4 vinete subțiri și lungi
4 dovlecei
4 roșii
3 ardei mici (dacă este posibil, culori diferite)
4 linguri de ulei de măsline (60 ml)
4 caței de usturoi, tocați
sare
- Tabel complet pentru femei și bărbați. Ce pensie vei primi, în funcție de luna și anul nașterii și de stagiul complet de cotizare
- Schimbare importantă pentru șoferi: Cei cu două mașini vor plăti o nouă taxă obligatorie
- Decizie oficială de ultimă oră: noile măsuri adoptate sunt complet schimbate față de cele anterioare
Pentru sos:
4lingurițe ulei de măsline extra virgin (60 ml)
2 lingurite otet balsamic
3 căței de usturoi, zdrobit
1legătură de patrunjel tocat
un varf de sare (după gust)
Mod de preparare:
Taie dovleceii și vinetele în felii, roșiile taie-le în 4, iar ardeii, bastoane groase.
Etapa 1:
Pune la cuptor separat dovleceii și vinetele, presară sare peste ei. După o jumătate de oră, se spală vinetele și se storc pentru a extrage sucul amar. Se scurg bine și dovleceii. Pune toate legumele intr-un bol cu ulei de măsline și usturoi și amestecă.
Etapa 2:
- Povestea Anei Timofte, eleva care a avut curajul să creadă în munca ei
- Mai multe instituții bugetare, obligate să reducă personalul. Premierul cere restructurări masive în aparatul de stat
- Florile pe care trebuie să le plantezi în grădină, în luna iulie. Vor înflori până toamna târziu și vor arăta superb
Ungeți grătarul cu ulei de masline, se coc dovleceii si vinetele pentru 2 până la 4 minute pe fiecare parte, iar ardeio și roșiile pentru aproximativ 3 minute (sau până acestea sunt acoperite cu urme maronii). Se transferă legumele într-un bol.
Se amestecă legumele, iar dressingul se toarnă peste legume la grătar. Se amestecă ușor ca să nu se zdrobească. Lăsați-le înainte să ajungă la temperatura ambiantă.
O rețetă extrem de gustoasă și sănătoasă pe care v-o recomand cu drag! Poftă bună!