Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Cele mai delicioase metode de a pregăti carnea de pui

Cele mai delicioase metode de a pregăti carnea de pui
https://femina.ro/wp-content/uploads/2018/10/piept-de-pui-cu-sos-grogonzola-online-video-cutter.com_-1.mp4

1.Puiul cu conopidă

Puiul cu conopida este o mancare gustoasa, simplu de preparat si foarte sanatoasa. De ce ai nevoie pentru a o prepara: Ingrediente:4 pulpe de pui inferioare CocoRico, 1 morcov, 1 conopida, 8 roșii cherry, sare, piper, oregano. Mod de preparare: Se asezonează pulpele de pui cu toate condimentele.Pulpele de pui se pun în tigaie la prăjit și se lasă la foc mediu 10-15 minute, iar conopida se pune la fiert în apă cu sare timp de 10 minute. Morcovul se curăță de coajă și se dă prin răzătoarea cu ochiuri mari. Pulpele de pui se scot din tigaie și se pune la călit ceapa tăiată solzișori împreună cu morcovii pentru 5-7 minute. Adaugă roșiile cherry decojite peste mixul de ceapă și morcovi. Amestecă până se omogenizează. Se reintroduc pulpele de pui în tigaie alături de o cană de apă și se lasă la fiert. Când sosul din tigaie începe să clocotească, se adaugă buchețelele de conopidă, se amestecă și se mai lasă 2 minute pe foc. Pofta buna!

2. Papricaș de pui

  • Pensionare anticipată în România: cu cât se diminuează pensia dacă ieși la pensie cu 1, 2 sau 5 ani înainte de termen
  • Te trezești cu perna udă dimineața? Iată ce înseamnă și de ce se întâmplă acest lucru
  • Am crezut că fiica mea adoptivă mă duce la azil, dar destinația reală m-a lăsat fără cuvinte
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Ingrediente: piept de pui CocoRico, ceapa,  1 morcov, 3 catei usturoi, boia iute si dulce, piper, sare, apa, ulei, pasta de tomate, smanatana. Mod de preparare: Taie pieptul de pui in cubulete, iar legumele in cubulete si rondele. Pune puiul la prajit 10 minute, apoi adauga ceapa si amesteca inca 5 minute. Adauga sosul de rosii si apa. Adauga pe rand morcovii si cartofii. Se lasa pe foc 20 minute pana se fierb bine legumele. Se asezpneaza cu patrunjel si smantana si se servesc cu mare placere.Pofta buna!

3 Tocanita de pui cu inimioare si pipote

Pentru ca multora dintre noi ne plac foarte mult inimioarele si pipotele de pui, datorita gustului si texturii gumoase, astazi iti preparam o tocanita delicioasa! Ingrediente: 2 caserole pipote si inimi de pui,2 cepe , 1 ardei gras verde, 1 ardei gogosar rosu, 4 linguri sos de rosii cu ardei, 2 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 4 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1 lingura de faina, 5 boabe de piper.

  • 3 zodii binecuvântate în perioada următoare: Noroc, belșug și protecție divină le schimbă destinul
  • CNAS Anunță Trecerea la o Nouă Platformă Informatică a Cardurilor de Sănătate din 2026
  • Ghid Esențial: Ce Înseamnă Triunghiul de pe Etichetele Hainelor? Simbolul Necunoscut Care Îți Strică Rufele
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Mod de preparare: Pipotele si inimioarele se tin cca 30 min in apa rece. Inimioarele se despica ( pentru a indeparta resturile de sange) si se indeparteaza partea cu vene, pipotele se taie in bucati potrivite. Intr-o cratita punem 1 l apa rece , boabele de piper si maruntaiele. Punem la fiert pentru 50 min la foc mic.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa maruntita si ardeiul taiat cubulete.Se lasa la calit cca 5-6 min apoi se adauga pipotele , inimi si 500 ml apa fierbinte. Se adauga sos de rosii cu ardei si lasam la fiert cca 12 min.Dupa cateva minute se adauga faina dizolvata in 50 ml apa si usturoiul pisat. Se lasa sa mai fiarba cateva minute apoi se adauga sare si piper dupa gust.La final se adauga patrunjel taiat marunt.
Tocanita de pipote si inimi se serveste alaturi de mamaliguta.

4. Ficatei de pui cu cartofi si sos de smantana:

Pentru ca imi place tare mult sa gasesc tot timpul idei noi, sa combin culorile, hainele, alimente, astazi iti recomand o reteta deosebit de gustoasa si de inedita, atat din punct de vedere al coloristicii, cat si din punct de vedere al gustului. Daca vrei sa mananci un preparat pe care nu l-ai mai gustat pana acum, iti recomand cu drag ficateii de pui cu cartofi si sos. Ingrediente: 1 caserola ficat de pui CocoRico, 5 cartofi marime medie, 2 rosii mici, ardei rosu, suc de la jumatate de lamaie cu ulei de masline, 6 masline negre, 1 ceapa, 1 pahar smantana pentru gatit, 1 lingurita otet balsamic, ulei de masline, sare, piper, busuioc

Mod de preparare: Fierbe cartofii cu coaja in apa sarata. Dupa ce s-au fiert, taie cartofii in felii groase. Stoarce rosiile de zeama si seminte si taie-le in cubulete. Toarna peste cubuletele de rosii, uleiul de masline, zeama de lamaie, otet balsamic, sare si piper, busuioc tocat. Amesteca si lasa la macerat. Intre timp prepara sosul, caleste ceapa in putin ulei, adauga ardeiul rosu iute si smantana pentru gatit, sarea, piperul. Adauga rondele de cartofi in acest sos. Intre timp, caleste ficateii de pui in alta tigaie, lasa-i la foc mediu pana se prajesc. Adauga cubuletele de rosii peste ficateii de pui si mai lasa pe foc 5 min.
Serveste pe farfurii ficateii de pui cu sosul de rosii , adaugand cartofii in sos. Combinatia dintre acestea iti va oferi cu siguranta o exerienta culinara unica. Pofta buna!

5. Pate de ficat

Din bucătăria franțuzească, românii au preluat câteva preparate pe care le-au transformat în rețete tradiționale. Unul dintre acestea este și îndrăgitul pate de casă realizat din ficat de pui, care este de asemenea și foarte sănătos. Astăzi învățăm împreună să ne delectăm cu gusturi și arome speciale. Ce spui de pate de ficat cu ou și bacon? Da! Te asigur că este o combinație extrem de reușită!Ingrediente pate de ficat:500 de grame de ficat de pui CocoRico, 100 de grame de unt, 75 de ml de smântână, 1 lingură de sare, 1/2 lingură de boia, piper, 75 de ml de cognac

Mod de preparare: Călește ceapa în unt. Adaugă ficatul de pui, sarea, piperul și boiaua și ține-le pe foc aproximativ 5 minute. Pune ficatul în blender și adaugă cognacul. Scoate pasta din blender și amestecă cu smântână. Felicitări! Tocmai ai obținut un pate de casă realizat din ficat de pui absolut delicios!După ce ai terminat pateul, poți considera că mai ai puțin și masa este gata!Ia o felie, două de pâine și unge-le cu ulei de măsline, iar apoi prăjește-le într-o tigaie pe ambele părți. În același ulei pregătește și ou prăjit și baconul! Când sunt gata poți separa oul de albuș pentru a păstra gălbenușul sau îl poți păstra integral.Unge felia de pâine cu pate de ficat, apoi aseznează feliuțele de bacon, iar ultimul adaugă oul. Poți presăra deasupra diverse verdețuri, începând cu fâșii de salată verde, pătrunjel sau rucola.

Poftă bună și spor la preparat!

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Ghiveci de legume cu piept de pui

Ghiveci de legume cu piept de pui

Prăjitura Coca Cola, mai bună decât orice altă prăjitură de casă

Prăjitura Coca Cola, mai bună decât orice altă prăjitură de casă

Fetiță de 2 ani moartă în urma anesteziei la o clinică dentară din București: autopsia ridică semne de întrebare
Actualitate

Fetiță de 2 ani moartă în urma anesteziei la o clinică dentară din București: autopsia ridică semne de întrebare

Citeste mai multDetails
Testul simplu de la degete care poate semnala o problemă gravă la plămâni
Actualitate

Testul simplu de la degete care poate semnala o problemă gravă la plămâni

Citeste mai multDetails
Mare Doliu la PRO TV. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic
Actualitate

Mare Doliu la PRO TV. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic

Citeste mai multDetails
3 zodii binecuvântate în perioada următoare: Noroc, belșug și protecție divină le schimbă destinul
Actualitate

3 zodii binecuvântate în perioada următoare: Noroc, belșug și protecție divină le schimbă destinul

Citeste mai multDetails
Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier
Actualitate

Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier

Citeste mai multDetails
Actualitate

Horoscop Financiar: Două Zodii care Vor Avea o Ascensiune Financiară Spectaculoasă Până în 2030

Citeste mai multDetails
Fetiță de 2 ani, moartă după o anestezie la o clinică dentară din Sectorul 3. Noi detalii ies la iveală în cazul care a cutremurat România
Actualitate

Fetiță de 2 ani, moartă după o anestezie la o clinică dentară din Sectorul 3. Noi detalii ies la iveală în cazul care a cutremurat România

Citeste mai multDetails
Trucul bunicii care face minuni: metoda simplă și naturală pentru curățarea cuptorului, fără chimicale și fără frecare
Actualitate

Trucul bunicii care face minuni: metoda simplă și naturală pentru curățarea cuptorului, fără chimicale și fără frecare

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact