Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Bruschete cu ciuperci și cașcaval

Bruschete cu ciuperci și cașcaval

Micul dejun, un subiect atat de contoversat… Cred ca majoritatea ne dorim sa ne luam micul dejun acasa, in liniste, alaturi de familie/partener, dar daca incepi programul foarte devreme nu cred te mai gandesti la asta.
Sunt persoane foarte organizate care reusesc insa sa pregateasca ceva de seara sau sa se trezeasca dimineata cu o ora mai devreme.
Cred ca cea mai buna varianta e sa faci ceva de seara si dimineata doar sa incalzesti/coci cateva minute cat timp faci altceva.
Bruschetele cu ciuperci sunt bune facute de seara, adica pregatiti ciupercile si dimineata doar le puneti pe felii de paine, presarati cascaval si le puneti 10 minute in cuptorul incins. Sunt un mic dejun perfect, dar sunt bune si ca pranz sau cina, in functie de apetitul vostru.

Ingrediente bruschete cu ciuperci :

6 felii de paine integrala cu seminte, 1 lingurita ulei de masline,250 g ciuperci proaspete/din conserva, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi,sare, piper, marar, 100 g cascaval ras

  • Situație tensionată la frontieră: autoritățile au activat toate structurile operative
  • Semnul de alarmă al cancerului de colon pe care nu trebuie să îl ignori. Când e cazul să mergi urgent la medic
  • Românii primesc încă o zi liberă! Decizia tocmai a fost anunțată
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Mod de preparare bruschete cu ciuperci:

Feliile de paine se stropesc cu ulei de masline si se presara putin cascaval.
Ceapa si usturoiul se calesc in putin ulei, apoi se adauga ciupercile crude, condimentele, mararul si ceasca cu apa. Se acopera cu un capac si se fierb 5-7 minute pana se inmoaie ciupercile (daca folositi din conserva nu mai adaugati apa, doar caliti ciupercile). Se scurge excesul de lichid si se aseaza amestecul de ciuperci peste feliile de paine. Se presara restul de cascaval.
Se aseaza feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc aprox. 10 minute la temperatura ridicata.
Se servesc calde alaturi de oua posate si salata sau simple.

  • Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier
  • Pensionarii vor primi ajutorul de 400 de lei înainte de Paște 2025
  • Butonul mic de lângă umăr pe care aproape toți șoferii îl ignoră – și care face centura mult mai confortabilă
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Vezi cum se prepară si bruschete cu roșii:

Ingrediente:1 baghetă, 4 roşii, 2 fire busuioc, cimbru uscat, 1 legatura pătrunjel verde, 100 ml ulei de măsline, sare, 1 căpăţână usturoi, 50 g caşcaval de post

Mod de preparare:

1. Se curăţă usturoiul, se spală şi se taie rondele . Se amestecă apoi cu uleiul de măsline, cimbrul uscat şi sare, după gust. Sosul de usturoi se lasă aproximativ 2 ore la macerat.
2. Separat, se taie bagheta felii potrivite. Feliile se ung cu sosul de usturoi, se aranjează în tavă şi se bagă în cuptorul încins în prealabil să se rumenească.
3. Între timp, se spală roşiile, se taie cubuleţe cât mai mici şi se amestecă cu pătrunjelul tăiat mărunt, sare şi usturoi, dacă mai este nevoie.
4. După ce s-au rumenit feliile de baghetă, când sunt calde încă, se garnisesc cu salata de roşii. Bruschetele se servesc ornate cu frunze de busuioc proaspăt. În funcţie de preferinţe, se mai poate adăuga caşcaval de post.

 

Sursa: pasiunepentrubucatarie.ro

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Cum să prepari lipiile turcești din copilărie. Am aflat rețeta din brutăriile turcești și am preparat-o acasă

Cum să prepari lipiile turcești din copilărie. Am aflat rețeta din brutăriile turcești și am preparat-o acasă

Ciorbă ardelenească cu cartofi și afumătură. O bunătate pe care o vei adora

Ciorbă ardelenească cu cartofi și afumătură. O bunătate pe care o vei adora

„Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!
Generale

„Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!

Citeste mai multDetails
Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier
Actualitate

Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier

Citeste mai multDetails
Misterele obiectelor găsite prin casă
Actualitate

Misterele obiectelor găsite prin casă

Citeste mai multDetails
Lege nouă în România: Ce schimbări majore aduce actul normativ promulgat de președintele Nicușor Dan
Actualitate

Lege nouă în România: Ce schimbări majore aduce actul normativ promulgat de președintele Nicușor Dan

Citeste mai multDetails
Capat de drum pentru Laurentiu Besu
Actualitate

Capat de drum pentru Laurentiu Besu

Citeste mai multDetails
Butonul mic de lângă umăr pe care aproape toți șoferii îl ignoră – și care face centura mult mai confortabilă
Actualitate

Butonul mic de lângă umăr pe care aproape toți șoferii îl ignoră – și care face centura mult mai confortabilă

Citeste mai multDetails
Am zâmbit la nunta fiicei mele, deși știam că familia noastră se rupe în liniște
Actualitate

Am zâmbit la nunta fiicei mele, deși știam că familia noastră se rupe în liniște

Citeste mai multDetails
Nu e glumă, se întâmplă la noi! O fată din Făgăraș picată la examenul pentru permis auto dintr-un motiv care ne-a făcut de râs în toată lumea: Așa ceva nu s-a mai auzit:
Generale

Nu e glumă, se întâmplă la noi! O fată din Făgăraș picată la examenul pentru permis auto dintr-un motiv care ne-a făcut de râs în toată lumea: Așa ceva nu s-a mai auzit:

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact