Sosul de ciocolata este minunat pentru inghetata sau prajituri si cum uneori timpul nu ne permite sa pregatim retete laborioase varianta aceasta rapida este foarte la indemana!
Ingrediente:
200 gr ciocolata cu lapte, 200 ml lapte, 50 gr unt nesarat
- Pericol ascuns în farfurie! Acest aliment rămâne ore întregi în stomac și poate fi nociv pentru sănătate
- Legea îți dă dreptul să devii proprietar prin posesie îndelungată: ce trebuie să știi dacă ai un teren fără acte
- Cât te costă să construiești o casă de 90 mp, parter, în 2025: Prețuri actualizate pentru materiale și manoperă
Mod de preparare:
Intr-un vas incalzim laptele. Adaugam untul si ciocolata rupta cubulete. Eu am folosit ciocolata cu lapte voi puteti folosi ciocolata amaruie daca doriti.
Amestecam pana cand ciocolata si untul sunt perfect topite. Daca doriti un sos mai gros puneti mai putin lapte, tineti cont si de faptul ca se va mai ingrosa dupa ce re raceste.
Dam la rece si apoi o folosim pentru inghetate, prajituri, placinte, etc.
Sursa:caietulcuretete.com