retete gustoase

Nu și-a mai revenit după ce și-a pierdut fiica, iar apoi iubita. A rămas al nimănui și s-a dedicat filmului. Ce s-a aflat acum despre el? Ți se rupe sufletul

Nu și-a mai revenit după ce și-a pierdut fiica, iar apoi iubita. A rămas al nimănui și s-a dedicat filmului. Ce s-a aflat acum despre el? Ți se rupe sufletul

Keanu Reeves a făcut un gest de milioane pentru cascadorii din John Wick! Atât colegii de breaslă, cât și fanii, îl admiră pentru modul în care se comportă cu cei care îi apreciază munca.

Loading...

Keanu Reeves a făcut un gest de milioane pentru cascadorii din John Wick! Aceștia au primit cadouri extravagante

Keanu Reeves, în vârstă de 57 de ani, este unul dintre cei mai discreți și cei mai apreciați actori de la Hollywood. Atât colegii de breaslă, cât și fanii, îl admiră pentru modul în care se comportă cu cei care îi apreciază munca. Zilele trecute, însă, s-a întrecut pe sine și a făcut cascadorilor din John Wick o surpriză de proporții!

Nu de puține ori s-a fotografiat cu fanii, le-a acordat autografe chiar și atunci când era obosit sau le-a făcut mici surprize pe care nu le vor uita curând. Zilele trecute, Keanu Reeves a demonstrat, încă o dată, că merită într-adevăr toate laudele primite.

Keanu Reeves știe cum să se comporte cu colegii de echipă! Actorul a făcut cadou ceasuri Rolex tuturor cascadorilor care au pus în practică scenele spectaculoase ale personajului John Wick! 4 cascadori din Paris, care au transformat în realitate mișcările spectaculoase ale personajului John Wick, au primit cadou, din partea actorului, ceasuri Rolex, modelul 2020 Sumbarine!

Gestul de recunoștință l-a costat pe Keanu Reeves nu mai puțin de 40.000 de dolari! Se pare că bucuria pe care au resimțit-o colegii săi a fost mai importantă pentru actor decât banii deținuți în conturile bancare.

Fiecare cascador a primit un ceas personalizat, pe care le-au fost gravate numele și numărul scenei în care au jucat. Unul dintre cascadori s-a mândrit pe Instagram cu darul primit și a scris că este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată.

Keanu Reeves atrage mai mereu atenția cu aparițiile sale. Dacă de câțiva ani ne-am obișnuit să-l vedem cu barbă, de această dată paparazzi l-au suprins pe actor complet bărbierit. Keanu Reeves este greu de recunoscut! Keanu Reeves, în vârstă de 56 de ani, a fost fotografiat astfel în Berlin, în timp ce urca într-o mașină Avea fața proaspăt rasă și era îmbrăcat negru.

Doar în picioare avea o pată de culoare, o pereche de cizme maro. La acestea a mai asortat un sacou negru, o căciula care îi ținea strâns pletele și un bagaj de haine, pus pe umeri. De cum s-a urcat în mașină, Keanu a fost asaltat de fani, iar el le-a zâmbit politicos și a discutat cu aceștia câteva secunde, potrivit London News Today.

Ei bine, aflați că Keanu Reeves și-a ras barba pentru a-l interpreta pe John Wich, în thriller-ul cu același nume. Producătorii pregătesc partea a patra a filmului și vor să-i dea un aer nou personajului principal, interpretat de Keanu Reeves. De data aceasta vor să încerce ceva nou, pentru a capta mai mult atenția publicului.

„Avem idei și am stabilit întreg planul.Vrem să facem ceva mai mult cu  [John Wick 4] Încercăm să-l dezvoltăm. Atât eu cât și Dave suntem buni cascadori și coregrafi, și nu vrem să-l pierdem pe Keanu”, a spus regizorul Stahelsky