Făcea dragoste cu iubitul când a auzit o trosnitură puternică. S-a înroșit de rușine și a fugit imediat la baie. Uite ce a pățit, iubitul ei a rămas fără cuvinte: ,,De 20 de ori în fiecare zi mi se…”

Făcea dragoste cu iubitul când a auzit o trosnitură puternică. S-a înroșit de rușine și a fugit imediat la baie. Uite ce a pățit, iubitul ei a rămas fără cuvinte: ,,De 20 de ori în fiecare zi mi se…”

 

Loading...

Darcey Kelly are doar 19 ani dar trece printr-o adevărată dramă.

Tânăra suferă de 3 ani de un sindrom ereditar datorită căruia i se dislocă articulațiile la cel mai mic efort, acestă boală se numește sindromul vascular Ehlers-Dantos. Din cauza acesteia, articulațiile ei se dislocă de până la 20 de ori pe zi.

Acest lucru se întâmplă fiindcă organismul ei produce un tip de colagen modificat și articulațiile sunt prea largi, oasele nefiind foarte bine fixate. Iată ce a mărturisit chiar ea: ,,Într-o zi proastă nu mă pot da jos din pat pentru că îmi disloc 10 articulații încercând să mă dau jos din pat. Într-o zi bună, scap cu 6 dislocări pe zi”.

Acest lucru nu îl pățește doar ea, întreaga sa familie suferă de aceeași boală, dar Darcey are cea mai severă formă. Partea bună a bolii sale este că îi dă o mobilitate ieșită din comun, asta permite, de exemplu, fratelui său să fie cascador, pe când sora sa lucrează ca artist de circ.

Ea a dat un interviu în cadrul căruia a povestit că cel mai jenant moment a fost acela când întreținea relații intime cu iubitul ei și pur și simplu i-a sărit șoldul din articulație:

,,Dintr-o data, am auzit o trosnitura puternica. El nu a auzit-o, dar a observat durerea de pe fata mea. N-am vrut sa-l indispun, asa ca i-am spus sa ma scuze un minut, am schiopatat pana la baie si mi-am pus soldul la loc. Apoi ne-am intors la treaba.”

Doctorii i-au spus ca boala s-ar putea agrava, pentru ca speranta de viata e de 35-40 de ani, dar Darcey spune ca ,,Nu vreau sa ii ascult. Mi-au spus ca o sa fiu intr-un scaun cu rotile la 18 ani, dar am o viata aproape normala!”