sâmbătă, 13 august 2022
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rețete » Fel principal » Cel mai gustos macrou la cuptor. Este foarte sănătos, cu o savoare deosebită

Cel mai gustos macrou la cuptor. Este foarte sănătos, cu o savoare deosebită

in Fel principal, Rețete românești
Cel mai gustos macrou la cuptor. Este foarte sănătos, cu o savoare deosebită

Macroul copt după această rețetă este perfect pentru o cină ușoară în familie. Peștele iese deosebit de gingaș și aromat, iar sosul de iaurt și pastă de tomate face acest fel de mâncare suculent și nemaipomenit de gustos.

Ingrediente: 3 pesti macrou, 3 cepe, 5 linguri de iaurt natural, 5 linguri pastă de tomate, 2 roșii, condimente, după gust;sare și piper negru măcinat,  după gust.

Vezi și...

Cordon bleo, o specialitate delicioasă, simplu de preparat perfectă pentru o masă în familie

Cordon bleo, o specialitate delicioasă, simplu de preparat perfectă pentru o masă în familie

14 august 2019
Cum să îți prepari berea acasă. O rețetă de pe vremea străbunicului meu. Mulți au insistat să le dau această rețetă

Cum să îți prepari berea acasă. O rețetă de pe vremea străbunicului meu. Mulți au insistat să le dau această rețetă

14 august 2019

Mod de preparare:

1.Curățați peștele și tăiați-l bucăți.
2.Curățați ceapa și tăiați-o rondele.
3.Spălați roșiile, uscați-le și tăiați-le rondele.
4.Puneți peștele într-un vas, adăugați iaurtul, pasta de tomate, condimentele, care vă plac, și amestecați.
5.Tapetați tava cu hârtie de copt, ungeți cu puțin ulei și așezați macroul, iar între bucățile de pește puneți rondele de ceapă și roșie.
6.Dați tava la cuptorul preîncălzit până la 180°C pentru aproximativ 1 oră.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Sursa:retete-usoare.eu

Vezi si reteta pentru Zacusa picanta cu peste:

Ingrediente: 1.5 kg peşte (fara cap si coada), 100 ml ulei, 2 ardei iuţi, 1 morcov, 500 g roşii, 2 cepe
1 rădăcină de pătrunjel, 2 linguri vin, 2 foi dafin, sare, 10 boabe de piper negru

Mod de preparare:

1. Peştele se curăţă, se spală şi se taie felii. Se freacă cu un praf de sare şi se lasă la scurs pe un şervet. Se prăjeşte apoi în ulei încins.

2. Se taie mărunt morcovul şi rădăcina de pătrunjel şi se fierb în puţină apă. Se scot din oală şi se pun la fiert roşiile, care apoi se trec prin sită. Ceapa se prăjeşte în puţin ulei şi se amestecă cu toate legumele.

3. Se lasă la foc până dă în câteva clocote, apoi se amestecă cu peştele prăjit, ardeiul iute tăiat foarte mărunt, vinul, frunzele de dafin şi piperul.

4. Se lasă să se răcească puţin şi se pune în borcane. Se acoperă cu hârtie pergament, se leagă şi se fierbe încă o jumătate de oră într-un vas cu apă.

Vezi si reteta pentru Paste cu cod:

Ingrediente: 400 g paste tagliatele, 300 g file de cod, sare, piper, boia dulce,ulei pentru prăjit,2 fire de ceapă, o salată verde, 200 g roşii cherry, 50 g unt, cimbru uscat, o lămâie

Mod de preparare:

Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare şi o linguriţă de ulei, conform indicaţiilor de pe ambalaj. După ce au fiert, se scot din oală şi se lasă câteva minute în apă rece, apoi se pun în sită.
Separat, se spală fileul de cod, se şterge cu un prosop absorbant şi după ce s-a uscat, se condimentează cu sare, piper şi boia dulce. Se taie cubuleţe şi se prăjesc în ulei de floarea soarelui.
După ce au căpătat culoarea aurie, se scot din tuci şi se lasă să se scurgă de ulei, pe un prosop absorbant de hârtie.
Pastele fierte se scot şi se trec prin unt topit cu sare şi se amestecă cu salata verde, spălată şi ruptă, cu ceapă verde şi cu roşioare. Se adaugă şi bucăţile de cod şi se servesc ornate cu felii de lămâie şi cimbru uscat pe deasupra.

Sursa:retete.unica.ro

SharePinTrimiteTrimite
Articolul precedent

Secretul celei mai fragede și suculente fripturi de porc. Așa trebuie preparată pentru un preparat perfect

Urmatorul Articol

Prăjitură diplomat cu kiwi, fără coacere. Atât de bună încât nu îi poți rezista!

Articole Similare

Papricaș de pui tradițional
Fel principal

Papricaș de pui tradițional

14 august 2019
Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval
Fel principal

Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval

13 august 2019
Salată de ton cu cartofi copți și porumb
Fel principal

Salată de ton cu cartofi copți și porumb

13 august 2019
Chifteluțe de pește cu usturoi verde
Fel principal

Chifteluțe de pește cu usturoi verde

6 august 2019
Cum prepari cele mai pufoase clătite fără să adaugi unt sau ulei în tigaie
Desert ca la mama acasă

Cum prepari cele mai pufoase clătite fără să adaugi unt sau ulei în tigaie

5 august 2019
Clătite cu cașcaval și verdeață, ideale pentru un prânz sățios
Fel principal

Clătite cu cașcaval și verdeață, ideale pentru un prânz sățios

2 august 2019
Urmatorul Articol
Prăjitură diplomat cu kiwi, fără coacere. Atât de bună încât nu îi poți rezista!

Prăjitură diplomat cu kiwi, fără coacere. Atât de bună încât nu îi poți rezista!

Vremea

Articole Populare

  • Prăpăd în Romania. E jale ce se intampla acum : S-a abătut potopul!

    Prăpăd în Romania. E jale ce se intampla acum : S-a abătut potopul!

    0
    Share 0 Tweet 0
  • Edi a murit în valurile mării. Avea doar 25 de ani și toată viaţa înainte. Urma să se căsătorească. Greşeala majoră pe care a făcut-o

    0
    Share 0 Tweet 0
  • Cine e, de fapt, artista care s-a sinucis la Lacul Morii. Ultimul ei mesaj e înfiorător

    0
    Share 0 Tweet 0
  • Vestea tristă a dimineții. Oana Lis a anunțat:

    0
    Share 0 Tweet 0
  • Vouchere alimente 2022. Anunţul făcut de Kaufland pentru cei care primesc tichete sociale

    0
    Share 0 Tweet 0

facebook.com/femina.ro

ROL.ro

© 2022 ROL.ro

ROL.ro

  • business.ro
  • fasterup.com
  • fastupload.ro
  • travel.ro

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber

© 2022 ROL.ro

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii aici