Stațiunea Neptun se află printre zonele de pe litoralul românesc în care turiștii vin să se relaxeze. Desigur, și aici se regăsesc o multitudine de localuri unde pot să servească preparate, deserturi și băuturi. Andreea din Sibiu, turistă la malul mării, a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din stațiune. Ce a primit în farfurie? Iată detaliile mai jos.
La momentul actual, 90% dintre unitățile de cazare de pe litoralul românesc se află ocupate. Ne aflăm în plin sezon estival, iar zeci de mii de turiști vin în stațiunile de la Marea Neagră pentru a se relaxa. Desigur, indiferent de perioada vacanței, turiștii fac consumație atât în localuri, cât și la beach bar. Andreea din Sibiu, turistă aflată pe litoral, a servit masa într-un restaurant din stațiunea Neptun. Pe rețelele de socializare, a expus experiența culinară pe care a avut-o în localul respectiv.
Restaurantul din stațiunea Neptun a pus la dispoziție turiștilor un meniu al zilei care costă 28 de lei. Se putea facilita de o reducere de 50% la meniul zilei, între orele 19:00 – 22:00. Însă, ce conținea acest meniu al zilei? Potrivit unei postări de pe Facebook, turiștii aveau de ales dintre mai multe preparate. De exemplu, ciorbă de pui / porc / legume, cu șnițel, piure și o porție de varză costă 28 de lei. Tot 28 de lei costă și meniul format dintr-o ciorbă, pește, orez, lămâie sau usturoi mujdei. În meniu se mai regăsește o porție de ciorbă, un fel principal și o porție de varză.
Ce a primit o româncă într-un restaurant din stațiunea Neptun?
Andreea din Sibiu și-a expus experiența culinară pe care a avut-o într-un restaurant din Neptun. Turista a precizat că a comandat o singură dată în localul respectiv, însă experiența nu a fost cea mai bună. De pildă, șnițelul comandat a fost crud, a susținut femeia.
„Noi am mâncat o singură dată la ei, am comandat 3 meniuri la fel și în toate șnitelul a fost crud. Din punct de vedere cantitativ, aș spune că e un meniu potrivit pentru copil, ciorba cel puțin era în bol mic de salată”, a spus Andreea din Sibiu.
A mai precizat că a doua oară nu mai dorește să servească masa acolo și că se va îndrepta către o altă stațiune.
„Am servit acolo doar pentru că am vrut să stam mai mult pe plajă în ziua aceea. Cu părere de rău, dar eu nu pot să mănânc crusta de la șnițel neprăjită, carne crudă nici atât. Eu nu mă cert cu nimeni, dar a doua oară nu mai merg, cu siguranță data viitoare o să alegem o stațiune în care am mai fost. În străinătate turismul e la alt nivel, nu putem compara”, a mai precizat tânăra.