Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Ciupercuțe umplute cu bacon și cașcaval

Ciupercuțe umplute cu bacon și cașcaval

Astazi ti-am pregatit o reteta pentru pranz sau cina, foarte buna, sanatoasa si consistenta cu care te vei putea rasfata. Se prepara rapid si simplu, iar gustul este pe masura asteptarilor.
Ingrediente: 4 felii bacon, 1 ceapa, 2 linguri
mascarpone, 2 lingurite sos Worcester, 2 prafuri de sare, piper negru, 1 caserola de ciuperci champignon
Topping: parmeza si patrunejel

Mod de preparare: Curatati ciupercutele de picioruse. Taiati ceapa si o parte din ciuperci cubulete marunte.

  • Cancerul pancreatic: 10 simptome timpurii pe care nu trebuie să le treci cu vederea
  • Norovirusul, infecția care provoacă valuri de îmbolnăviri în Europa. Ce este și cât de periculoasă poate deveni
  • Schimbare de ultimă oră: vârsta de pensionare suferă o nouă modificare!
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Se încălzește uleiul într-o tigaie și se prăjește ceapa, baconul și ciupercile tocate.
Scoateți din tigaie ingredientele calite, puneți într-un castron, adăugați mascarpone, sare, piper și sos Worcester (optional). Se amestecă bine, apoi se umple pălăriile de ciuperci cu umplutură. Deasupra se adauga parmezan ras.
Asezati ciupercile preparate pe tava de copt și puneți-le în cuptorul preîncălzit la 170 ° C și coaceți timp de 20-25 minute
Înainte de servire, presărați  patrunjel tocat.
Vezi si reteta pentru chiftelute cu ciuperci si legume:

Aceasta reteta de chiftelute este foarte buna, sanatoasa si gustoasa, un aliat de nadejde in perioada postului sau atunci cand vrei sa consumi mai putina carne. Se prepara simplu si nu ai nevoie de ingrediente speciale, este o reteta economica, dar delicioasa.

  • Guvernul Bolojan pregătește înghețarea salariilor și pensiilor în 2026
  • De la o mâncărime banală la un diagnostic neașteptat:
  • O singură băutură alcoolică poate dubla riscul unui accident vascular cerebral în doar o oră
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Ingrediente:1 kg ciuperci curatate, spalate, fierte si scurse bine (eu am folosit hribi dar puteti face din orice fel de ciuperci, chiar si cumparate, din conserva sau borcan); desi cred ca poti pune si ciuperci champignon crude, nu neaparat fierte, 2 cartofi, un morcov mai marisor, 4 catei usturoi, cate jumatate de legatura patrunjel verde si marar
sare,piper, ulei, 4 linguri pesmet +/- 2 linguri

Mod de preparare:

Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja.
Paseaza-i bine cu accesoriul de facut piure.
Amesteca intr-un bol ciupercile trecute prin masina de carne, legumele pasate, verdeata tocata bine, cateii de usturoi pisati, sare si piper. Omogenizeaza si adauga cele 4 linguri de pesmet.
Amesteca bine. Trebuie sa obtii un amestec bun de modelat. Dai la rece pentru 20 de minute.
Pui uleiul la incins intr-o tigaie. Iei cu mana din compozitie si modelezi bilute pe care apoi le aplatizezi si le plonjezi in uleiul inins.
Sfat: pune doar o chifteluta si las-o sa vezi cum se comporta la prajit. Daca se desface din ea compozitie adauga si restul de pesmet.
Cand chiftelutele sunt rumene pe-o parte invarte-le pe cealalta cu ajutorul unei linguri.
Scoate chiftelutele pe servetele absorbante si lasa-le sa se raceasca.

Sursa:retetepapabun.ro

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Cheesecake cu dulceață de vișine. Un desert pentru gospodinele inspirate

Cheesecake cu dulceață de vișine. Un desert pentru gospodinele inspirate

Dieta Rina, dieta celor 90 de zile de alimentație sănătoasă. Ce trebuie să știe fiecare persoană care vrea să slăbească

Dieta Rina, dieta celor 90 de zile de alimentație sănătoasă. Ce trebuie să știe fiecare persoană care vrea să slăbească

Din păcate toţi au început să plângă
Generale

Din păcate toţi au început să plângă

Citeste mai multDetails
Guvernul Bolojan pregătește înghețarea salariilor și pensiilor în 2026
Actualitate

Guvernul Bolojan pregătește înghețarea salariilor și pensiilor în 2026

Citeste mai multDetails
Marin Eugen Sabău, eutanasiat în Spania
Actualitate

Marin Eugen Sabău, eutanasiat în Spania

Citeste mai multDetails
De la o mâncărime banală la un diagnostic neașteptat:
Actualitate

De la o mâncărime banală la un diagnostic neașteptat:

Citeste mai multDetails
Stare de sănătate Dan Petrescu: Noi informații despre recuperarea „Bursucului”. Fiicele sale au venit de urgență în România
Actualitate

Stare de sănătate Dan Petrescu: Noi informații despre recuperarea „Bursucului”. Fiicele sale au venit de urgență în România

Citeste mai multDetails
Exit-poll 21:00: cine pare să câștige Primăria București 2025
Actualitate

Exit-poll 21:00: cine pare să câștige Primăria București 2025

Citeste mai multDetails
Dan Petrescu, tot mai preocupat de problemele de sănătate. Noi informații despre starea antrenorului
Actualitate

Dan Petrescu, tot mai preocupat de problemele de sănătate. Noi informații despre starea antrenorului

Citeste mai multDetails
Vacanța de iarnă 2025–2026 începe mai devreme. Cât durează cea mai lungă pauză din an pentru elevi
Actualitate

Vacanța de iarnă 2025–2026 începe mai devreme. Cât durează cea mai lungă pauză din an pentru elevi

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact