Vedetele cu cele mai trendy hairstyles

Ai avut vreodată o poftă nebună de a face o schimbare radicală în ceea ce privește lookul tău? Ți-ai înnoit deja o bună parte a garderobei și tot nu ți-ai potolit pofta de nou în ceea ce privește aspectul tău? Ce-ai zice de o tunsoare fresh, care să te transforme mai mult decât îți puteai imagina în mai puțin de o oră! 

Dacă nu ai inspirație la acest capitol, ți-am pregătit noi câteva sugestii preluate de la cele mai efervescente vedete internaționale, așa că ia-ți de mai jos cele mai cool idei de hairstyle, fă-ți o programare la salon și comandă-ți câteva produse de îngrijire a părului cu ajutorul cărora să strălucești! Să începem!

Miley Cyrus

Hannah Montana, tu ești? Transformările prin care Miley Cyrus a trecut de-a lungul timpului au fost, trebuie să recunoaștem cu toții, spectaculoase, vedeta trecând de la un look de școlăriță timidă la cel de femeie stăpână pe situație, dar mai ales pe frizura pe care o poartă, foarte natural. N-ai cum să nu iubești această tunsoare cu care Miley și-a uimit fanii chiar de Ziua Îndrăgostiților de anul acesta! 

Șuvițele blonde, bretonul cu un look messy și lungimea perfectă pentru orice vârstă ți s-ar potrivi și ție mănușă. Însă nu uita că cea care contează cel mai mult este atitudinea, de care Miley nu duce deloc lipsă. 

Gina Rodriguez

Dacă nu știi cine e Gina Rodriguez, poate a venit momentul să vezi unul dintre cele mai iubite seriale de comedie din ultimii ani, Jane The Virgin de pe Netflix. Actrița originară din Chicago are un zâmbet molipsitor și e foarte asumată, chiar dacă rolul din serialul care a consacrat-o este în antiteză totală cu atitudinea ei. 

Devenită celebră când încă mai purta părul lung, buclat, Gina a ales să schimbe macazul în 2020 și să treacă la un bob lung care o prinde de minune. Ce zici, ți s-ar potrivi tipul ăsta de tunsoare?

Elisabeth Moss

Rămânem la seriale care au primit cele mai multe aprecieri și o cunoaștem pe Elisabeth Moss, cea care a uimit fanii episoadelor din Povestea Slujitoarei (The Handmaid’s Tale) de pe HBO cu talentul său. Iar dacă în serial am văzut-o cu toții purtând părul lung desfăcut, atunci când rolul îi permitea să dea la o parte căciulița specifică slujitoarelor, anul acesta Elisabeth a decis că a venit momentul pentru o schimbare. Și ce schimbare! Bobul asimetric și buclele lejere o prind de minune, iar candoarea chipului său nu are cum să nu te facă s-o iubești din prima!

Halle Berry

Ți-o aminteai cu părul scurt și făcut cu gel, așa e? Ei bine, Halle Berry și-a mai schimbat în ultimii ani preferințele în ceea ce privește modul în care își poartă părul, iar anul acesta i-a adus pe fanii ei în pragul delirului cu această coafură care o prinde de mi-nu-ne! Tuns drept, dar filat pe alocuri, fără breton, dar cu o șuviță care joacă acest rol, întins perfect, dar colorat cât să îi ofere un aspect voluminos părului, Halle Berry se vede că se simte excelent cu această alegere!

Cine a spus că trebuie neapărat să tai părul, când îl poți vopsi pentru a-ți schimba total lookul!

Emilia Clarke

Părea atât de candidă cu tunsoarea medie, blondă, pe care o purta în legendarul serial Game of Thrones, nu-i așa? „Mama dragonilor” a decis să treacă pe partea cealaltă și s-a prezentat la premiile BAFTA de anul acesta cu un hairstyle mai mult decât îndrăzneț, dar care o prinde la fel de bine precum o făceau și suvițele bălaie. Tunsă scurt și cu un wetlook fantastic, Emilia ne-a arătat încă o dată că personalitatea este mereu deasupra oricărui stil adoptat.

Pe tine care dintre tunsorile de mai sus te-a inspirat și pe care ai alege-o atunci când vei fi pregătită să faci o schimbare radicală de look?

 

Exit mobile version