Ingrediente
-o ceasca de gris
-1 l de lapte
- Tabel complet pentru femei și bărbați. Ce pensie vei primi, în funcție de luna și anul nașterii și de stagiul complet de cotizare
- Schimbare importantă pentru șoferi: Cei cu două mașini vor plăti o nouă taxă obligatorie
- Decizie oficială de ultimă oră: noile măsuri adoptate sunt complet schimbate față de cele anterioare
-50 g de unt
-2 oua
-10 linguri de zahar
-coaja rasa de la o lamaie
Mod de preparare:
Pentru budinca de gris cu zahar ars pentru inceput preparam grisul cu lapte astfel: Punem
- Povestea Anei Timofte, eleva care a avut curajul să creadă în munca ei
- Mai multe instituții bugetare, obligate să reducă personalul. Premierul cere restructurări masive în aparatul de stat
- Florile pe care trebuie să le plantezi în grădină, în luna iulie. Vor înflori până toamna târziu și vor arăta superb
la fiert laptele cu 6 linguri de zahar si cu coaja de lamaie rasa. Dupa ce a dat in
clocot adaugam grisul in ploaie amestecand continuu pana se ingroasa. Se da la o parte,
la racit.
Ouale se separa, galbenusurile se amesteca cu o lingura de lemn, iar albusurile se bat spuma.
Cand se mai raceste grisul, se adauga la el untul si se omogenizeaza. Apoi galbenusurile
si ultima data albusurile batute spume. Omogenizam.
Intr-o craticioara mica se pun 4 linguri de zahar la topit si se imbraca craticioara in el.
Se lasa sa sa raceasca, dupa care se toarna budinca de gris si se da la cuptor pana
capata o culoare maronie (pana se rumeneste).
Budinca de gris cu zahar ars se serveste, de preferinta, rece!
Pofta buna!