Ingrediente:
500 g brânză de vaci
5 linguri lapte
1/2 linguriță scorțișoară
40 g stafide
4 linguri griș
ștevie
ulei
Mod de preparare: 1. Pentru început, punem stafidele la hidrata în apă fierbinte pentru 15 minute. 2. Într-un bol, adăugăm toate ingredientele rămase. Cu ajutorul unui mixer, amestecăm totul foarte bine. Adăugăm stafidele și amestecăm pânp la omogenizare.
- Propunere importantă: Femeile ar putea ieși la pensie cu 3 ani și jumătate mai devreme – iată condițiile
- MApN face precizări oficiale despre începerea încorporărilor
- Falko, calul campion mort în Bistrița-Năsăud: Dezvăluiri surprinzătoare despre recumpărarea sa de către afaceristul slovac și mărturia fostei proprietare
3. Turnăm aluatul într-o tavă de copt tapetată cu ulei. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 25 de minute, până se rumenește frumos. La final, decorăm cu scorțișoară. Poftă bună!