retete gustoase

Vrei să porți ciocate toamna asta? Iată 5 ținute potrivite!

Vrei să porți ciocate toamna asta? Iată 5 ținute potrivite!

Doamnele și domnișoarele au întotdeauna o varietate imensă de încălțări pe care le pot purta sezon de sezon. Iar când vine vorba despre toamnă, cizmele, ghetele și botinele sunt cele mai atractive opțiuni.

Loading...

Dintre acestea, ciocatele pot oferi un farmec aparte oricărei ținute, fie ea casual sau elegantă. Vârful ușor ascuțit al ciocatelor, alături de tocul mediu sau chiar înalt, flatează orice siluetă. Ciocatele au puterea de a alungi picioarele și de a le face să pară mai suple, ceea ce le clasează printre favoritele femeilor.

Așadar, dacă vrei și tu să începi să porți ciocate, iată câteva idei de ținute în care le poți integra în această toamnă!

1. Ținuta casual, cu jeans și ciocate scurte

În cazul în care preferi mereu outfiturile simple și nu ai foarte multă experiență cu îmbinarea pieselor vestimentare, poți merge la sigur cu această combinație minimalistă.

Poartă perechea ta preferată de jeanși, negri sau albaștri, de preferat cu o croială dreaptă sau chiar skinny. Adaugă un top feminin, în nuanța ta preferată, sau chiar o cămașă cu imprimeu. Poartă ținuta cu ciocate scurte, din piele întoarsă, simple sau cu diferite texturi și aplicații, precum cataramele.

La această ținută poți adăuga o geantă de dimensiuni medii, purtată pe umăr, în aceeași nuanță cu ciocatele.

2. Ciocatele în ținută office

Cine spune că o ținută de mers la birou nu poate fi stylish? Dacă vrei să ieși din rutina plictisitoare a outfiturilor monotone, pe bază de sacou și pantofi simpli, încearcă această combinație perfectă pentru toamnă.

Poartă o fustă office, care acoperă genunchii sau se situează chiar deasupra acestora. Adaugă o cămașă cambrată sau cu croială clasică, albă sau într-o nuanță neutră. Alege niște dresuri semiopace și o pereche de ciocate pe placul tău. Având în vedere că restul ținutei este neutru, te poți juca oricât dorești cu modelul, culoarea și materialul încălțărilor.

Poți alege ciocate colorate, cu print de piele de șarpe, cu texturi interesante sau, pur și simplu, ciocate din piele, cu catarame metalice.

Adaugă un palton drept, care să se potrivească staturii tale, și ai obținut ținuta perfectă pentru mers la birou!

3. Ținuta sexy cu ciocate lungi și rochie

Dacă vrei să porți ciocatele într-un context elegant, le poți integra fără probleme într-o ținută sexy, feminină și delicată.

Nu ai nevoie decât de o rochie cu lungime medie, deasupra nivelului genunchilor, și o porție de ciocate lungi din piele naturală pentru femei, negre sau maro, în funcție de preferințele tale.

Optează pentru piele întoarsă, dacă rochia este complexă sau confecționată dintr-un material cu multă textură. Iar dacă rochia este foarte simplă și într-o singură culoare, poți purta ciocate lungi cu animal print.

4. Ținută boho cu ciocate din piele întoarsă

Dacă iubești stilul boho chic, atunci trebuie neapărat să încerci această ținută. O poți purta la o plimbare cu prietenele tale sau în vacanță, iar dacă vrei să o transformi într-o ținută pentru birou, poți renunța la pălărie.

Așadar, vei avea nevoie de o pereche de pantaloni cu croială skinny, o pereche de ciocate lungi, o maletă sau un top simplu, un trench clasic de toamnă și o pălărie cu boruri largi. În materie de culori, poți opta pentru o gamă neutră și caldă, pe bază de crem, alb și mai multe nuanțe de maro.

5. Ținuta de inspirație masculină cu ciocate și sacou

Dacă ținutele de mai sus nu sunt chiar stilul tău, poate că vei rezona mai mult cu acest gen de outfit. Poartă ciocatele lungi, cu imprimeu piele de șarpe, alături de o fustă simplă și un sacou supradimensionat, de inspirație masculină. Poți integra în ținută și elemente din piele, precum și lanțuri metalice.

Orice ținută ai alege, ciocatele te vor scoate din anonimat și îți vor oferi acel look special pe care îl cauți!