retete gustoase

Ce modele de cercei din aur purtăm în 2022

Ce modele de cercei din aur purtăm în 2022

Cerceii din aur se numără încă din cele mai vechi timpuri printre cele mai îndrăgite bijuterii pentru femei. An de an, moda aduce mereu în atenția noastră tendințe tot mai atrăgătoare. În 2022 se poartă modele de cercei din aur cu pietre naturale sau pretioase, cu forme geometrice și cu detalii de design originale. Sunt în tendințe atât modelele mici, pe lobul urechii, cât și  piesele masive ideale pentru evenimente speciale. 

Loading...

Delectează-te în rândurile următoare cu modelele de cercei de aur la modă în 2022. 

Cercei din aur cu pietre 

Printre principalele tendințe ale anului 2022 se afla cerceii din aur cu pietre semiprețioase și prețioase. Aceste modele dau farmec oricărei ținute vestimentare, astfel că reprezintă o investiție inteligentă pentru orice femeie. Vor fi salvarea ta de stil în multe situații când trebuie să mergi la o ieșire în oraș mai specială ori la un eveniment deosebit. Optează pentru un model cu rădăcină de safir și quartz roz și vei fi o apariție de neuitat. 

Cercei lungi din aur 

La fel ca în sezoanele trecute, cerceii lungi din aur rămân în topul tendințelor. Așadar, dacă aveai o afinitate pentru un astfel de accesoriu, îți poți completa trusa de bijuterii în acest an fără grija ca va ieși prea curând din tendințe. Cerceii cu închidere tip fluture sunt comozi, practici și eleganți. O bijuterie cu o inimă din citrin lăptos ce se continuă cu cănăfiori din aur galben este ideală pentru o femeie jucăușă. 

Cerceii din aur cu forme geometrice

În 2022 revin în forță modelele de cercei din aur cu forme geometrice. Finisajele delicate și detaliile de design deosebite sunt caracteristicile cheie ale acestor bijuterii din aur. Îi poți purta la petreceri de cocktail, la cine romantice luate la un restaurant elegant ori la evenimentele speciale din acest an. Transformă-i în vedeta outfitului tău și îmbracă piese vestimentare mai simple. 

Cercei din aur cu detalii de design îndrăznețe

Pe lista tendințelor se mai află în 2022 și cerceii din aur cu detalii de design îndrăznețe, așa cum ar trebui să fii și tu. Nu te teme să ieși din zona de confort, ci fă o schimbare în stilul tău fiindcă nu vei regreta. Acest pas, mic la prima vedere, îți va aduce exact schimbarea de care ai nevoie în viața ta – vei străluci mai intens ca niciodată. Așadar, pentru ocaziile speciale din 2022 nu mai trebuie să îți faci nicio grijă fiindcă ai găsit perechea de cercei care să te scoată din anonimat.

Cercei din aur cu perlă

Dă farmec ținutelor tale de zi cu zi cu ajutorul unei perechi de cercei din aur cu perlă. Sunt delicați, fini, rafinați și versatili, astfel că îi poți introduce într-o mulțime de combinații vestimentare. Sunt mai potriviți pentru outfiturile de zi, însă nu vor trece neobservați nici la ținutele feminine de seară. Orice femeie ar trebui să aibă în trusa ei de bijuterii o pereche de cercei din aur cu perlă. Nu ar trebui să ai nicio reținere în a-i cumpără fiindcă nici metalul prețios, nici perlele nu se vor demoda niciodată. 

Care sunt cerceii din aur cu care îți vei completa cutia de accesorii în 2022?