Sosul de ciocolata este minunat pentru inghetata sau prajituri si cum uneori timpul nu ne permite sa pregatim retete laborioase varianta aceasta rapida este foarte la indemana!
Ingrediente:
200 gr ciocolata cu lapte, 200 ml lapte, 50 gr unt nesarat
- Adio permis de conducere! Noua lege adoptată schimbă radical regulile pentru șoferii din România – află dacă te numeri printre cei afectați
- Ce semnifică apariția cârceilor nocturni la picioare – cauza la care nu te-ai fi gândit
- Descoperire neașteptată a cercetătorilor americani: posibila legătură dintre vaccinul anti-COVID și apariția cancerului
Mod de preparare:
Intr-un vas incalzim laptele. Adaugam untul si ciocolata rupta cubulete. Eu am folosit ciocolata cu lapte voi puteti folosi ciocolata amaruie daca doriti.
Amestecam pana cand ciocolata si untul sunt perfect topite. Daca doriti un sos mai gros puneti mai putin lapte, tineti cont si de faptul ca se va mai ingrosa dupa ce re raceste.
Dam la rece si apoi o folosim pentru inghetate, prajituri, placinte, etc.
Sursa:caietulcuretete.com














