Călătoria noastră culinară se îndreaptă astăzi pe tărâmuri argentiniene unde se spune că oamenii dansează mult și consumă carne pe măsură! Astăzi te vom învăța rețeta de bază a vestitului ,, Arroz con pollo’’ care este foarte îndrăgit de locuitorii acestei țări. Iată cum se prepară OREZUL CU PUI ARGENTINIAN!
Ingrediente:
- 200 de grame de orez (preferabil orez rotund)
 - 2 piepți de pui tăiați bucățele CocoRico
 - 1 litru de supă de pui
 - ¼ litru de vin alb pentru gătit
 - ½ ardei iute verde
 - ½ ardei iute roșu
 - 1 ceapă
 - 2 căței de usturoi
 - măsline verzi
 - 4 linguri de mazăre
 - 2 roșii decojite
 - 1 lămâie
 - ulei de măsline
 - sare și piper
 
Mod de preparare:
- Salariații pot afla online vechimea în muncă și contribuțiile la pensie — CNPP a explicat pașii pentru accesarea sistemului digital
 - COVID-19: O descoperire neașteptată zguduie înțelegerea medicală a virusului
 - Mesajele cutremurătoare trimise de medicul Ștefania Szabo lui Daniel Balaș. Fostul preot le-a făcut publice: „Nu sunt bine deloc…”
 
Spală bine legumele pe care le vei găti. Taie ardeii iuți în bucățele mărunte, ca și ceapa și usturoiul.
Ia o tigaie adâncă, adaugă 5 linguri de ulei de măsline și pune-l la încins. După ce s-a încins adaugă ardeiul și usturoiul timp de 3 minute, iar după aceea adaugă ceapa. Când încep să se călească adaugă bucățile de pui, un praf de sare și piper și amestecă. Lasă puiul la călit timp de 7-8 minute până când începe să se rumenească. După ce s-a rumenit, adaugă roșiile tăiate în bucățele fără semințe și lasă-le puțin timp să se înmoaie. Adaugă vinul alb și lasă se se coacă toate ingredientele la foc mic, pană când se reduce jumătate din cantitatea de sos pe care o ai acum. Odată redus vinul, adaugă 3 pahare de supă de pui caldă. Când aceasta începe să fiarbă, adaugă orezul și lasă-l să fiarbă pentru 15 minute. A venit momentul mazării. Dacă este proaspătă, o adăugăm imediat după orez, iar dacă este semipreparată o lăsăm pentru ultimul minut. Secretul acestei rețete este că fiecare aromă contează, iar orezul va absorbi toate savorile existente în tigaie. Pentru a te asigura că orezul este bine fiert, amestecă des și testează-l cu o furculiță. Lasă-l 5-10 minute să răcească înainte de a-l servi și adaugă măslinele. CocoRico îți urează poftă bună!
- Lavrov îl laudă pe Donald Trump după summitul cu Putin și critică poziția Europei privind războiul din Ucraina
 - Scandal între familia lui Nicolae Botgros și Igor Cuciuc: Cristian Botgros, acuzat de implicare în moartea Andreei Cuciuc, rupe tăcerea după un an
 - Apeluri care se închid imediat după ce răspunzi – semnul unei înșelătorii periculoase. Ce trebuie să faci
 
			
			















