Sosul de ciocolata este minunat pentru inghetata sau prajituri si cum uneori timpul nu ne permite sa pregatim retete laborioase varianta aceasta rapida este foarte la indemana!
Ingrediente:
200 gr ciocolata cu lapte, 200 ml lapte, 50 gr unt nesarat
Mod de preparare:
Intr-un vas incalzim laptele. Adaugam untul si ciocolata rupta cubulete. Eu am folosit ciocolata cu lapte voi puteti folosi ciocolata amaruie daca doriti.
Amestecam pana cand ciocolata si untul sunt perfect topite. Daca doriti un sos mai gros puneti mai putin lapte, tineti cont si de faptul ca se va mai ingrosa dupa ce re raceste.
Dam la rece si apoi o folosim pentru inghetate, prajituri, placinte, etc.
Sursa:caietulcuretete.com
- Președintele ales al Poloniei, Karol Nawrocki, mesaj pentru Nicușor Dan: “Prietenia româno-polonă va continua”
- Cum poți să afli online ce vechime ai în câmpul muncii și cât ai contribuit la fondul de pensii
- Soțul Teodorei Marcu, tânăra ucisă în Cosmopolis, își strigă durerea: „Tot ce vreau e să-mi cresc fetița în liniște”