retete gustoase

Sărbătorești o reușită? 5 cadouri pe care să ți le faci singură

Sărbătorești o reușită? 5 cadouri pe care să ți le faci singură

Ești obișnuită să lucrezi neîncetat, fără de a te bucura de câte o pauză binemeritată și mai ales fără să-ți sărbătorești din când în când reușitele așa cum se cuvine? În caz că nu știai deja, știința a arătat că există o legătură directă între starea de fericire pe care o experimentăm și sistemul nostru de recunoștință  sau de recompense. 

Loading...

Un cadou pe care să ți-l faci singură atunci când sărbătorești o reușită nu doar că te va ajuta să celebrezi acest succes, dar te va binedispune, te va menține în continuare motivată și cu încrederea la cote înalte. Poți să-ți oferi câte un dar de fiecare dată când vrei să sărbătorești un nou pas în carieră, o nouă etapă de succes din viață sau un nou plan ambițios pe care l-ai adus la îndeplinire.  

Iată ce propuneri de cadouri avem pentru tine, ca să te ajute să te bucuri și totodată să sărbătorești o reușită.

1.Un ceas digital pentru femeia ambițioasă din tine.

Dacă ești o persoană ambițioasă, motivată și organizată, cu siguranță știi cât de importantă este organizarea timpului în realizarea succesului tău, și știi să-l prețuiești ca atare. Un ceas inteligent te ajută nu doar că cu planificarea minuțioasă a timpului tău, ci este un instrument pe care oricine ar trebui să îl aibă alături. Dealtfel, nici nu trebuie să fii extrem de pasionat de tehnologie ca să vezi toate beneficiile pe care ți le aduce un smartwatch la încheietura mâinii. Sportul, comunicarea, planificarea activităților sau verificarea stării de sănătate, toate sunt la îndemâna ta cu un astfel de dispozitiv. Dacă îți dorești un model cât se poate de feminin, optează pentru o brățară în nuanțe discrete de auriu discret sau roz pudră.

2.Un parfum de lux.

Un parfum din categoria Luxury este cu siguranță un cadou pe care nu ți-l poți refuza din când în când. Ai arome și designeri preferați, de la marile case de parfumuri, ale căror creații te încântă și te reprezintă? Cu siguranță, momentul în care sărbătorești o reușită este unul dintre cele mai potrivite pentru a achiziționa un astfel de cadou de lux. Te va ajuta să te simți mai feminină și mai încrezătoare în forțele tale în fiecare zi.

3.O rochie de damă.

Una sau două rochii elegante, rafinate sunt un must-have în categoria oricărei femei de succes. Înnoiește-ți garderoba cu o rochie nouă de fiecare dată când sărbătorești un succes în plan profesional sau o victorie în plan personal. Acestea vor fi potrivite în orice moment al zilei pentru a-ți evidenția feminitatea, fie că e vorba de o dimineață la birou, de o cină de afaceri sau de o seară glam în oraș! Alege dintre modelele de zi sau de seară pe cele potrivite evenimentelor la care participi sau pe care le celebrezi.

4.Un coș cu produse.

Nu te gândi că un coș cu produse, ambalate frumos într-un set atrăgător, care-ți răpește privirile, este un cadou potrivit doar pentru evenimente corporate. Poți să te răsfeți și tu oricând cu un coș cu bunătăți alese exact pe gustul tău, dar consumate cu măsură: o ciocolată fină, o sticlă de șampanie, un pachet de biscuiți italienești sau orice mai ai poftă la un moment dat. Îngăduie-ți singură câteva clipe de răsfăț dulce, ca și recompensă după un efort fizic sau intelectual, fără a aștepta ca răsplata să vină din partea altcuiva!

5.Un city break într-un loc special.

Dacă într-adevăr vrei să sărbătorești cu mare fast o reușită personală, de exemplu o promovare în carieră, un plan personal realizat, o colaborare care se va dovedi fructuoasă pe termen lung sau orice alt fel de proiect îndeplinit, nu ezita să-ți oferi, ocazional, un cadou mai special. Acum e momentul cel mai potrivit să profiți de ofertele agențiilor de turism pentru un cadou mai deosebit, cum este cel al unui city break de două sau trei zile într-o destinație aleasă după preferințele tale. O sesiune de shopping la Milano, o cafea și o plimbare în muzeele din aer liber ale Vienei sau o experiență culturală și culinară de neuitat în Lisabona, capitala fado-ului, te vor face să îndrăgești și mai mult viața, cu toate provocările ei! 

Nu ezita deci să te răsfeți cu câte un cadou special pentru fiecare reușită de-a ta, mai mare sau mai mică. Posibilitățile sunt nenumărate, iar pe tine te vor face să te ambiționezi și mai mult pentru următorul proiect pe care ți-l propui!