Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Cum se prepară cel mai bun scrob cu legume

Cum se prepară cel  mai bun scrob cu legume

Pentru ca masa de dimineata estea cea mai importanta masa, astazi te invatam o reteta cdelicioasa de scrob cu legume sau omleta cum i se zice in popr. Iata cum se prepara:

Ingrediente:
6 oua, 2 rosii, 1/2 ardei verde, 1/2 ardei rosu, parmezan ras, piper, lapte, ulei.

Se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt in putin ulei sa se inmoaie bine, iar apoi se pun rosiile date prin razatoarea mare.
Se lasa sa fiarba cu ceapa pana scade apa de la ele de tot si ramane doar uleiul.

  • Gestul neașteptat făcut de Theo Rose după anunțul despărțirii! Mărturisirea care i-a lăsat pe toți fără cuvinte
  • COVID-19: O descoperire neașteptată zguduie înțelegerea medicală a virusului
  • Breaking mondial: Viktor Orbán surprinde scena internațională cu o decizie total neașteptată
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Se pun ouale batute sarea si piperul și cine dorește poate adăuga și puțin lapte pentru a fimai pufoasă.Se rade deasupra parmezan și poți adăuga și câteva frunzulițe de rucola pentru un gust deosebit.

Pentru că omleta este un preparat de bază pentru micul dejun in mai toate tarile, astazi sarim putin peste delicioasa noastra omleta romaneasca si iti vom da o reteta inedita pentru omleta greceasca care foloseste niste ingrediente banale, dar care ii dau un gust excelent. Iata cum se prepara:

  • Mama mea nu a privit niciodată cu ochi buni relația mea cu Sera. În ziua nunții, în loc să se bucure, a izbucnit în lacrimi și mi-a spus cu voce stinsă
  • Semne ale diabetului care apar în timpul somnului și pe care mulți le ignoră
  • Orice mașină de spălat poate usca hainele. Mulți oameni încă nu sunt conștienți de această caracteristică
  • Vezi aici cele mai noi și mai interesante știri!

Ingrediente: 1 linguriță de unt de calitate, 2-3 ouă, 1 linguriță apă minerală, piper (indicat piper proaspăt măcinat), puțină sare, 80-100 gr branză feta fărâmițată

Mod de preparare:

1. Se bat bine ouăle cu piper.

2. Se adaugă o linguriță de apă minerală și se continuă mixarea

3. Se pune untul la încins în tigaie iar apoi se adaugă ouăle.

4. Omleta se întoarce din când în când. După ce prinde o culoare ușor rumenă, se presară branza feta.

E gata în aproximativ 3-4 minute. Prntru o aromă specială, serviți omleta cu ceapa verde, potrivit allrecipes.com.

PONT 1! Cei mai îndrăzneți dintre dumneavoastă pot adăuga în compoziția omletei grecești ceapa și roșii tăiate cuburi, dar și măsline! Rezultatul va fi un deliciu!

PONT 2! Gătiți acest preparat cu regularitate! Cu cat preparati mai des aceasta mancare, cu atat va va iesi mai bine.

PONT 3! Pentru un gust bun și o textură pe măsură, aveti nevoie de o tigaie foarte bună, de care să nu se lipească omleta. De aceea, cel mai indicat este să folosiți o tigaie din aluminiu.

PONT 4! Specialiștii în gastronomie susțin că ce mai indicat este ca omleta să nu fie făcută din mai mult de trei – patru ouă!

Vezi si reteta pentru omleta italieneasca cu mozarella si zucchini:

Ingrediente:3 oua, 100 ml lapte integral (gras), 2 zucchini micuti, 1 ceapa rosie, 1 ardei gras (sau jumatate – depinde de dimensiuni), 2 catei de usturoi, 100 grame Mozzarella Lactitalia, busuoic, sare, piper.

Mod de preparare:
Caliti usturoiul impreuna cu ceapa rosie intr-o tigaie. Adaugati apoi ardeiul rosu tocat marunt si zucchini taiat in jumatate pe lung si apoi feliat. Caliti 3-5 minute. Mutati amestecul intr-un vas termorezistent. Bateti 3 oua impreuna cu laptele, condimentati si turnati peste amestecul de zucchini. Amestecati usor sa iasa legumele la suprafata. Mozzarella se taie cubulete si se imprastie deasupra omletei. Se baga la cuptor la foc mare si se tine aproximativ 10 minute, pana se rumeneste.

Vezi rețeta și pentru omleta spaniolă: 6 oua, 4 cartofi, 2 ardei grasi de culori diferite, o ceapa
1/2 legatura patrunjel, 2 catei usturoi, 6 rosii mici, 175 g sunca, 4 linguri ulei, sare, piper

Mod de preparare:
Cartofii curatati se pun la fiert pentru 5 minute in apa clocotita.
Intre timp, in ulei se caleste ceapa doua minute, se adauga usturoiul feliat si se lasa un minut.
Se pun si ardeii taiati fasii, se lasa 2 minute, apoi cartofii bine scursi, sare si piper. Se lasa 5 minute.
Se bat ouale foarte bine, se adauga rosiile taiate in doua, patrunjelul si sunca si se da totul la cuptor pentru 15 minute.

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol

Plăcinta moldovenească ,,Baba Albă"

Dieta cu pepene galben este rețeta ideală pentru cei care vor să slăbească în 5 zile

Dieta cu pepene galben este rețeta ideală pentru cei care vor să slăbească în 5 zile

CCR a respins Legea! Guvernul primeste lovitura finala?
Actualitate

CCR a respins Legea! Guvernul primeste lovitura finala?

Citeste mai multDetails
ITP 2025. Anunțul momentului pentru românii care au mașini mai vechi de 15 ani. E oficial
Actualitate

ITP 2025. Anunțul momentului pentru românii care au mașini mai vechi de 15 ani. E oficial

Citeste mai multDetails
Mama mea nu a privit niciodată cu ochi buni relația mea cu Sera. În ziua nunții, în loc să se bucure, a izbucnit în lacrimi și mi-a spus cu voce stinsă
Actualitate

Mama mea nu a privit niciodată cu ochi buni relația mea cu Sera. În ziua nunții, în loc să se bucure, a izbucnit în lacrimi și mi-a spus cu voce stinsă

Citeste mai multDetails
Actualitate

Noi drepturi pentru angajații care lucrează în ture și pe timp de noapte – proiect de lege în dezbatere la Senat

Citeste mai multDetails
Actualitate

Ghid Complet: Pensiile de Handicap în România – 3 Grade Diferite și Beneficiile Exacte (Transport, Indemnizație Însoțitor)

Citeste mai multDetails
Alertă Sanitară în Constanța: Doi Soți, Urgență la Spital După ce au Consumat Apă Plată
Actualitate

Alertă Sanitară în Constanța: Doi Soți, Urgență la Spital După ce au Consumat Apă Plată

Citeste mai multDetails
Țiuit sau bâzâit în urechi: ce este tinnitus-ul, cauze și soluții
Actualitate

Țiuit sau bâzâit în urechi: ce este tinnitus-ul, cauze și soluții

Citeste mai multDetails
Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate
Actualitate

Vene Vizibile: Când Sunt Normale și Când Semnalează o Problemă de Sănătate

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact