Dacă într-o zi simți nevoia de o rețetă cu totul și cu totul specială, îți recomand cu drag acest preparat, care este recunoscut pentru că va cuceri ușor orice pofticios: Pulpe de pui caramelizate! Ce este foarte interesant la ea, este că pe cât de delicioasă și atractivă din toate punctele de vedere, pe atât de simplu se prepară. O explozie de arome chiar la tine în cuptor!
Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara acest deliciu:
1 caserolă de pulpe de pui CocoRico
2 linguri de ulei de măsline
100 de grame de sos de soia
1 lingură de ketchup
- Răzvan, sunt în coloană, aici, pe DN14. E un accident cu 3 mașini și se pare că sunt mai multe victime. Cred că acum 2-3 minute s-a produs. Ești în zonă? Poți să ajungi?
- Semnale de Alarmă: Avertismentele Subtile ale Corpului Care Pot Indica Prezența Cancerului
- Confesiunea tulburătoare a medicului Ștefania Szabo, înainte de tragedie: „Toți cred că sunt puternică, dar în mine e un haos liniștit”
200 de grame de miere de albine
2 căpățâni de usturoi pisate
sare
piper
Încălzește cuptorul la 180 de grade. Într-o tavă introdu carnea de pui, peste care toarnă uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, sarea și piperul. Lasă la cuptor aproximativ o oră, până ce sosul devine caramelizat. Atunci când pulpițele d epui sunt gata, fii sigură că membrii familiei te vor înconjura ghidându-se după miros. Asigură-te că îți va rămâne și ție măcar o porție!
Poftă bună!
















