Cui nu îi plac șnițele? Șnițelele reprezintă un preparat foarte, foarte bun, sățios și ușor de preparat care satisface atât gusturile adulților cât și cele ale copiilor! Deși ne plac tuturor, unora nu le ies atât de fragede, motiv pentru care astăzi îți dezvăluim mici trucuri care te vor ajuta cu siguranță la următoarele șnițele preparate:
1. Pune pieptul de pui între două folii de plastic şi bate-l cu un ciocan de șniţele sau fundul unei tigăi. Fileurile trebuiesa aibă aproximativ 1cm grosime.
2. Pregătește 3 boluri: în primul bol pune făina, în cel de-al doilea, ouăle bătute, iar în cel de-al treilea pesmet amestecat cu boia dulce, sare și semințe de susan (opțional) și mixează-le. Pune fileul de pui în făină, ou și pesmet fără să apeși carnea de pui în pesmet. Verifică pesmetul să fie proaspăt. Adaugă snițelele neapărat în uleiul încins.
3. Nu adăuga mai mult de două șnițele în tigaie, pentru că altfel uleiul va fi absorbit, mai repede, iar șnițelele tale vor absorbi mai multă grăsime.
4. Scoate șnițelele pe șervețele absorbante și acoperă-le de asemenea cu șervețele
5. Sucul de lămâie oferă șnițelelor un gust deosebit. Îți recomandăm să încerci această combinație!
CocoRico îți dorește poftă bună
- Ce trebuie să faci pentru ca borcanele de zacuscă, bulion sau murături să nu „răsufle”. Trucul genial care nu le permite să prindă aer
- Anunț important pentru pensionari: Ce se intampla dacă nu depun actele la timp
- Bancnotele de care trebuie să te ferești imediat! Scapă de ele! Avertisment pentru românii care folosesc numerar