Cui nu îi plac șnițele? Șnițelele reprezintă un preparat foarte, foarte bun, sățios și ușor de preparat care satisface atât gusturile adulților cât și cele ale copiilor! Deși ne plac tuturor, unora nu le ies atât de fragede, motiv pentru care astăzi îți dezvăluim mici trucuri care te vor ajuta cu siguranță la următoarele șnițele preparate:
1. Pune pieptul de pui între două folii de plastic şi bate-l cu un ciocan de șniţele sau fundul unei tigăi. Fileurile trebuiesa aibă aproximativ 1cm grosime.
2. Pregătește 3 boluri: în primul bol pune făina, în cel de-al doilea, ouăle bătute, iar în cel de-al treilea pesmet amestecat cu boia dulce, sare și semințe de susan (opțional) și mixează-le. Pune fileul de pui în făină, ou și pesmet fără să apeși carnea de pui în pesmet. Verifică pesmetul să fie proaspăt. Adaugă snițelele neapărat în uleiul încins.
3. Nu adăuga mai mult de două șnițele în tigaie, pentru că altfel uleiul va fi absorbit, mai repede, iar șnițelele tale vor absorbi mai multă grăsime.
4. Scoate șnițelele pe șervețele absorbante și acoperă-le de asemenea cu șervețele
- Situație critică: Transportat de urgență la spital în urma unui accident vascular cerebral
- Tabel complet pentru femei și bărbați. Ce pensie vei primi, în funcție de luna și anul nașterii și de stagiul complet de cotizare
- Noi controverse în ancheta accidentului aviatic din 2021 soldat cu moartea miliardarului Dan Petrescu. Raportul final, pus sub semnul întrebării în Italia
5. Sucul de lămâie oferă șnițelelor un gust deosebit. Îți recomandăm să încerci această combinație!
CocoRico îți dorește poftă bună