vineri, 26 mai 2023
Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rețete » Fel principal » Șnițel de pui învelit în parmezan

Șnițel de pui învelit în parmezan

https://femina.ro/wp-content/uploads/2018/05/snitelcuparmezan.mp4

Astazi iti impartasim reteta pentru un snitel cum rar ti-a fost dat sa mananci! Snitelul de pui invelit in parmezan este pranzul pe care si-l doreste oricine. De ce ai nevoie: 1 caserola piept de pui CocoRico , 3 oua, piper, sare, faina, parmezan, pesemet, 500 ml sos de rosii, patrunjel, lapte.

Mod de preparare: Pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele. Parmezanul ras se amesteca cu pesmetul. Oul se amesteca cu laptele. Pieptul de pui se trece pe rand prin faina, lapte si ou, iar apoi prin pesmet. Snitelele se adauga in sosul de rosii si se prepara la foc mediu 7-10 minute. Se adauga mozzarella si se lasa pe foc pana cand se topeste. Se serveste alaturi de paste, piure asezonate cu patrunjel. Pofta buna!

Vezi și...

Cordon bleo, o specialitate delicioasă, simplu de preparat perfectă pentru o masă în familie

Cordon bleo, o specialitate delicioasă, simplu de preparat perfectă pentru o masă în familie

Papricaș de pui tradițional

Papricaș de pui tradițional

Vezi si secretul pentru cele mai bune snitele: Cui nu îi plac șnițele? Șnițelele reprezintă un preparat foarte, foarte bun, sățios și ușor de preparat care satisface atât gusturile adulților cât și cele ale copiilor! Deși ne plac tuturor, unora nu le ies atât de fragede, motiv pentru care astăzi îți dezvăluim mici trucuri care te vor ajuta cu siguranță la următoarele șnițele preparate: 1. Pune pieptul de pui între două folii de plastic şi bate-l cu un ciocan de șniţele sau fundul unei tigăi. Fileurile trebuiesa aibă aproximativ 1cm grosime. 2. Pregătește 3 boluri: în primul bol pune făina, în cel de-al doilea, ouăle bătute, iar în cel de-al treilea pesmet amestecat cu boia dulce, sare și semințe de susan (opțional) și mixează-le. Pune fileul de pui în făină, ou și pesmet fără să apeși carnea de pui în pesmet. Verifică pesmetul să fie proaspăt. Adaugă snițelele neapărat în uleiul încins.1.Nu adăuga mai mult de două șnițele în tigaie, pentru că altfel uleiul va fi absorbit, mai repede, iar șnițelele tale vor absorbi mai multă grăsime.2. Scoate șnițelele pe șervețele absorbante și acoperă-le de asemenea cu șervețele.3. Sucul de lămâie oferă șnițelelor un gust deosebit. Îți recomandăm să încerci această combinație!
Vezi si reteta pentru rulada de pui: Pentru că rulada de pui, poate înlocui cu succes orice mezel sau mic dejun, este sanatoasa si traditionala, astazi iti prezentam reteta pentru rulada de pui cu mirodenii. Uite de ce ai nevoie: Ingrediente:1 kg pulpe de pui dezosate, fara piele, 2 lingurite de uleil,1-2 catei usturoi, 10 boabe de piper (eu am folosit verde), jumatate lingurita boabe de mustar, jumatate lingurita sare, amestec de ierburi si mirodenii (facute in casa sau din cele fara potentiatori de arome sau alte nebunii) , eu am folosit maghiran, busuioc, oregano, boia de ardei dulce, hartie de copt (nu se mananca, stati linistiti, este insa esentiala in reteta asta)
Mod de preparare:Am spalat pulpele de pui si am ales sa le tai excesul de grasime, eventualele resturi de piele si zgarciurile. Eu va recomand sa nu sariti peste pasul asta, desi o sa va ia vreo 10 minute in plus – fara sa exagerez cu aceasta operatiune si tot am strans 140 de grame de grasime. Da, ati citit bine, 140 de grame din totalul de 1 kg – destul de mult as zice. Am vrut chiar sa va pun o poza cu “gunoiul” pe cantar, insa arata prea urat si am zis sa nu va treaca pofta de rulada 🙂
Am pus apoi intr-un mojar piperul si mustarul si le-am zdrobit. Am adaugat usturoiul, sarea si am facut o pasta. Impreuna cu restul de condimente si o lingurita de ulei, le-am adaugat peste pulpele de pui si am amestecat bine, sa fie condimentele distribuite uniform. Apoi am taiat o bucata maricica de hartie de copt (vreo 40 de cm), am uns-o cu o lingurita de ulei si am asezat pulpele cam asa:
Rulam usurel, avand grija sa nu intre hartia intre bucatile de carne – strangem la capete ca sa nu se imprastie rulada. Dupa ce am rulat de tot, rasucim capetele si le bagam sub rulada. O punem intr-o tava, turnam o cana cu apa si daca mai vrem punem 2-3 bucatele de usturoi si niste ierburi in ea.
Bagam in cuptorul incins la 200 de grade pentru o ora.
Dupa aceea aruncam apa si lasam rulada sa se odihneasca macar 5 minute inainte de a o taia. Daca vreti sa o mancati rece lasati-o sa se raceasca in hartie.
La taiat va recomand sa folositi un cutit cat mai bine ascutit si sa tineti rulada bine, cat mai aproape de locul unde faceti taietura. Si mai ales apasati usurel cu cutitul – apasarea puternica o va sfarama.
Stiu ca am povestit mult, insa veti vedea ca o sa va iasa din prima – este un preparat chiar simplu de facut si inca si mai simplu de mancat.
Poate fi mancata in sandvisuri, cu garnituri si salate.
Pofta buna!

Sursa: iria.ro

SharePinTrimiteTrimite
Articolul precedent

Kebab de pui la cuptor, nu te mai saturi de el! O idee delicioasă pentru toți pofticioșii!

Urmatorul Articol

Mâncare de conopidă cu pulpe de pui

Articole Similare

Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval
Fel principal

Budincă de dovlecei cu carne și cașcaval

Salată de ton cu cartofi copți și porumb
Fel principal

Salată de ton cu cartofi copți și porumb

Chifteluțe de pește cu usturoi verde
Fel principal

Chifteluțe de pește cu usturoi verde

Clătite cu cașcaval și verdeață, ideale pentru un prânz sățios
Fel principal

Clătite cu cașcaval și verdeață, ideale pentru un prânz sățios

Cordon bleo din piept de pui. Rețeta originală pas cu pas
Fel principal

Cordon bleo din piept de pui. Rețeta originală pas cu pas

Cum se prepară cel mai bun macrou cu marinadă la cuptor. O rețetă perfectă pentru noaptea de Anul Nou
Fel principal

Cum se prepară cel mai bun macrou cu marinadă la cuptor. O rețetă perfectă pentru noaptea de Anul Nou

Urmatorul Articol
Mâncare de conopidă cu pulpe de pui

Mâncare de conopidă cu pulpe de pui

Noutăți

Te anunțăm când apar articole noi? Apăsă aici

Articole Populare

Austria – Destinația perfectă pentru schi la altitudini impresionante
Timp Liber

Austria – Destinația perfectă pentru schi la altitudini impresionante

Austria este una dintre cele mai populare destinații pentru schi din Europa. Țara oferă stațiuni montane de top, cu pârtii...

Citeste mai mult
Cum să tai perfect feliile de tort și prăjiturile. Un bucătar ne-a dezvăluit acest truc atât de util

Cum să tai perfect feliile de tort și prăjiturile. Un bucătar ne-a dezvăluit acest truc atât de util

Drob de vinete pentru post. O rețetă foarte gustoasă din care vei putea mânca pe săturate

Drob de vinete pentru post. O rețetă foarte gustoasă din care vei putea mânca pe săturate

4 lucruri de știut despre brandul Puma

4 lucruri de știut despre brandul Puma

Deși era dată ca mare favorită, Siena Vușcan a fost DESCALIFICATĂ de la Românii au Talent, după ce a primit un Golden Buzz de la Andra Măruța:

Deși era dată ca mare favorită, Siena Vușcan a fost DESCALIFICATĂ de la Românii au Talent, după ce a primit un Golden Buzz de la Andra Măruța:

facebook.com/femina.ro

ROL.ro

© 2023 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • business.ro
  • fasterup.com
  • travel.ro

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Contactați-ne

© 2023 Femina.ro | Contact

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii aici
Go to mobile version