Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Ruladă de cașcaval cu carne tocată, un preparat perfect pentru orice ocazie!

Ruladă de cașcaval cu carne tocată, un preparat perfect pentru orice ocazie!

Rulada de cașcaval umplută cu carne tocată” este un adevărat răsfăț culinar în zilele de sărbătoare. Aspectuoasă, gustoasă și ușor de preparat, rulada de cașcaval îi va surprinde pe toți prin savoarea sa. Este un aperitiv perfect din toate punctele de vedere: aspect impecabil, gust fenomenal și aromă ademenitoare. Vă recomandăm cu încredere această ruladă extraordinară!

Ingrediente pentru ruladă:

200 g de parmezan sau alt cașcaval tare, 3 ouă, 3 linguri de griș, 150 g de maioneză

  • Ce semnifică apariția cârceilor nocturni la picioare – cauza la care nu te-ai fi gândit
  • Familia Flaviei Groșan, prima reacție după decesul medicului controversat. Mesajul transmis public
  • Nicușor Dan, anunț de ultimă oră: s-a aflat cine va fi noul premier al României după plecarea lui Ilie Bolojan – decizia surpriză a președintelui
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Ingrediente pentru umplutură: 500 g de carne tocată, 2 ouă, 1 ceapă, sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

Blatul. Încălziți cuptorul la 180 de grade.
Bateți ouăle într-un bol, dați cașcavalul prin răzătoare mare și amestecați-l cu ouă.
Adăugați grișul și maioneza și amestecați toate ingredientele. Vă recomandăm să nu sărați compoziția, deoarece cașcavalul și maioneza conțin sare.
Tapetați tava cu hârtie de copt (puteți folosi o foaie de silicon).
Așezați aluatul de cașcaval pe foaia de hârtie și distribuiți-o uniform. Dacă veți folosi o foaie de silicon, atunci puteți așeza aluatul direct pe foaie și să puneți apoi foaia de silicon în tavă. Coaceți blatul timp de 20 de minute.
Umplutura. Adăugați în carnea tocată: ceapa tocată mărunt, ouăle și condimentele, amestecați bine cu mâinile.
Scoateți blatul din cuptor, lăsați să se răcească un pic și puneți deasupra umplutura, nivelați-o uniform.
Rulați blatul sub formă de ruladă și puneți-o la cuptor să se coacă timp de 30-40 de minute. Acoperiți rulada cu folie de aluminiu sau de hârtie, dacă veți observa că rulada începe să se ardă.
Rulada de cașcaval poate fi servită atât caldă, cât și rece.

  • Apeluri care se închid imediat după ce răspunzi – semnul unei înșelătorii periculoase. Ce trebuie să faci
  • Bufnița: Între Simbol al Înțelepciunii și Gardian al Nopții
  • Detalii Șocante despre decesul micutei Sara
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Vezi și rețeta pentru cartofi gratinați:

Românilor le plac foarte mult cartofii, de aceea astăzi îți vom prezenta o rețetă de cartofi gratinați foarte gustoasă și rapidă.
Ingrediente: 500 gr cartofi, 2 roșii, 125 gr brânză cheddar răzuită, sare, piper, cimbru, busuioc, rozmarin, pătrunjel, 200 ml smântână, 70 g mozzarella.
Mod de preparare:
Unge cu unt o tavă potrivită pentru cuptor. Feliază foarte subțire cartofii curățați și spălați și acoperă fundul tăvii cu un strat de felii.
Fă straturi alternative din cartofi, roșii, condimente și brânză cheddar, dar termină cu un strat de cartofi.Pune deasupra ultimului strat de cartofi smântâna, razuie brânză cheddar rămasă și pune din loc în loc bucăți de mozzarella. Bagă tavă la cuptor pentru aproximativ o oră și 10 minute, până când cartofii sun moi, iar crustă de brânză este aurie. Dacă crustă de brânză se „bronzează” mai repede decât se coc cartofii, adaugă deasupra o folie de aluminiu, și dă-o jos doar înainte cu 10 minute înainte de a opri focul. Gratinul de cartofi aromați se servește cald!

Sursa:bucatarul.tv

 

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Roșii murate cu usturoi ca în copilărie. Bunica ne răsfăța în fiecare iarnă cu aceste bunătăți

Roșii murate cu usturoi ca în copilărie. Bunica ne răsfăța în fiecare iarnă cu aceste bunătăți

Ciuperca lui Dumnezeu, ciuperca binefăcătoare care s-a dovedit că vindeca tumorile și cancerul

Ciuperca lui Dumnezeu, ciuperca binefăcătoare care s-a dovedit că vindeca tumorile și cancerul

Premierul Ilie Bolojan: Proiectul privind pensiile magistraților este finalizat. Tranziție de 15 ani și plafonare la 70% din ultimul salariu
Actualitate

Premierul Ilie Bolojan: Proiectul privind pensiile magistraților este finalizat. Tranziție de 15 ani și plafonare la 70% din ultimul salariu

Citeste mai multDetails
Nu Ignora Semnele: Ghid Complet pentru Cancerul Oral (Cavitatea Bucală) – Simptome de Alarmă și Prevenție
Actualitate

Nu Ignora Semnele: Ghid Complet pentru Cancerul Oral (Cavitatea Bucală) – Simptome de Alarmă și Prevenție

Citeste mai multDetails
Lovitură pentru CCR: Senatul a Votat Eliminarea Bonusului de Pensionare
Actualitate

Lovitură pentru CCR: Senatul a Votat Eliminarea Bonusului de Pensionare

Citeste mai multDetails
Justiție pentru Sara: Părinții, Audiați Timp de 7 Ore. Acuzații Dure la Adresa Clinicii Fără Autorizație
Actualitate

Justiție pentru Sara: Părinții, Audiați Timp de 7 Ore. Acuzații Dure la Adresa Clinicii Fără Autorizație

Citeste mai multDetails
Mit sau adevăr: Avocado îngrașă?
Actualitate

Mit sau adevăr: Avocado îngrașă?

Citeste mai multDetails
Apeluri care se închid imediat după ce răspunzi – semnul unei înșelătorii periculoase. Ce trebuie să faci
Actualitate

Apeluri care se închid imediat după ce răspunzi – semnul unei înșelătorii periculoase. Ce trebuie să faci

Citeste mai multDetails
Atenție, Zilele Următoare! Zonele Afectate
Actualitate

Atenție, Zilele Următoare! Zonele Afectate

Citeste mai multDetails
Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate
Actualitate

Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact