Uită de protezele mobile cu ajutorul sistemului Fast&Fixed!

Sistemul Fast&Fixed este inovator și vine în ajutorul pacienților care și-au pierdut dinții de la nivelul întregii arcade maxilare sau mandibulare. Spre deosebire de inconfortabilele proteze mobile totale, sistemul Fast&Fixed presupune dinți ficși în doar 24 de ore, prin inserarea implanturilor dentare și atașării de acestea a unei lucrări protetice provizorii. 

În ce constă sistemul Fast&Fixed?

Sistemul Fast&Fixed este o inovație în ceea ce privește procedurile chirurgicale, făcând posibilă inserarea a mai multe implanturi într-o singură ședință, alături de coroanele dentare provizorii. În acest fel, pacientul se bucură de restaurarea estetică și cea funcțională a cavității orale într-un timp record! 

În funcție de particularitățile cavității orale și de cantitatea și de calitatea osului alveolar, la nivel maxilar se pot insera până la 6 implanturi, în timp ce la mandibulă este suficient un număr de 4 implanturi. 

Implanturile sunt în așa fel inserate încât formațiunile anatomice importante (sinusul maxilar și canalul mandibular) să fie evitate. 

Pe aceste implanturi vor fi ancorate lucrările protetice provizorii, care urmează a fi schimbate cu cele definitive după o perioadă de 6-12 luni. Avantajul major al sistemului Fast&Fixed este acela că pacientul nu mai trebuie să aștepte timp de câteva luni de la inserarea implantului până la atașarea coroanei. Pacientul se poate bucura de coroana provizorie, până la inserarea celei definitive. 

Alege clincia stomatologică Life Dental Spa și bucură-te de dinți ficși în doar 24 de ore cu ajutorul echipei noastre de medici profesioniști!

Care sunt beneficiile sistemului Fast&Fixed?

Sistemul Fast&Fixed se adresează în special pacienților edentați total care își doresc o restaurare rapidă și sigură a cavității orale, precum și pacienților străini care aleg clinica stomatologică Life Dental Spa pentru turismul dentar.

Iată doar câteva dintre beneficiile de care se bucură pacienții care aleg sistemul Fast&Fixed:

Ce trebuie să știe pacienții care vor să opteze pentru sistemul Fast&Fixed?

Pacienții care își doresc dinți ficși în doar 24 de ore și aleg clinica stomatologică Life Dental Spa se bucură de o comunicare medic-pacient excelentă. Pacienții sunt informați corect și complet cu privire la toate manoperele ce urmează a fi realizate. 

Inițial, în urma unei consultații la medicul specialist în implantologie, pacienților li se va evalua statusul oral și se va întocmi un plan de tratament adecvat, ce cuprinde toate manoperele medicale ce urmează a fi realizate. 

Ulterior, după efectuarea analizelor și a unui computer tomograf (CT), pacientul poate urma procedura propriu-zisă Fast&Fixed, ce cuprinde: 

Urmează o perioadă de osteointegrare cu durată variabilă, de la 4 până la 6 luni, timp în care pacientul se poate bucura de redobândirea fucționalității și a esteticii cu ajutorul coroanelor provizorii. Acest interval de timp este suficient pentru a se forma legături între implanturi și os alveolar, iar la finalul acestei perioade se poate schimba lucrarea protetică provizorie cu cea definitivă. 

Alege clinica stomatologică Life Dental Spa și beneficiază de tratamente moderne, minim-invazive și eficiente într-un timp record!

Exit mobile version