Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Cum se prepară cea mai sănătoasă supă cremă de castraveți și iaurt, merită încercată de toată lumea!

Cum se prepară cea mai sănătoasă supă cremă de castraveți și iaurt, merită încercată de toată lumea!

Astazi te invatam cum sa prepari o reteta simpla, fresh si sanatoasa din legume si iaurt grecesc. Combinatia acestor ingrediente iti vor oferi o experienta deosebita tie si celor dragi. Iata de ce ai nevoie:
2 castraveți mari, restul tocată, 1 1/2 cani de iaurt simplu grecesc, 3 linguri de suc proaspăt de lămâie
1ceapa rosie de apa, tocată, 2 căței de usturoi, 1/3 ceasca de marar tocat marunt, 1 legatura de patrunejel, 2 linguri de frunze de tarhon, 3 linguri de ulei de masline,sare, 1 ardei gras proaspat, 1/2 ceapă roșie, tocata fin, piper alb rasnit

Mod de preparare:

Taie castravetii bucatele si pune-i in blender. Amesteca castravetii cu iaurtul grecesc, zeama de la lamaie, ceapa, usturoiul, mararul tarhonul si 1 lingura de ulei de masline. Blenduieste amestecul pana se va omogeniza. Asezoneaza cu sare si piper, acopera amestecul si las-o la frigider aproximativ o ora.
O poti asezona cu feliute de ceapa, sau bucatele de castraveti si cu ulei de masline.
Pofta buna!

  • Bolile care nu mai permit obținerea certificatului de handicap. Lista completă a afecțiunilor eliminate
  • COVID-19: O descoperire neașteptată zguduie înțelegerea medicală a virusului
  • „Dacă poți repara această mașină, e a ta”, i-a spus miliardarul unui om fără adăpost, pe un ton batjocoritor. Dar finalul poveștii i-a lăsat pe toți fără cuvinte
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Vezi si reteta pentru salata de pui cu rucola:

Salată cu pui şi rucola – o alegere extrem de potrivită pentru cei care vor să mănânce sățios, ieftin și mai mult decât gustos. Se face rapid și ușor, așa că o poți pregăti dimineața înainte să mergi la muncă. Prânzul perfect, cina ideală!

  • Mica Descoperire de Sub Saltea: O Lecție Despre Frică și Adevăr
  • Ipoteză Nouă în Cazul Rahova:
  • Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

INGREDIENTE:

2 piepţi de pui, 300 g rucola, 1 salată verde, 3-4 roşii, 1 ardei roşu, sare, piper, cimbru – după gust, 1 ceapă roşie, 2 linguri ulei de măsline, 1-2 lingurite oţet balsamic, zeama de la o lămâie

Mod de preparare:
Curăţă şi spală salata verde şi rucola şi se lasă să se scurgă.Curăţă ceapa, ardeiul şi taie-le cubuleţe, ca pentru salată. Rupe frunzele de salată şi rucola şi se pun într-un bol împreună cu celelalte legume.
Separat, spală pieptul în câteva ape şi lasă să se scurgă. Taie fâşii, se condimentează cu sare, piper şi cimbru, unge cu unt şi lasă așa câteva minute.
În acest timp, pregăteşte grătarul și pune bucăţile de piept, la rumenit. Se întorc la intervale de 5 minute, ca să nu se ardă.
Pieptul de pui se taie bucățele care se pun în bol împreună cu salata, roşiile tăiate felii şi celelalte legume şi se condimentează cu sare, piper şi ulei de măsline. Adaugă oţetul balsamic şi zeamă de lămâie, după gust.

Sursa:retete.unica.ro

Vezi si reteta pentru budinca de cartofi cu dovlecei:

Budincă de cartofi cu dovleac – dintr-o tavă întreagă hrănești toată familia. Alegere perfectă pentru o masă sățioasă în zilele reci de toamnă. De ce? E ieftină, gustoasă, rapidă și nu te ține mult în picioare. Poftă bună!

Ingrediente: 1/2 lingura busuioc, 150 lingura pătrunjel, 1 lingurita piper măcinat, 100 g şuncă feliată, 200 ml smântână, 6 ouă, sare, 2 linguri parmezan
2 roşii, 4 fire pătrunjel, 2 linguri unt, 600 g dovleac, 1 kg cartofi

Mod de preparare: Spală cartofii şi apoi pune-i la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scot, se lasă la răcit şi apoi se curăţă de coajă şi se taie fâşii.Dovleacul se spală, se curăţă de coajă, apoi pulpa rămasă se taie în pătrăţele. Acestea se călesc 5 minute în unt, apoi se condimentează cu busuioc, pătrunjel şi piper.
Într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu felii de şuncă, se pun cartofii tăiaţi fâşii, alternând cu bucăţile de dovleac. Separat, se bat bine ouăle cu smântâna şi puţină sare. Toarnă amestecul deasupra straturilor cu cartofi şi dovleac.
Se pun şi restul de felii de şuncă rămase şi se dă la cuptor, la 180 °C, pentru aproximativ 50 de minute.
După ce s-a rumenit, se scoate budinca din cuptor, se presară pe deasupra parmezanul.

Sursa:retete.unica.ro

 

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Supă de roșii cu găluște de post

Supă de roșii cu găluște de post

Ciuperci pe pat de mămăligă, o rețetă de post foarte sățioasă

Ciuperci pe pat de mămăligă, o rețetă de post foarte sățioasă

Noi Detalii în Cazul Exploziei din Rahova: Suspect de Pornire Neautorizată a Gazului După Oprirea sa de Către Furnizor
Actualitate

Noi Detalii în Cazul Exploziei din Rahova: Suspect de Pornire Neautorizată a Gazului După Oprirea sa de Către Furnizor

Citeste mai multDetails
Mărturii Șocante din Rahova: Locatarul Descrie Cum O Firmă Recomandată de Distrigaz Ar fi Rupt Sigiliul și Ar fi Cerut Șpagă
Actualitate

Mărturii Șocante din Rahova: Locatarul Descrie Cum O Firmă Recomandată de Distrigaz Ar fi Rupt Sigiliul și Ar fi Cerut Șpagă

Citeste mai multDetails
Bufnița: Între Simbol al Înțelepciunii și Gardian al Nopții
Actualitate

Bufnița: Între Simbol al Înțelepciunii și Gardian al Nopții

Citeste mai multDetails
Explozia din Rahova: Tragedia a Izbucnit în Apartamentul unei Avocate Pensionate, Femeie Decedată în Deflagrație
Actualitate

Explozia din Rahova: Tragedia a Izbucnit în Apartamentul unei Avocate Pensionate, Femeie Decedată în Deflagrație

Citeste mai multDetails
Tragedie în Rahova: Printre victime, o tanara insarcinata
Actualitate

Noaptea de Coșmar în Rahova: Locatarii Evacuați Primesc Cazările Primăriei; Se Vorbește Despre O A Doua Explozie

Citeste mai multDetails
Tragedie în Rahova: Bilanțul Exploziei Crește la Trei Morți și 15 Răniți; Copil de 15 Ani în Stare Critică
Actualitate

Tragedie în Rahova: Bilanțul Exploziei Crește la Trei Morți și 15 Răniți; Copil de 15 Ani în Stare Critică

Citeste mai multDetails
Viktor Orban, declarație controversată: „Ucraina va fi împărțită în trei”
Actualitate

Viktor Orban, declarație controversată: „Ucraina va fi împărțită în trei”

Citeste mai multDetails
Explozie Devastatoare pe Calea Rahovei: Doi Morți și 11 Răniți
Actualitate

Explozie Devastatoare pe Calea Rahovei: Doi Morți și 11 Răniți

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact