Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Bruschete cu ciuperci și cașcaval

Bruschete cu ciuperci și cașcaval

Micul dejun, un subiect atat de contoversat… Cred ca majoritatea ne dorim sa ne luam micul dejun acasa, in liniste, alaturi de familie/partener, dar daca incepi programul foarte devreme nu cred te mai gandesti la asta.
Sunt persoane foarte organizate care reusesc insa sa pregateasca ceva de seara sau sa se trezeasca dimineata cu o ora mai devreme.
Cred ca cea mai buna varianta e sa faci ceva de seara si dimineata doar sa incalzesti/coci cateva minute cat timp faci altceva.
Bruschetele cu ciuperci sunt bune facute de seara, adica pregatiti ciupercile si dimineata doar le puneti pe felii de paine, presarati cascaval si le puneti 10 minute in cuptorul incins. Sunt un mic dejun perfect, dar sunt bune si ca pranz sau cina, in functie de apetitul vostru.

Ingrediente bruschete cu ciuperci :

6 felii de paine integrala cu seminte, 1 lingurita ulei de masline,250 g ciuperci proaspete/din conserva, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi,sare, piper, marar, 100 g cascaval ras

  • Salariații pot afla online vechimea în muncă și contribuțiile la pensie — CNPP a explicat pașii pentru accesarea sistemului digital
  • COVID-19: O descoperire neașteptată zguduie înțelegerea medicală a virusului
  • Mesajele cutremurătoare trimise de medicul Ștefania Szabo lui Daniel Balaș. Fostul preot le-a făcut publice: „Nu sunt bine deloc…”
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Mod de preparare bruschete cu ciuperci:

Feliile de paine se stropesc cu ulei de masline si se presara putin cascaval.
Ceapa si usturoiul se calesc in putin ulei, apoi se adauga ciupercile crude, condimentele, mararul si ceasca cu apa. Se acopera cu un capac si se fierb 5-7 minute pana se inmoaie ciupercile (daca folositi din conserva nu mai adaugati apa, doar caliti ciupercile). Se scurge excesul de lichid si se aseaza amestecul de ciuperci peste feliile de paine. Se presara restul de cascaval.
Se aseaza feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc aprox. 10 minute la temperatura ridicata.
Se servesc calde alaturi de oua posate si salata sau simple.

Vezi cum se prepară si bruschete cu roșii:

  • Acuzații de Crimă După un Gest de Bunătate:
  • Un boxer isi lasa in vestiar portofelul cu un biletel:
  • Răzbunarea de la 40 de Ani: Gluma Crudă a Soțului se Întoarce Împotriva Lui
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Ingrediente:1 baghetă, 4 roşii, 2 fire busuioc, cimbru uscat, 1 legatura pătrunjel verde, 100 ml ulei de măsline, sare, 1 căpăţână usturoi, 50 g caşcaval de post

Mod de preparare:

1. Se curăţă usturoiul, se spală şi se taie rondele . Se amestecă apoi cu uleiul de măsline, cimbrul uscat şi sare, după gust. Sosul de usturoi se lasă aproximativ 2 ore la macerat.
2. Separat, se taie bagheta felii potrivite. Feliile se ung cu sosul de usturoi, se aranjează în tavă şi se bagă în cuptorul încins în prealabil să se rumenească.
3. Între timp, se spală roşiile, se taie cubuleţe cât mai mici şi se amestecă cu pătrunjelul tăiat mărunt, sare şi usturoi, dacă mai este nevoie.
4. După ce s-au rumenit feliile de baghetă, când sunt calde încă, se garnisesc cu salata de roşii. Bruschetele se servesc ornate cu frunze de busuioc proaspăt. În funcţie de preferinţe, se mai poate adăuga caşcaval de post.

 

Sursa: pasiunepentrubucatarie.ro

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Cum să prepari lipiile turcești din copilărie. Am aflat rețeta din brutăriile turcești și am preparat-o acasă

Cum să prepari lipiile turcești din copilărie. Am aflat rețeta din brutăriile turcești și am preparat-o acasă

Ciorbă ardelenească cu cartofi și afumătură. O bunătate pe care o vei adora

Ciorbă ardelenească cu cartofi și afumătură. O bunătate pe care o vei adora

Noi detalii in cazul mortii Stefaniei Szabo
Actualitate

Noi detalii in cazul mortii Stefaniei Szabo

Citeste mai multDetails
Doliu în lumea medicală: dr. Ștefania Szabo, directorul medical al Spitalului Județean Buzău, a fost găsită fără viață în camera de gardă
Actualitate

Doliu în lumea medicală: dr. Ștefania Szabo, directorul medical al Spitalului Județean Buzău, a fost găsită fără viață în camera de gardă

Citeste mai multDetails
Lege uitată la Cotroceni. Nicușor Dan trimite la CCR un proiect blocat din 2020
Actualitate

Lege uitată la Cotroceni. Nicușor Dan trimite la CCR un proiect blocat din 2020

Citeste mai multDetails
Tragedie la Spitalul Județean Buzău: dr. Ștefania Szabo, directorul medical al unității, a fost găsită fără viață în camera de gardă
Actualitate

Ancheta în cazul morții doctoriței Ștefania Szabo, în plină desfășurare

Citeste mai multDetails
Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier
Actualitate

Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier

Citeste mai multDetails
Ministerul Sănătății reacționează după moartea doctoriței Ștefania Szabo: gărzi epuizante și probleme de personal în spitale
Actualitate

Ministerul Sănătății reacționează după moartea doctoriței Ștefania Szabo: gărzi epuizante și probleme de personal în spitale

Citeste mai multDetails
Războiul taxelor continuă: China ripostează împotriva SUA și depune plângere la Organizația Mondială a Comerțului
Actualitate

Războiul taxelor continuă: China ripostează împotriva SUA și depune plângere la Organizația Mondială a Comerțului

Citeste mai multDetails
Din păcate este vorba de Cătălin Bordea. Este știrea momentului în showbiz
Actualitate

Din păcate este vorba de Cătălin Bordea. Este știrea momentului în showbiz

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact