retete gustoase

Laserul dentar asigură sănătatea dinților pe termen lung

Laserul dentar asigură sănătatea dinților pe termen lung

Teama de stomatolog îi face pe foarte mulți pacienți să amâne vizita la cabinetul stomatologic din București. Fie că era vorba de durerea resimțită în timpul tratamentului, de disconfortul post-intervenție sau de eșecul procedurilor din trecut, pacienții pot uita acum de frica de dentist! 

Loading...

Life Dental Spa – tratamente fără ace, fără freze și fără durere 

Clinicile dentare Life Dental Spa din București vin în ajutorul pacienților cu teamă de tratamentele stomatologice! Folosind laserul dentar, echipa de medici #LifeDentisti face posibil tratamentul stomatologic fără ace, fără freze și fără durere!

Laserul dentar este un nou instrument folosit din ce în ce mai mult de către medicii stomatologi specialiști, grație numeroaselor sale avantaje. Pacienții suportă mult mai ușor tratamentul, fiind uimiți de lipsa de durere și de rapiditatea cu care sunt realizate procedurile stomatologice! 

Spre deosebire de stomatologia clasică, laserul stomatologic se remarcă prin:

  • Folosirea unor fascicule de lumină cu diferite lungimi de undă, acestea având proprietatea de a acționa minim-invaziv 
  • Zgomotul este redus sau complet absent, in functie de tipul de laser,, tratamentele fiind realizate într-o atmosferă calmă
  • Nu produce vibrații, pacientul fiind confortabil pe toată durata ședinței de tratament 
  • Nu provoacă durere, căci intensitatea luminii laser poate fi setată în funcție de sensibilitatea fiecărui pacient în parte 

#LifeDentist-ii au ales să folosească tehnologia ultramodernă a laserului stomatologic pentru a asigura tratamente calitative, durabile și cu rezultate vizibile încă de la primele ședințe! 

Alege clinicile stomatologice Life Dental Spa și bucură-te de tratamente stomatologice laser realizate de echipa de medici profesioniști #LifeDentisti!

Cum contribuie laserul la sănătatea dinților pe termen lung? 

În funcție de tratamentul în cadrul căruia s-a utilizat laserul stomatologic, acesta aduce multiple beneficii în ceea ce privește menținerea unui status oral sănătos pentru o perioadă foarte lungă de timp. 

1.Laserul stomatologic diminuează riscul de recidivă de carie 

 

 

De foarte multe ori se întâmplă ca pacienții să se prezinte în cabinetul stomatologic din București cu o carie apărută pe sub materialul de plombă. Acest lucru nu mai este posibil grație laserului stomatologic! Laserul, prin efectul său bactericid, distruge bacteriile dezvoltate local și diminuează riscul de apariție al cariei secundare, care poate pune în pericol vitalitatea nervului dentar! 

2. Oprește evoluția parodontozei 

 

 

Boala parodontală afectează aproximativ 9 din 10 români! Tratamentul parodontozei cu laserul asigură oprirea din evoluție a bolii, grație proprietății laser de a steriliza țesuturile în profunzime, eliminând bacteriile dezvoltate în pungile parodontale. 

3. Previne recidiva infecției dentare

 

 

 Lumina laser sterilizează canalele radiculare și previne reapariția infecției dentare! 

4. Laserul dentar stimulează regenerarea și refacerea rapidă a țesutului 

 

 

De un real ajutor în cadrul intervențiilor chirurgicale, laserul stomatologic are capacitatea de a stimula imunitatea locală, facilitând refacerea țesutului care a avut de suferit în urma unei extracții dentare sau a inserării unui implant.

5. Laserul contribuie la menținerea unui zâmbet estetic 

 

 

Fie că este vorba de tratamentul gingivitei cu laserul sau de albirea dentară, laserul stomatologic acționează minim-invaziv și foarte eficient, asigurând menținerea unui zâmbet plăcut! 

Alege clinicile stomatologice Life Dental Spa și bucură-te se sănătatea dinților tăi!