Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Cum se pastreaza branza in frigider. Secretul dezvaluit de un celebru bucatar

Cum se pastreaza branza in frigider. Secretul dezvaluit de un celebru bucatar

Cum sa asiguram conservarea branzeturilor in frigider. Un expert in arta culinara dezvaluie metoda pentru a prelungi durata de viata a acestora.

Cum sa mentinem branza in frigider.
Poate ca nu era cunoscut faptul ca modul de depozitare la rece poate face diferenta dintre a o vedea alterata sau a o mentine in stare buna.

Pastrarea branzeturilor in frigider este intotdeauna esentiala, indiferent de tipul acestora. Exista diferente notabile atunci cand vine vorba de branza cu consistenta dura si cea cu consistenta moale.

  • Anunț pentru cei care retrag bani de la bancomat! Decizie pentru toți clienții
  • S-a Modificat: Elevii Încep Școala mai Devreme în Septembrie
  • Schimbare importantă pentru șoferi: Cei cu două mașini vor plăti o nouă taxă obligatorie
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

De exemplu, cascavalul ramane proaspat daca este invelit in folie de plastic. Branza telemea sau cea moale, pentru a evita contactul excesiv cu aerul, trebuie plasate in recipiente etanse.

„Branza se pastreaza in folie de plastic, daca vorbim de cea tare, tip cascaval, si in vase inchise etans, daca vorbim de cea semi-moale (telemea) sau moale (Brie), cu cat mai putin contact cu aerul”, a spus chef Joseph Hadad, pe blogul sau.

Maestrul bucatar ne invata si cum sa identificam momentul in care branza trebuie aruncata. In cazul branzei cu consistenta dura cu pete de mucegai, se poate inlatura stratul exterior si sa se consume partea interioara.

„Daca o branza tare a prins mucegai, atunci acesta trebuie indepartat cu un strat gros din branza, insa interiorul se poate manca fara probleme. Branzetuile moi, insa, odata atinse de mucegai, nu mai sunt bune de mancat.”, a mai spus celebrul chef.

Cu toate acestea, aceeasi abordare nu este valabila si pentru branza moale. Dupa ce a fost afectata de mucegai, aceasta nu mai este comestibila.

Sfaturi pentru depozitarea corecta a fructelor si legumelor in frigider:
Expertul in bucatarie dezvaluie, de asemenea, cum sa pastram fructele si legumele proaspete pentru o perioada mai lunga. Merele ar trebui asezate in compartimentul special destinat lor din frigider, acoperite cu servetele de hartie.

  • Se schimbă regulile: nu vom mai primi garanția de 50 de bani pentru ambalaje. Ce se întâmplă cu sistemul SGR în România
  • Tragedie fără margini pentru o familie de români din Spania: și-au pierdut cei trei copii într-un accident cumplit
  • Tragedie în Italia: Felix Baumgartner a murit la 56 de ani în timpul unui zbor cu parapanta
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Cartofii ar trebui depozitati intr-un mediu uscat si intunecat, cum ar fi beciul sau depozitul. Este important sa nu ii pastrati in aceeasi locatie cu ceapa, pentru a preveni procesul de deteriorare.

In plus, expertul in bucatarie explica si modalitatile optime de pastrare a frunzelor verzi:
„Frunzele (salata, spanac, etc) se spala, se usuca cu prosoape de bucatarie si se pun in pungi de plastic sau in vase de inox. Un alt truc este cel de a le pastra in vase cu apa, apa ce se schimba o data la doua zile”.

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Anunț foarte important pentru românii care au avut credite la Raiffeisen Bank!

Anunț foarte important pentru românii care au avut credite la Raiffeisen Bank!

Chefi la cuțite, schimbare radicală în noua formulă. Când începe emisiunea și cine e ELIMINAT deja

Chefi la cuțite, schimbare radicală în noua formulă. Când începe emisiunea și cine e ELIMINAT deja

Se schimbă regulile: nu vom mai primi garanția de 50 de bani pentru ambalaje. Ce se întâmplă cu sistemul SGR în România
Actualitate

Se schimbă regulile: nu vom mai primi garanția de 50 de bani pentru ambalaje. Ce se întâmplă cu sistemul SGR în România

Citeste mai multDetails
Actualitate

Dragoș Anastasiu dezminte informațiile privind reducerea ajutorului de deces: „Nu s-a discutat despre tăierea acestuia”

Citeste mai multDetails
Cum poți să afli online ce vechime ai în câmpul muncii și cât ai contribuit la fondul de pensii
Actualitate

Cum poți să afli online ce vechime ai în câmpul muncii și cât ai contribuit la fondul de pensii

Citeste mai multDetails
Armistițiu istoric: Pun capăt conflictului sângeros
Actualitate

Armistițiu istoric: Pun capăt conflictului sângeros

Citeste mai multDetails
Lovitură pentru justiția din România: Ce a decis Curtea de Apel din Paris
Actualitate

Lovitură pentru justiția din România: Ce a decis Curtea de Apel din Paris

Citeste mai multDetails
Tragedie în Italia: Felix Baumgartner a murit la 56 de ani în timpul unui zbor cu parapanta
Actualitate

Tragedie în Italia: Felix Baumgartner a murit la 56 de ani în timpul unui zbor cu parapanta

Citeste mai multDetails
Primele imagini cu Mihaela Rădulescu la funeraliile lui Felix Baumgartner
Actualitate

Primele imagini cu Mihaela Rădulescu la funeraliile lui Felix Baumgartner

Citeste mai multDetails
Semnele timpurii ale cancerului de colon pe care le-a ignorat o supraviețuitoare:
Actualitate

Semnele timpurii ale cancerului de colon pe care le-a ignorat o supraviețuitoare:

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Femina.ro
Consimțământul pentru folosirea datelor dvs. cu caracter personal pentru:

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a accesa informații despre dispozitivul tău. Consimțământul față de aceste tehnologii ne va permite nouă și partenerilor noștri să procesăm date cu caracter personal, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site și să afișăm reclame (ne)personalizate. Neacordarea sau retragerea consimțământului poate afecta negativ anumite caracteristici și funcții.

Fă clic mai jos pentru a consimți la cele de mai sus sau pentru a face alegeri mai detaliate. Opțiunile tale vor fi aplicate doar pe acest site. Poți modifica oricând setările, inclusiv prin retragerea consimțământului, utilizând comutatoarele din Politica privind Cookie-urile sau făcând clic pe butonul de gestionare a consimțământului din partea de jos a ecranului.

Functional Mereu activ
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Statistici

Marketing

Caracteristici
Mereu activ

Mereu activ
Gestionează opțiunile Gestionează serviciile Gestionează {vendor_count} furnizori Citește mai multe despre aceste scopuri
Manager Optiuni
{title} {title} {title}
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact