joi, 30 martie 2023
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rețete » Fel principal » Piept de pui cu unt, smântână și lămâie

Piept de pui cu unt, smântână și lămâie

Piept de pui cu unt, smântână și lămâie

Dacă ai poftă de o masă copioasă, te inspir cu această rețetă de pulpe de pui cu unt absolut delicioasă. Din fericire pentru noi, aceste rețete senzaționale și combinații ne fac viața mai frumoasă, iar apetitul este întotdeauna prezent. Dacă înainte părinții nu știau cu ce să ne atragă pentru a pune gura pe ceva, astăzi diversitatea preparatelor este atât de mare încât copilașii noștri sunt extrem de norocoși!

După ce vei pregăti pulpele de pui cu unt, pariez că va intra în meniul tău și al copiilor tăi permanent.

Vezi și...

Salata de vară cu pui și struguri

Chifteluțe de pui cu spaghete în sos roșu

Cordon bleo, o specialitate delicioasă, simplu de preparat perfectă pentru o masă în familie

Cordon bleo, o specialitate delicioasă, simplu de preparat perfectă pentru o masă în familie

Ingrediente:

 

1 caserolă de piept de pui
1 linguriță de paprika
sare
piper
3 linguri de unt
3 căței de usturoi
100 de grame de smântână
50 de grame de parmezan
sucul de la 1 lămâie
spanac.

 

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 200 de grade. Asezonează pieptul de pui cu paprika și piper. Topește 2 linguri de unt și prăjește pieptul de pui în acesta. Adaugă usturoi în tigaie, apoi pune și parmezan, suc de lămâie și smântână. Adu la fierbere, apoi adaugă și spanacul. Pune toate aceste ingrediente într-o tavă și lasă-le la cuptor aproximativ 30 de minute.

De asemenea acest preparat este foarte potrivit în a-l servi și la o masă cu prietenii sau cu părinții și socrii pentru că în mod sigur atrage mulțumirile tuturor.

 

Poftă bună și spor la preparat!

SharePin1TrimiteTrimite
Articolul precedent

Pulpe de pui caramelizate

Urmatorul Articol

Găluște din iaurt gratinate la cuptor

Articole Similare

Papricaș de pui tradițional
Fel principal

Papricaș de pui tradițional

Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval
Fel principal

Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval

Salată de ton cu cartofi copți și porumb
Fel principal

Salată de ton cu cartofi copți și porumb

Chifteluțe de pește cu usturoi verde
Fel principal

Chifteluțe de pește cu usturoi verde

Clătite cu cașcaval și verdeață, ideale pentru un prânz sățios
Fel principal

Clătite cu cașcaval și verdeață, ideale pentru un prânz sățios

Cele mai delicioase metode de a pregăti carnea de pui
Rețete cu carne de pui

Cele mai delicioase metode de a pregăti carnea de pui

Urmatorul Articol
Găluște din iaurt gratinate la cuptor

Găluște din iaurt gratinate la cuptor

Noutăți

Te anunțăm când apar articole noi? Apăsă aici

Articole Populare

Cum arată viața Ancăi Verma, cea mai bogată româncă. Are un palat și este păzită de zeci de bodyguarzi
Timp Liber

Cum arată viața Ancăi Verma, cea mai bogată româncă. Are un palat și este păzită de zeci de bodyguarzi

Anca Verma este o femeie de afaceri de succes, fiind considerată cea mai bogată româncă din lume. În 2006 s-a...

Citeste mai mult
Cum se cultiva leușteanul, 5 sfaturi pentru o “tufă” adevărată. Sfaturi de la gradinari

Cum se cultiva leușteanul, 5 sfaturi pentru o “tufă” adevărată. Sfaturi de la gradinari

Cum arată casa de la țară a lui Puya. Este din lut și cu numeroase motive tradiționale

Cum arată casa de la țară a lui Puya. Este din lut și cu numeroase motive tradiționale

Cost 2023. O super casa mica si ieftina in suprafata de 60 mp utili:

Cost 2023. O super casa mica si ieftina in suprafata de 60 mp utili:

Dana Nălbaru s-a mutat la țară! Crește găini și cultivă zarzavaturi!

Dana Nălbaru s-a mutat la țară! Crește găini și cultivă zarzavaturi!

facebook.com/femina.ro

ROL.ro

© 2023 Femina.ro

ROL.ro

  • business.ro
  • fasterup.com
  • travel.ro

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber

© 2023 Femina.ro

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii aici
Go to mobile version