, prețul acestuia va scădea foarte mult tocmai din pricina asta, cea a aspectului neîngrijit, așa că nu îți recomandăm să sari peste etapa cumpărării unei huse pentru smartphone

Scapi de asigurarea la telefon

La fel ca celelalte lucruri pe care le deții, și telefonul tău poate beneficia de o asigurare în caz de distrugere. Însă de ce să dai bani lună de lună, când poți investi o singură dată o sumă modică, de până în o sută de lei, pentru a cumpăra o husă de telefon care îl va ține departe de service? Chiar și cele mai simple modele, cum sunt cele din silicon, îți vor proteja aparatul de eventuale deteriorări.

Poți avea un telefon unic!

Modelele de telefon lansate pentru aceeași categorie de produs sunt limitate, așa că vei putea alege din câteva opțiuni. Cu o husă de telefon pe gustul tău poate părea că ai un telefon nou în fiecare lună! Simpla rulare a câtorva huse îți vor face prietenii geloși pe „noua ta achiziție”, când, de fapt, în spatele acestora se va ascunde același telefon în care ți-ai pus încrederea. 

În acest fel, nici tu nu te vei plictisi de aspectul smartphone-ului tău și vei putea ține mereu pasul cu moda!

Știai că poți comanda huse de telefon la Carrefour? Nu a fost niciodată mai simplu să ai grijă de telefonul tău ca până acum!

Exit mobile version