Zilele călduroase ne cer să ne adaptăm alimentația la vreme și de aceea avem nevoie să renunțăm la mesele care „pică greu” și să consumăm cât mai multe legume și fructe.
Astăzi ți-am pregătit o salată de pui cu struguri și mărar care să te ajute să respecți acest program. Pentru a prepara această salată ai nevoie de:
150 de grame de iaurt grecesc
1 jumătate de lămâie stoarsă
1 lingură de muștar
2 linguri mărar mărunțit
sare
piper
200 de grame de struguri
1 caserolă de piept de pui CocoRico
1 ceapă verde
frunze de salată
Mod de preparare:
Prăjește carnea de pui pe ambele părți, asezonează cu sare și piper și pune-o deoparte. Într-un bol mare amestecă iaurtul grecesc, zeama de lămâie, muștarul și mărarul, adaugând sare și piper. Amestecă carnea de pui tăiată în bucăți mici cu struguri și ceapă. Adaugă și frunzele de salată și amestecă cu sosul pe care l-ai făcut din mărar și iaurt.
Și ca să identifici mai ușor produsele necesare le găsești pe: http://cocorico.ro/products-cocorico/pulpa-de-pui-dezosat-file-si-minor/?lang=ro .
Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut rețeta, distribuie și prietenilor tăi!