retete gustoase

Ioniţă de la Clejani, reacţie furibundă

Ioniţă de la Clejani, reacţie furibundă

 

Loading...

Ioniță de la Clejani a avut prima reacție, după ce Fulgy, fiul său de 23 de ani, a fost prins de po…liție în timp ce se afla la volanul mașinii sub influența dro…gurilor.

Când au aflat că fiul lor a fost depistat poz..itiv cu subst..anțe inte..rzise în timp ce se afla la volan, Viorica și Ioniță de la Clejani s-au urcat în mașină și au venit într-un suflet la INML. Așa cum a precizat și Fulgy, pe numele său real Manole Dan Constantin Fulgeraș, în familie au existat niște discuții, iar Ioniță a confimat acest fapt, fără să ofere prea multe detalii.

„Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre inc..ident”, a spus Ioniță de la Clejani, la Antena Stars.

„A fost o discuție”
Tânărul a ținut să spună, într-un video pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram că ceea ce i-a întâmplat este doar un fleac, iar părinții lui știu exact ce a făcut el.

„Eu dacă sunt ceva pe pământul asta, nu sunt altceva decât șmecher. Am făcut un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinților mei pentru că mie nu mi se pare normal să te oprească trei, patru mașini de poliție la fel și abia al patrulea să îți ceară test de dr…oguri”, a precizat Fulgy.