Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Secretul celor mai fragede șnițele. Ce trebuie să știe toate gospodinele!

Secretul celor mai fragede șnițele. Ce trebuie să știe toate gospodinele!

Cui nu îi plac șnițele? Șnițelele reprezintă un preparat foarte, foarte bun, sățios și ușor de preparat care satisface atât gusturile adulților cât și cele ale copiilor! Deși ne plac tuturor, unora nu le ies atât de fragede, motiv pentru care astăzi îți dezvăluim mici trucuri care te vor ajuta cu siguranță la următoarele șnițele preparate:
1. Pune pieptul de pui între două folii de plastic şi bate-l cu un ciocan de șniţele sau fundul unei tigăi. Fileurile trebuiesa aibă aproximativ 1cm grosime.
2. Pregătește 3 boluri: în primul bol pune făina, în cel de-al doilea, ouăle bătute, iar în cel de-al treilea pesmet amestecat cu boia dulce, sare și semințe de susan (opțional) și mixează-le. Pune fileul de pui în făină, ou și pesmet fără să apeși carnea de pui în pesmet. Verifică pesmetul să fie proaspăt. Adaugă snițelele neapărat în uleiul încins.

3. Nu adăuga mai mult de două șnițele în tigaie, pentru că altfel uleiul va fi absorbit, mai repede, iar șnițelele tale vor absorbi mai multă grăsime.

4. Scoate șnițelele pe șervețele absorbante și acoperă-le de asemenea cu șervețele

  • Tragedie aviatică în Italia! Niciun pasager nu a supraviețuit prăbușirii avionului
  • Schimbare importantă pentru șoferi: Cei cu două mașini vor plăti o nouă taxă obligatorie
  • Șoc total pentru cei de la Visuri la cheie, după ce au vizitat o familie pe care a ajutat-o acum 6 ani. Ce au descoperit
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

5. Sucul de lămâie oferă șnițelelor un gust deosebit. Îți recomandăm să încerci această combinație!

Vezi si reteta pentru rulada de pui:

Pentru că rulada de pui, poate înlocui cu succes orice mezel sau mic dejun, este sanatoasa si traditionala, astazi iti prezentam reteta pentru rulada de pui cu mirodenii. Uite de ce ai nevoie:

  • Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier
  • Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate
  • 3 zodii binecuvântate în perioada următoare: Noroc, belșug și protecție divină le schimbă destinul
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Ingrediente:

1 kg pulpe de pui dezosate, fara piele, 2 lingurite de uleil,1-2 catei usturoi, 10 boabe de piper (eu am folosit verde), jumatate lingurita boabe de mustar, jumatate lingurita sare, amestec de ierburi si mirodenii (facute in casa sau din cele fara potentiatori de arome sau alte nebunii) , eu am folosit maghiran, busuioc, oregano, boia de ardei dulce, hartie de copt (nu se mananca, stati linistiti, este insa esentiala in reteta asta)

Mod de preparare:

Am spalat pulpele de pui si am ales sa le tai excesul de grasime, eventualele resturi de piele si zgarciurile. Eu va recomand sa nu sariti peste pasul asta, desi o sa va ia vreo 10 minute in plus – fara sa exagerez cu aceasta operatiune si tot am strans 140 de grame de grasime. Da, ati citit bine, 140 de grame din totalul de 1 kg – destul de mult as zice. Am vrut chiar sa va pun o poza cu “gunoiul” pe cantar, insa arata prea urat si am zis sa nu va treaca pofta de rulada 🙂
Am pus apoi intr-un mojar piperul si mustarul si le-am zdrobit. Am adaugat usturoiul, sarea si am facut o pasta. Impreuna cu restul de condimente si o lingurita de ulei, le-am adaugat peste pulpele de pui si am amestecat bine, sa fie condimentele distribuite uniform.
Apoi am taiat o bucata maricica de hartie de copt (vreo 40 de cm), am uns-o cu o lingurita de ulei si am asezat pulpele cam asa:
Rulam usurel, avand grija sa nu intre hartia intre bucatile de carne – strangem la capete ca sa nu se imprastie rulada.
Dupa ce am rulat de tot, rasucim capetele si le bagam sub rulada. O punem intr-o tava, turnam o cana cu apa si daca mai vrem punem 2-3 bucatele de usturoi si niste ierburi in ea.
Bagam in cuptorul incins la 200 de grade pentru o ora.
Dupa aceea aruncam apa si lasam rulada sa se odihneasca macar 5 minute inainte de a o taia. Daca vreti sa o mancati rece lasati-o sa se raceasca in hartie.
La taiat va recomand sa folositi un cutit cat mai bine ascutit si sa tineti rulada bine, cat mai aproape de locul unde faceti taietura. Si mai ales apasati usurel cu cutitul – apasarea puternica o va sfarama.
Stiu ca am povestit mult, insa veti vedea ca o sa va iasa din prima – este un preparat chiar simplu de facut si inca si mai simplu de mancat.
Poate fi mancata in sandvisuri, cu garnituri si salate.
Pofta buna!

Sursa: iria.ro

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Scovergile de post, desertul preferat din copilărie

Scovergile de post, desertul preferat din copilărie

Prajitură cu gem și aluat răzuit

Prajitură cu gem și aluat răzuit

Bufnița: Între Simbol al Înțelepciunii și Gardian al Nopții
Actualitate

Bufnița: Între Simbol al Înțelepciunii și Gardian al Nopții

Citeste mai multDetails
Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier
Actualitate

Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier

Citeste mai multDetails
Actualitate

Horoscop Financiar: Două Zodii care Vor Avea o Ascensiune Financiară Spectaculoasă Până în 2030

Citeste mai multDetails
Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate
Actualitate

Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate

Citeste mai multDetails
9 semne vizibile la nivelul picioarelor care pot indica probleme ale ficatului
Actualitate

9 semne vizibile la nivelul picioarelor care pot indica probleme ale ficatului

Citeste mai multDetails
Pancreasul: rol, funcții și semne care indică probleme de sănătate
Actualitate

Pancreasul: rol, funcții și semne care indică probleme de sănătate

Citeste mai multDetails
3 zodii binecuvântate în perioada următoare: Noroc, belșug și protecție divină le schimbă destinul
Actualitate

3 zodii binecuvântate în perioada următoare: Noroc, belșug și protecție divină le schimbă destinul

Citeste mai multDetails
Semnale de Alarmă: Avertismentele Subtile ale Corpului Care Pot Indica Prezența Cancerului
Actualitate

Semnale de Alarmă: Avertismentele Subtile ale Corpului Care Pot Indica Prezența Cancerului

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact