Lista de ingrediente:
-1 kilogram ceapă
-5 kilograme de varză
-500 mililitri de oțet
-1 kilogram de morcovi
-500 mililitri de ulei
-1 kilograme de ardei rosu
-200 de grame de sare
-350 de grame de zahăr
Cum se prepara:
* Pentru inceput varza, ardeiul si ceapa le taiem cat mai subtire.
* Morcovul il dam prin razatoarea mare.
* Apoi amestecam varza, ardeiul, ceapa si morcovul ras. Atentie, nu trebuie framantate!
- România a atras 3,75 miliarde de dolari și 1,5 miliarde de euro de pe piețele externe pentru acoperirea deficitului și plata datoriilor
- ITP 2025. Anunțul momentului pentru românii care au mașini mai vechi de 15 ani. E oficial
- Demența: 4 semne subtile care pot apărea înainte de pierderea evidentă a memoriei
* Adaugam otetul, sarea, zaharul si uleiul dupa care amestecam din nou.
* Salata rezultata, o punem in borcane, presand usor cu pumnul,
* Lasam 3 zile sa se aseze in borcane, iar apoi punem borcanele si le inchidem etans.
* Bagam borcanele la frigider sau camara.
Pofta buna sa aveti!