retete gustoase

3 remedii naturiste care te ajută să combați oboseala cronică

3 remedii naturiste care te ajută să combați oboseala cronică

Oboseala apare după un efort susţinut, o afecţiune, zeci și zeci de ore nedormite sau când te macină anumite gânduri. Dacă este doar un episod trecător, ar trebui să-ţi revii după câteva nopți în care te bucuri de un somn odihnitor. Dacă însă nu reuşeşti să-ţi recapeţi energia şi starea aceasta persistă, există riscul să suferi de sindromul de oboseală cronică. În acest caz, odihna nu mai este suficientă pentru refacerea organismului, ci ai nevoie de un tratament naturist pentru oboseala cronică.

Loading...

Sedirelax

Produsele brandului Ayurmed sunt o combinație între tradiţia medicală ayurvedică și tehnologia de ultimă generaţie, și sunt folosite ca tratament terapeutic în diverse afecţiuni. Pentru realizarea lor, sunt folosite cunoştinţele unor specialişti în medicină, farmacie şi cercetare pentru prelucrarea materiei prime naturale, originare din Himalaya. Sedirelax este un supliment alimentar, 100% natural, care ajută organismul să treacă, mai uşor, peste o perioadă de stres sau suprasolicitare fizică ori psihică. Pentru că somnul este cel mai bun ajutor în refacerea naturală a organismului, tabletele de Sedirelax ajută la instalarea unui somn de calitate în timpul nopţii, ferindu-te de somnolenţă, în perioada activă de peste zi. Fiindcă nu afectează coordonarea fizico-mentală, poate fi administrat şi conducătorilor auto, ajutând la depăşirea nervozităţii şi a stărilor de anxietate şi hiperexcitabilitate. Memoria, atenţia şi concentrarea sunt, astfel, îmbunătăţite, pe cale naturală. Ingredientele active din ginkgo biloba, roiniţă, sunătoare, busuoic, valeriană şi acacia aduc un plus de calitate somnului, îmbunătăţesc memoria şi capacitatea de concentrare, menţin vitalitatea şi echilibrul natural al organismului.

Infostim

Hypericum Plant încearcă să aducă beneficiile plantelor vindecătoare din natură în viaţa de zi cu zi a oamenilor. Capsulele Infostim conţin lecitină, extracte naturale din măceş, păducel, cătină albă, ginkgo biloba, ginseng siberian şi sunătoare, coenzima Q10, zinc şi seleniu. Toate acestea ajută la oxigenarea creierului şi la buna funcţionare a funcţiilor cerebrale, diminuând stresul şi calmând agitaţia, iritarea şi starea anxioasă. Îmbunătăţirea circulaţiei periferice şi cerebrale a sângelui duce la întărirea imunităţii. Fiecare capsulă de Infostim are proprietăţi cu efect antioxidant, anticoagulant, vasodilatator, antiaritmic, energizant, vitaminizant, mineralizant, calmant, detoxifiant şi tonifiant.

Calmo Depresin

Cu o tradiţie îndelungată în acest domeniu, Cosmo Pharm distribuie o gamă largă de produse din ingrediente naturale. Calmo Depresin este un antidepresiv natural, eficient în tratarea stărilor de anxietate. Ajută la parcurgerea, cu bine, a unor perioade stresante şi la restabilirea echilibrului emoţional, printr-un somn odihnitor şi o stare de calm şi bună dispoziţie. Capsulele conţin oxid de magneziu, rădăcină de valeriană, extract din floarea pasiunii, roiniţă, sunătoare, muşeţel, salvie şi vitamina B3. Tonic şi revigorant cerebral, ajută la buna funcţionare a sistemului nervos, reglează nivelurile de serotonină şi dopamină. Eficient în tratarea insomniilor, ajută la inducerea unui somn liniştit şi odihnitor. Reducând manifestările neurodegenerative, ajută la susţinerea funcţiilor neurologice. Creşterea capacităţii de adaptare a organismului la condiţii de stres contribuie la îmbunătăţirea puterii de concentrare, a memoriei şi a capacităţii intelectuale. Administrarea este eficientă în tratarea depresiilor, anxietăţii, stresului, epuizării psihice, a oboselii cronice sau a efectelor asteniei.

Printre simptomele oboselii cronice se numără durerile în gât, nodulii limfatici, afectarea memoriei pe termen scurt, dificultatea în concentrare, lipsa energiei, chiar şi după un somn lung, durerile articulare, alergiile sau sensibilitatea la sunete, lumini, alimente sau medicamente, fluctuaţiile în greutate, dereglările digestive. Fiecare dintre aceste senzaţii produce dezordine în viaţă, contribuind la degradarea stării generale fizice şi psihice. Pentru a trece cu bine peste o astfel de perioadă, solicită și ajutor specializat, din partea unui medic. Cu o reglare a regimului alimentar şi a stilului de viaţă, vei reuşi să te bucuri, din nou, de ceea ce te înconjoară.