Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Cum se pastreaza branza in frigider. Secretul dezvaluit de un celebru bucatar

Cum se pastreaza branza in frigider. Secretul dezvaluit de un celebru bucatar

Cum sa asiguram conservarea branzeturilor in frigider. Un expert in arta culinara dezvaluie metoda pentru a prelungi durata de viata a acestora.

Cum sa mentinem branza in frigider.
Poate ca nu era cunoscut faptul ca modul de depozitare la rece poate face diferenta dintre a o vedea alterata sau a o mentine in stare buna.

Pastrarea branzeturilor in frigider este intotdeauna esentiala, indiferent de tipul acestora. Exista diferente notabile atunci cand vine vorba de branza cu consistenta dura si cea cu consistenta moale.

  • Norovirusul, infecția care provoacă valuri de îmbolnăviri în Europa. Ce este și cât de periculoasă poate deveni
  • Surpriză după exit-poll-uri: rezultatele oficiale ale alegerilor din București 2025 schimbă clasamentul
  • Cancerul pancreatic: 10 simptome timpurii pe care nu trebuie să le treci cu vederea
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

De exemplu, cascavalul ramane proaspat daca este invelit in folie de plastic. Branza telemea sau cea moale, pentru a evita contactul excesiv cu aerul, trebuie plasate in recipiente etanse.

„Branza se pastreaza in folie de plastic, daca vorbim de cea tare, tip cascaval, si in vase inchise etans, daca vorbim de cea semi-moale (telemea) sau moale (Brie), cu cat mai putin contact cu aerul”, a spus chef Joseph Hadad, pe blogul sau.

  • Marin Eugen Sabău, eutanasiat în Spania
  • Stare de sănătate Dan Petrescu: Noi informații despre recuperarea „Bursucului”. Fiicele sale au venit de urgență în România
  • Dan Petrescu, tot mai preocupat de problemele de sănătate. Noi informații despre starea antrenorului
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Maestrul bucatar ne invata si cum sa identificam momentul in care branza trebuie aruncata. In cazul branzei cu consistenta dura cu pete de mucegai, se poate inlatura stratul exterior si sa se consume partea interioara.

„Daca o branza tare a prins mucegai, atunci acesta trebuie indepartat cu un strat gros din branza, insa interiorul se poate manca fara probleme. Branzetuile moi, insa, odata atinse de mucegai, nu mai sunt bune de mancat.”, a mai spus celebrul chef.

Cu toate acestea, aceeasi abordare nu este valabila si pentru branza moale. Dupa ce a fost afectata de mucegai, aceasta nu mai este comestibila.

Sfaturi pentru depozitarea corecta a fructelor si legumelor in frigider:
Expertul in bucatarie dezvaluie, de asemenea, cum sa pastram fructele si legumele proaspete pentru o perioada mai lunga. Merele ar trebui asezate in compartimentul special destinat lor din frigider, acoperite cu servetele de hartie.

Cartofii ar trebui depozitati intr-un mediu uscat si intunecat, cum ar fi beciul sau depozitul. Este important sa nu ii pastrati in aceeasi locatie cu ceapa, pentru a preveni procesul de deteriorare.

In plus, expertul in bucatarie explica si modalitatile optime de pastrare a frunzelor verzi:
„Frunzele (salata, spanac, etc) se spala, se usuca cu prosoape de bucatarie si se pun in pungi de plastic sau in vase de inox. Un alt truc este cel de a le pastra in vase cu apa, apa ce se schimba o data la doua zile”.

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Anunț foarte important pentru românii care au avut credite la Raiffeisen Bank!

Anunț foarte important pentru românii care au avut credite la Raiffeisen Bank!

Chefi la cuțite, schimbare radicală în noua formulă. Când începe emisiunea și cine e ELIMINAT deja

Chefi la cuțite, schimbare radicală în noua formulă. Când începe emisiunea și cine e ELIMINAT deja

Din păcate toţi au început să plângă
Generale

Din păcate toţi au început să plângă

Citeste mai multDetails
Marin Eugen Sabău, eutanasiat în Spania
Actualitate

Marin Eugen Sabău, eutanasiat în Spania

Citeste mai multDetails
Din păcate este vorba de Cătălin Bordea. Este știrea momentului în showbiz
Actualitate

Din păcate este vorba de Cătălin Bordea. Este știrea momentului în showbiz

Citeste mai multDetails
Stare de sănătate Dan Petrescu: Noi informații despre recuperarea „Bursucului”. Fiicele sale au venit de urgență în România
Actualitate

Stare de sănătate Dan Petrescu: Noi informații despre recuperarea „Bursucului”. Fiicele sale au venit de urgență în România

Citeste mai multDetails
Vacanța de iarnă 2025–2026 începe mai devreme. Cât durează cea mai lungă pauză din an pentru elevi
Actualitate

Vacanța de iarnă 2025–2026 începe mai devreme. Cât durează cea mai lungă pauză din an pentru elevi

Citeste mai multDetails
Exit-poll 21:00: cine pare să câștige Primăria București 2025
Actualitate

Exit-poll 21:00: cine pare să câștige Primăria București 2025

Citeste mai multDetails
Dan Petrescu, tot mai preocupat de problemele de sănătate. Noi informații despre starea antrenorului
Actualitate

Dan Petrescu, tot mai preocupat de problemele de sănătate. Noi informații despre starea antrenorului

Citeste mai multDetails
De la o mâncărime banală la un diagnostic neașteptat:
Actualitate

De la o mâncărime banală la un diagnostic neașteptat:

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact