Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Pachețele de primăvară, perfecte și crocante, gata în 15 minute!

Pachețele de primăvară, perfecte și crocante, gata în 15 minute!
https://femina.ro/wp-content/uploads/2018/05/Pachetele-de-prima.mp4

 

Pachetelele de primavara cu carne de pui si legume, sunt un preparat pe care il poti prepara in sezonul legumelor. Combinate cu carne de pui, pot fi o alegere ideala pentru orice moment al zilei. De astazi, nu trebuie sa mai mergi la un restaurant chinezesc, il poti face rapid acasa!

Ingrediente:2 piepți de pui, 3 căței de usturoi, 1 ardei gras roșu, 1 legătură ceapă verde, 1 ou, 1/2 varză albă, 1 morcov ras, 10 foi subțiri de plăcintă

  • Tabel complet pentru femei și bărbați. Ce pensie vei primi, în funcție de luna și anul nașterii și de stagiul complet de cotizare
  • Oficial! Ministerul a anunțat data exactă când începe școala în septembrie
  • PNL aruncă bomba după ultima ieșire a lui Ilie Bolojan. Demisia lui stârnește scandal uriaș
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Mod de preparare: Pieptul de pui se asezonează cu sare și piper și se prăjește pe ambele părți. Legumele se taie în felii și rondele de mărime potrivită.Se pun la călit și se asezonează cu sos de soia. Bucățelele de piept de pui se adaugă peste legumele călite și se amestecă uniform. Amestecul de legume și pieptul de pui se condimentează cu sare și piper. Foile de plăcintă se taie în 4, astfel încât să aibă o mărime potrivită.Se pune o lingură de umplutură și se rulează pachețele. Se ung cu ou bătut.Pachețelele se pun la prăjit și se lasă la foc mediu până când prind o culoare aurie.
Poftă bună!

Vezi reteta pentru placinta cu carne, legume si parmezan:

Plăcintă delicioasă cu carne, legume și parmezan. Pur si simplu nu te mai poți sătura

Pentru ca placinta este o optiune foarte buna pentru orice moment al zilei, si mai ales este usor de transportat oriunde, astazi iti oferim reteta pentru o placinta deosebita cu carne si parmezan. Suntem siguri ca daca o vei incerca nu vei mai putea renunta asa usor la ea. Iata de ce ai nevoie:

Ingrediente: 400 gr de dovlecei, 200 g de carne tocata, 2 ouă, 5 linguri de parmezan, 2 cepe medii, 1 ceapa verde, 2 cartofi de dimensiuni medii, 2 morcovi, 100 l de ulei
1 lingurita de lapte, praf de copt, sare, 100 grame de faina.

Mod de preparare:
Curatati ceapa si taiati-o marunt. Caliti-o apoi in putin ulei incins si adaugati carnea tocata si tineti-o pana este semipregatita. Scoateti amestecul din tigaie si puneti-l intr-un castron. Adaugati ouale peste mixul de carne si ceapa si amestecati pana se omogenizeaza. Intre timp curatati dovleceii si cartofii de coaja si dati-i prin razatoare. Faceti acelasi lucru si cu morcovii, insa taiati-i bucatele mici. Amestecati toate legumele cu carnea, apoi adaugati parmezanul, frunzele de la ceapa verde taiate bucatele, putin praf de copt, laptele si putina sare. Intindeti aluatul si asezati-l pe o foaie de copt unsa cu ulei. Acoperiti aluatul tot cu o foaie de copt pentru a nu se arde la suprafata. Se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. (in functie de cuptor). Lasati-o sa se raceasca si taiati-o in bucati generoase pentru a-i multumi pe toti pofticiosii!
Daca ti-a placut reteta, arata-le-o si prietenilor!
Pofta buna!

  • Greva profesorilor și replica ministrului Educației: „Trebuie să existe decență”
  • Anunț important pentru pensionari: Ce se intampla dacă nu depun actele la timp
  • Ella Vișan de la „Insula Iubirii” s-a reinventat complet: din HoReCa în social media
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Vezi si reteta pentru placinta cu marar si ceapa:

Ingrediente: un pachet foi de placinta, 500 g ciuperci, o ceapa mica, 100 g branza feta, 2 oua, sare, piper, boia, ulei, 1 legatura de marar.
Mod de preparare: Se curata, spala si toaca ciupercile si ceapa si se calesc impreuna in putin ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa se raceasca. Intre timp punem jumatate din foile de placinta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unse intre ele cu ulei. Daca foile sunt mai mari decat tava se incretesc. Ciupercile racite se amesteca cu branza data pe razatoare si ouale batute.
Se pune umplutura de ciuperci peste primul rand de foi, se presara boia de ardei. Se aseaza celelalte foi unse cu ulei intre ele, se pensuleaza cu ou batut, se portioneaza placinta si se coace in cuptor la temperatura medie.
Pofta buna!

Sursa:retetelemamei.ro

Vezi si reteta pentru pateuri cu branza de casa:
Pateurile cu branză sunt una dintre gustările noastre preferate. Deși sunt patiserii la orice colț de stradă, nimic nu se compară cu siguranța și gustul savuroaselor pateuri cu brânză de casă. Mirosul pe care îl simți în propria bucătărie nu poate fi reprodus de nicio patiserie, drept urmare îți prezentăm o rețetă de pateuri cu brânză, bună, bună de tot! De asemenea le pitem face fix după gustul nostru, adica cu aluat bun, cu muuulta branza si pe care le putem servi la scurt timp dupa ce le-am scos din cuptor. Pateurile cu branza se fac cu aluat foietaj, care poate fi un foietaj din comert dar, daca aveti timp la dispozitie, va recomand din suflet sa preparati acasa aluatul foietaj pentru ca este mult mai gustos si fara chimicalele aferente. Este usor de preparat dar necesita ceva timp pentru odihna si racirea aluatului.
Să începem!

Ingrediente:Pentru foaie:1 kg de faina alba, 400g unt, 1 lingurita de sare, 5 lingurite de otet, 500ml de apa calduta.
Pentru umplutura:300 gr branza, 1 ou, putin lapte
Mod de preparare: Faina o amestecam cu sarea, otetul si apa. Framantam pana cand avem un aluat bine legat (nu trebuie sa fie tare). Intindem aluatul cu facaletul si intindem deasupra 1/3 din margarina.
Impaturim aluatul de la stanga la dreapta si il batem cu facaletul de 100 de ori. Lasam aluatul sa se odihneasca 30 de minute in frigider. Repetam aceasta operatie de 3 ori, doar ca atunci cand impaturim de fiecare data schimbam directia (stanga – dreapta,dreapta – stanga). Intre timp preparam umplutura: faramitam branza si o amestecam cu oul si cu putin lapte pana devine cremos. Luam aluatul si il intindem cu facaletul nu foarte subtire (1cm). Taiem patratele aluatul si punem in mijloc putin din umplutura. Inchidem patratelele ca pe un plic, le asezam intr-o tava unsa putin si bagam la cuptorul, in prealabil incins. Coacem 20 de minute, lasam sa se raceasca si pateurile noastre sunt gata. Un pahar de bere sau o limomadă sunt bine venite!

Pofta buna!

Dacă ți-a plăcut rețeta distribuie și prietenilor!

 

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol

Pui cu ciuperci și usturoi în sos roșu

Kebab de pui la cuptor, nu te mai saturi de el! O idee delicioasă pentru toți pofticioșii!

Kebab de pui la cuptor, nu te mai saturi de el! O idee delicioasă pentru toți pofticioșii!

Cum să cureți rapid congelatorul plin de gheață: metoda simplă cu apă clocotită
Actualitate

Cum să cureți rapid congelatorul plin de gheață: metoda simplă cu apă clocotită

Citeste mai multDetails
România trece la ora de iarnă mai devreme în 2025. Când se dau ceasurile înapoi
Actualitate

România trece la ora de iarnă mai devreme în 2025. Când se dau ceasurile înapoi

Citeste mai multDetails
BOMBĂ în showbiz! Andi Moisescu ar fi divorțat după 22 de ani de mariaj cu Olivia Steer
Actualitate

BOMBĂ în showbiz! Andi Moisescu ar fi divorțat după 22 de ani de mariaj cu Olivia Steer

Citeste mai multDetails
Reforma pensiilor în România: Ce schimbări vin din 2025 și cum pot beneficia pensionarii de bilete de tratament balnear
Actualitate

Anunț important pentru pensionari: Ce se intampla dacă nu depun actele la timp

Citeste mai multDetails
Greva profesorilor și replica ministrului Educației: „Trebuie să existe decență”
Actualitate

Greva profesorilor și replica ministrului Educației: „Trebuie să existe decență”

Citeste mai multDetails
Toți șoferii români care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei + permisul suspendat
Actualitate

Toți șoferii români care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei + permisul suspendat

Citeste mai multDetails
Teo, momente critice la „Insula Iubirii”: după noaptea pasională cu Ella, a ajuns pe patul de spital
Actualitate

Teo, momente critice la „Insula Iubirii”: după noaptea pasională cu Ella, a ajuns pe patul de spital

Citeste mai multDetails
29 august – Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Ce obiecte se pun sub pernă pentru noroc și protecție
Actualitate

29 august – Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Ce obiecte se pun sub pernă pentru noroc și protecție

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Femina.ro
Consimțământul pentru folosirea datelor dvs. cu caracter personal pentru:

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a accesa informații despre dispozitivul tău. Consimțământul față de aceste tehnologii ne va permite nouă și partenerilor noștri să procesăm date cu caracter personal, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site și să afișăm reclame (ne)personalizate. Neacordarea sau retragerea consimțământului poate afecta negativ anumite caracteristici și funcții.

Fă clic mai jos pentru a consimți la cele de mai sus sau pentru a face alegeri mai detaliate. Opțiunile tale vor fi aplicate doar pe acest site. Poți modifica oricând setările, inclusiv prin retragerea consimțământului, utilizând comutatoarele din Politica privind Cookie-urile sau făcând clic pe butonul de gestionare a consimțământului din partea de jos a ecranului.

Functional Mereu activ
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Statistici

Marketing

Caracteristici
Mereu activ

Mereu activ
Gestionează opțiunile Gestionează serviciile Gestionează {vendor_count} furnizori Citește mai multe despre aceste scopuri
Manager Optiuni
{title} {title} {title}
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact