Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Ruladă de cașcaval cu carne tocată, un preparat perfect pentru orice ocazie!

Ruladă de cașcaval cu carne tocată, un preparat perfect pentru orice ocazie!

Rulada de cașcaval umplută cu carne tocată” este un adevărat răsfăț culinar în zilele de sărbătoare. Aspectuoasă, gustoasă și ușor de preparat, rulada de cașcaval îi va surprinde pe toți prin savoarea sa. Este un aperitiv perfect din toate punctele de vedere: aspect impecabil, gust fenomenal și aromă ademenitoare. Vă recomandăm cu încredere această ruladă extraordinară!

Ingrediente pentru ruladă:

200 g de parmezan sau alt cașcaval tare, 3 ouă, 3 linguri de griș, 150 g de maioneză

  • Calendar ortodox: 17 decembrie 2025, zi de sărbătoare mare. Nume celebrate mâine
  • Tragedie în familia Clejanilor! Viorica, anunț sfâșietor: „S-a stins mult prea devreme”
  • Cutremur pe scena politică din România! A apărut raportul CSAT despre anularea alegerilor prezidențiale din 2024. Anunțul care zguduie țara
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Ingrediente pentru umplutură: 500 g de carne tocată, 2 ouă, 1 ceapă, sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

  • „Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!
  • Capat de drum pentru Laurentiu Besu
  • Nu le mai fierbe în apă! Rețeta geniala pentru cele mai bune sarmale. Care este secretul unui gust perfect
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Blatul. Încălziți cuptorul la 180 de grade.
Bateți ouăle într-un bol, dați cașcavalul prin răzătoare mare și amestecați-l cu ouă.
Adăugați grișul și maioneza și amestecați toate ingredientele. Vă recomandăm să nu sărați compoziția, deoarece cașcavalul și maioneza conțin sare.
Tapetați tava cu hârtie de copt (puteți folosi o foaie de silicon).
Așezați aluatul de cașcaval pe foaia de hârtie și distribuiți-o uniform. Dacă veți folosi o foaie de silicon, atunci puteți așeza aluatul direct pe foaie și să puneți apoi foaia de silicon în tavă. Coaceți blatul timp de 20 de minute.
Umplutura. Adăugați în carnea tocată: ceapa tocată mărunt, ouăle și condimentele, amestecați bine cu mâinile.
Scoateți blatul din cuptor, lăsați să se răcească un pic și puneți deasupra umplutura, nivelați-o uniform.
Rulați blatul sub formă de ruladă și puneți-o la cuptor să se coacă timp de 30-40 de minute. Acoperiți rulada cu folie de aluminiu sau de hârtie, dacă veți observa că rulada începe să se ardă.
Rulada de cașcaval poate fi servită atât caldă, cât și rece.

Vezi și rețeta pentru cartofi gratinați:

Românilor le plac foarte mult cartofii, de aceea astăzi îți vom prezenta o rețetă de cartofi gratinați foarte gustoasă și rapidă.
Ingrediente: 500 gr cartofi, 2 roșii, 125 gr brânză cheddar răzuită, sare, piper, cimbru, busuioc, rozmarin, pătrunjel, 200 ml smântână, 70 g mozzarella.
Mod de preparare:
Unge cu unt o tavă potrivită pentru cuptor. Feliază foarte subțire cartofii curățați și spălați și acoperă fundul tăvii cu un strat de felii.
Fă straturi alternative din cartofi, roșii, condimente și brânză cheddar, dar termină cu un strat de cartofi.Pune deasupra ultimului strat de cartofi smântâna, razuie brânză cheddar rămasă și pune din loc în loc bucăți de mozzarella. Bagă tavă la cuptor pentru aproximativ o oră și 10 minute, până când cartofii sun moi, iar crustă de brânză este aurie. Dacă crustă de brânză se „bronzează” mai repede decât se coc cartofii, adaugă deasupra o folie de aluminiu, și dă-o jos doar înainte cu 10 minute înainte de a opri focul. Gratinul de cartofi aromați se servește cald!

Sursa:bucatarul.tv

 

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Roșii murate cu usturoi ca în copilărie. Bunica ne răsfăța în fiecare iarnă cu aceste bunătăți

Roșii murate cu usturoi ca în copilărie. Bunica ne răsfăța în fiecare iarnă cu aceste bunătăți

Ciuperca lui Dumnezeu, ciuperca binefăcătoare care s-a dovedit că vindeca tumorile și cancerul

Ciuperca lui Dumnezeu, ciuperca binefăcătoare care s-a dovedit că vindeca tumorile și cancerul

„Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!
Generale

„Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!

Citeste mai multDetails
Viktor Orban, declarație controversată: „Ucraina va fi împărțită în trei”
Actualitate

Viktor Orban, declarație controversată: „Ucraina va fi împărțită în trei”

Citeste mai multDetails
Anghel Damian, confesiune sinceră despre lupta nevăzută din spatele succesului
Actualitate

Anghel Damian, confesiune sinceră despre lupta nevăzută din spatele succesului

Citeste mai multDetails
Lavrov îl laudă pe Donald Trump după summitul cu Putin și critică poziția Europei privind războiul din Ucraina
Actualitate

Lavrov îl laudă pe Donald Trump după summitul cu Putin și critică poziția Europei privind războiul din Ucraina

Citeste mai multDetails
Bufnița: Între Simbol al Înțelepciunii și Gardian al Nopții
Actualitate

Bufnița: Între Simbol al Înțelepciunii și Gardian al Nopții

Citeste mai multDetails
De la o mâncărime banală la un diagnostic neașteptat:
Actualitate

De la o mâncărime banală la un diagnostic neașteptat:

Citeste mai multDetails
De ce merge încet internetul? 8 obiecte care afectează semnalul Wi-Fi și trebuie îndepărtate de router
Actualitate

De ce merge încet internetul? 8 obiecte care afectează semnalul Wi-Fi și trebuie îndepărtate de router

Citeste mai multDetails
Luna în care s-a născut un bărbat ar putea dezvălui ce fel de soț va fi. Lunile care se remarcă prin calități ideale în cuplu
Actualitate

Luna în care s-a născut un bărbat ar putea dezvălui ce fel de soț va fi. Lunile care se remarcă prin calități ideale în cuplu

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact