Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Secretele celui mai bun gulaș unguresc la ceaun

Secretele celui mai bun gulaș unguresc la ceaun

Bucătăria ungurească este colorată, plină de vitalitate, picantă, cu preparate nu tocmai uşoare dar pline de savoare, iar gulaşul unguresc la ceaun este una dintre vedetele culturii culinare din ţara vecină, care a devenit foarte apreciată şi în România.

Gulaşul unguresc la ceaun este o supă mai groasă sau o tocăniţă, cu un gust delicios, care se află în meniurile multor restaurante din Miercurea Ciuc, fiind preferat de majoritatea turiştilor care vizitează zona.

Câteva din secretele reţetei de gulaş unguresc:

  • Tragedie în familia Clejanilor! Viorica, anunț sfâșietor: „S-a stins mult prea devreme”
  • Calendar ortodox: 17 decembrie 2025, zi de sărbătoare mare. Nume celebrate mâine
  • Cutremur pe scena politică din România! A apărut raportul CSAT despre anularea alegerilor prezidențiale din 2024. Anunțul care zguduie țara
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Se foloseşte pulpă de vită, cartofi, ceapă, usturoi, unt, roşii decojite, piper, paprika dulce şi iute, sare, foi de dafin, puţin oţet, ardei iuţi, o linguriţă de făină şi două linguri de smântână. Se pune untul să se încingă în cratiţă şi se prăjesc pe rând bucăţile de carne, cât să ia puţină culoare. Se adaugă ceapa, usturoiul şi se lasă să se călească împreună cu carnea. Se adaugă paprika, sarea, frunzele de dafin, oţetul, roşiile decojite şi apă fiebinte şi se lasă la fiert, pe foc mic, o oră şi jumătate. Ardeii iuţi, tăiaţi în felii mici se adaugă în gulaş după o oră de fiert, iar spre final se pun şi cartofii. De asemenea, făina se amestecă cu puţină apă şi se adaugă în gulaş, la fel ca şi smântâna. Mâncarea este picantă şi se potriveşte cu un pahar de vin roşu sec.

Reţeta de gulaş este una simplă, dar fiecare familie a adaptat-o după propriile gusturi, iar în unele zone această mâncare se face şi cu fasole sau cu varză.

  • „Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!
  • Capat de drum pentru Laurentiu Besu
  • Nu le mai fierbe în apă! Rețeta geniala pentru cele mai bune sarmale. Care este secretul unui gust perfect
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!
SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Cheesecake cu topping de ciocolată și bezele

Cheesecake cu topping de ciocolată și bezele

Rețeta pentru cea mai bună zacuscă

Rețeta pentru cea mai bună zacuscă

„Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!
Generale

„Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!

Citeste mai multDetails
Viktor Orban, declarație controversată: „Ucraina va fi împărțită în trei”
Actualitate

Viktor Orban, declarație controversată: „Ucraina va fi împărțită în trei”

Citeste mai multDetails
Anghel Damian, confesiune sinceră despre lupta nevăzută din spatele succesului
Actualitate

Anghel Damian, confesiune sinceră despre lupta nevăzută din spatele succesului

Citeste mai multDetails
Bufnița: Între Simbol al Înțelepciunii și Gardian al Nopții
Actualitate

Bufnița: Între Simbol al Înțelepciunii și Gardian al Nopții

Citeste mai multDetails
Lavrov îl laudă pe Donald Trump după summitul cu Putin și critică poziția Europei privind războiul din Ucraina
Actualitate

Lavrov îl laudă pe Donald Trump după summitul cu Putin și critică poziția Europei privind războiul din Ucraina

Citeste mai multDetails
De ce merge încet internetul? 8 obiecte care afectează semnalul Wi-Fi și trebuie îndepărtate de router
Actualitate

De ce merge încet internetul? 8 obiecte care afectează semnalul Wi-Fi și trebuie îndepărtate de router

Citeste mai multDetails
Capat de drum pentru Laurentiu Besu
Actualitate

Capat de drum pentru Laurentiu Besu

Citeste mai multDetails
Avertizare ANM: România Intră în Primul Episod de Iarnă Autentică. Ger de -20C, Ninsori și Viscol Extins
Actualitate

Avertizare ANM: România Intră în Primul Episod de Iarnă Autentică. Ger de -20C, Ninsori și Viscol Extins

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact