miercuri, 1 februarie 2023
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rețete » Supe/ciorbe/creme » Supă cremă de ciuperci cu carne de vită și noodles. O combinație de gusturi absolut delicioasă

Supă cremă de ciuperci cu carne de vită și noodles. O combinație de gusturi absolut delicioasă

in Supe/ciorbe/creme
Supă cremă de ciuperci cu carne de vită și noodles. O combinație de gusturi absolut delicioasă

Ingrediente:
2 linguri de unt, 1 ceapa mare, 2 linguri de usturoi taiat marunt, 2 pachete de ciuperci, 500 de g de carne de vita taiata in bucatele mici (cubulete), 4 linguri de sos de rosii, sare, piper, noodles, piper, 1 cutie de smantana lichida, patrunjel

Mod de preparare: Untul se topeste in tigaie, unde se va adauga ceapa taiata marunt, usturoiul si o parte din ciupercute. Se adauga bucatelele de carne de vita si se calesc in sosul format. Intr-o alta oala se fierb ciupercutele ramase si noodles in apa cu sare si piepr. Dupa ce s-au fiert ciupercutele, le lasam sa se raceasca indepartam o parte din apa si le blenduim amestecand cu apa ramasa de la ele pana se va obtine o supa crema cu o textura dorita de dvs. Oala se pune pe aragaz, se aduce in punctul de fierbere, se adauga smanntana pentru gatit si mixul din tigaie cu carne de vita, ceapa si usturoi.

Vezi și...

Supă cremă broccoli

Supă cremă broccoli

Ciorbă de legume dreasă cu smântână ca în Ardeal

Ciorbă de legume dreasă cu smântână ca în Ardeal

Se asezoneaza cu patrunjel si se serveste cu placere!

Vezisi reteta pentru ciorba de conopida a la grec:

Ingrediente:

2 buchete de conopida, 3 morcovi medii, 2 cepe medii, 4 cartofi medii, 1 ardei gras mediu, 1 țelină (rădăcină), 1 rădăcină de pătrunjel, 30 ml. ulei vegetal, busuioc, 1 legatura de marar, sare și piper oțet sau zeamă de lămâie pentru înăcrit (se poate înăcri și cu borș, dacă preferați)

Mod de preparare:
Conopida se taie in bucatele mai mici si se lasa la fiert 10 minute (nu este nevoie maimult, o scoatem pe o farfurie, si adaugam restul legumelor taiate cubulete, respectiv rondele (morcovii). Cand au fiert, adaugam sare si piper dupa gust, busuioc, si zeama de varza sau zeama de lamaie. Daca folositi bors sau zeama de varza trebuie fierte in prealabil).
Cand ciorba prinde o consistenta medie si cartofii incep sa lase o culaore alba zemii, se adauga verdeata si se acopera cu un capac 10 minute pentru a se combina aromele. O reteta simpla si foarte asnatoasa pentru post.
Pofta buna tuturor!

Vezi si reteta pentru supa de brocoli. O sursa foarte buna pentru detoxifierea organismului

Supa care detoxifică organismul, foarte sănătoasă și consistentă

Supele si ciorbele ne hidrateaza corpul si ni-l detoxifica fara nicio indoiala, Astazi iti recomandam o supa foarte buna care te va ajuta sa iti cureti organismul dupa toata alimentatia grea din timpul sarbatorilor.

Supa este remediul natural folosit de bunicii noștri pentru a restabili echilibrul organismului. În trecut, un bol mare de supă era suficient pentru a trata o răceală puternică, iar acest lucru nu este deloc de mirare, ținând cont de substanțele nutritive pe care aceasta le conține.

La un anumit interval de timp, corpul uman are nevoie de o detoxifiere completă, pentru a elimina substanțele nocive și a ajuta organismul să funcționeze mai bine. Pe lângă deja celebra detoxifere cu sucuri, putem apela cu încredere și la detoxifierea cu supă.

Acest tip de detoxifiere presupune ca pentru o perioadă de 3 zile să se consume doar supă. Acest regim trebuie ținut treptat, pentru a nu afecta buna funcționare a organismului. Mai exact, în prima lună se începe cu o singură zi de detoxifiere, urmând ca numărul acestora să crească ulterior, până se ajunge la 3 zile de regim.

Iata cum se prepara supa de brocoli: 2 buchetele de brocoli, 1 radacina medie de telina taiata bucatele,, 1 ceapa tocata marunt, 1 ceasca de spanac, 2 morcovi taiati fin si lung, 1 cana de bulion, ½ linguriță de sare de mare, Suc de la ½ lămâie, 2 linguri de ulei de nucă de cocos.

Mod de preparare:

Pentru a începe, trebuie să încălziți uleiul de nucă de cocos într-o oală și apoi adăugați ceapa, morcovii, telina și broccoli. Gatiti timp de 5 minute si amestecati ocazional. Adaugati bulionul, fierbeti supa timp de 5 minute, pana se inmoaie legumele. Se amesteca pentru o textura uniforma si cremoasa.

Avantajele supei de detoxifiere:

Supele sunt cunoscute a fi un mare detoxifier, pe lângă menținerea corpului plin de nutrienți, vitamine și minerale. Detoxifierea organismului va crește automat performanța ficatului, intestinului, rinichilor, sistemului limfatic, plămânilor și a pielii.

Această curățare permite de asemenea organismului să absoarbă acizi grași și aminoacizi care ameliorează digestia și stimulează sistemul imunitar.

Unele dintre proprietățile care aduc supa corpului sunt: reduce inflamația, crește energia, previne bolile, controlează zahărul din sânge, asigură întinerirea celulelor, pierderea în greutate și pielea frumoasa

 

SharePinTrimiteTrimite
Articolul precedent

Clătite delicioase de casă

Urmatorul Articol

Prăjitura Valurile Dunării, o prăjitură românească de sezon

Articole Similare

Cum să pregătim o ciorbă sănătoasă pentru detoxifierea de primăvară. Foarte sănătoasă
Preparate de post

Cum să pregătim o ciorbă sănătoasă pentru detoxifierea de primăvară. Foarte sănătoasă

Rețeta celei mai bune ciorbe ardelenești. Este ușor de preparat, dar cu acest ingredient adăugat vei prepara o ciorbă divină!  Multe gospodine nu au aflat încă secretul:
Supe/ciorbe/creme

Rețeta celei mai bune ciorbe ardelenești. Este ușor de preparat, dar cu acest ingredient adăugat vei prepara o ciorbă divină! Multe gospodine nu au aflat încă secretul:

Ciorbă de lobodă cu piept de pui, o ciorbică incredibil de gustoasă
Fel principal

Ciorbă de lobodă cu piept de pui, o ciorbică incredibil de gustoasă

Supă de găluște după rețeta bunicii
Rețete românești

Supă de găluște după rețeta bunicii

Cum se face ciorba de fasole ca la mama acasa. Ce sa pui ca să-i dai gust bun
Supe/ciorbe/creme

Cum se face ciorba de fasole ca la mama acasa. Ce sa pui ca să-i dai gust bun

Ciorbă moldovenească cu pui, șofran și legume de primăvară. Cu siguranță cea mai bună pe care am mâncat-o până acum
Fel principal

Ciorbă moldovenească cu pui, șofran și legume de primăvară. Cu siguranță cea mai bună pe care am mâncat-o până acum

Urmatorul Articol
Prăjitura Valurile Dunării, o prăjitură românească de sezon

Prăjitura Valurile Dunării, o prăjitură românească de sezon

Vremea

Articole Populare

  • Cât se dă la nuntă în 2022-2023. Câți bani trebuie să pui în plic dacă ești naș, rudă sau invitat

    Cât se dă la nuntă în 2022-2023. Câți bani trebuie să pui în plic dacă ești naș, rudă sau invitat

    0
    Share 0 Tweet 0
  • Ce pensie minimă primești dacă nu ai cotizat deloc. Suma pentru anul 2022

    0
    Share 0 Tweet 0
  • Minciunele pufoase după rețeta bunicii. Nu le dau pentru nimic în lume

    0
    Share 0 Tweet 0
  • „Trei fraţi au produsul vârstei 12. Câţi ani are fiecare dacă cel mai mare are ochii verzi?” Întrebarea din cartea de clasa a 2-a care a stârnit furia și isteria! Avem răspunsul la testul care a dat tuturor bătăi de cap, e foarte simplu:

    0
    Share 0 Tweet 0
  • Cum preparăm salamul de casă afumat, făcut din carne de porc şi de vită. Rețeta originală

    0
    Share 0 Tweet 0

facebook.com/femina.ro

ROL.ro

© 2022 ROL.ro

ROL.ro

  • business.ro
  • fasterup.com
  • fastupload.ro
  • travel.ro

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber

© 2022 ROL.ro

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii aici