Salata de Boeuf este preparatul festiv care nu lipsește de pe mesele românilor de Sărbători, însă pentru a avea un gust delicios este important să știi pași pe care ar trebui să-i urmezi, dar și ingredientul care îi poate strica gustul.
Ingredientul care îi strică gustul
Maioneza este destul de importantă la salata de boeuf deoarece are rolul de a lega compoziția și trebuie preparată ca la carte.
- S-a aflat cine este fostul soț al doctoriței Ștefania Szabo! Detalii neștiute ies acum la iveală
- „A fost otrăvită!” Dezvăluiri cutremurătoare după moartea Ștefaniei Szabo! Ce a ieșit la iveală la doar câteva ore după ce doctorița a fost găsită fără viață în camera de gardă
- Alege un inel și descoperă ce spune despre tine ca femeie – răspunsurile te vor surprinde!
Chiar dacă foarte multe gospodine aleg să o cumpere din comerț, maioneza are un gust mult mai bun dacă este preparată acasă. Cea din comerț sau maioneza vegetală îi poate strica gustul preparatului
Ingredientele care influențează salata de boeuf sunt castraveții murați și gogoșarii, iar înainte de a adăuga în salată aceștia trebuie gustați pentru a observa dacă sunt sărați sau acri.
Îi poți lăsa în apă rece timp de jumătate de oră, asta dacă au exces de sare sau de oțet.
- Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier
- Donald Trump explică decizia de reducere a trupelor americane din România: „Nu e mare lucru”. Pentagonul confirmă „realinierea strategică” a forțelor din Europa
- Rusia avertizează Uniunea Europeană: „Orice confiscare de active va avea un răspuns dureros”
În ultima perioadă se pune foarte mare accent pe plating, iar unul dintre cele mai folosite modele pe salată de boeuf sunt brăduții sau salata de boeuf în formă de brăduț.
Gospodinele aleg să decoreze cu măsline, ouă, castraveți, porumb, pătrunjel sau chiar gogoșari, în funcție de răbdare.
















