Lista de ingrediente:
-1 kilogram ceapă
-5 kilograme de varză
-500 mililitri de oțet
-1 kilogram de morcovi
-500 mililitri de ulei
- Pericol ascuns în farfurie! Acest aliment rămâne ore întregi în stomac și poate fi nociv pentru sănătate
- Legea îți dă dreptul să devii proprietar prin posesie îndelungată: ce trebuie să știi dacă ai un teren fără acte
- Cât te costă să construiești o casă de 90 mp, parter, în 2025: Prețuri actualizate pentru materiale și manoperă
-1 kilograme de ardei rosu
-200 de grame de sare
-350 de grame de zahăr
Cum se prepara:
* Pentru inceput varza, ardeiul si ceapa le taiem cat mai subtire.
* Morcovul il dam prin razatoarea mare.
* Apoi amestecam varza, ardeiul, ceapa si morcovul ras. Atentie, nu trebuie framantate!
* Adaugam otetul, sarea, zaharul si uleiul dupa care amestecam din nou.
* Salata rezultata, o punem in borcane, presand usor cu pumnul,
* Lasam 3 zile sa se aseze in borcane, iar apoi punem borcanele si le inchidem etans.
* Bagam borcanele la frigider sau camara.
Pofta buna sa aveti!