Am descoperit de curând această rețetă, iar familia mea nu se mai satură de ea, mereu mă roagă să o mai pregătesc.
Este o retetă simplă și sățioasă, dar în același timp deosebit de gustoasă.
Iată de ce aveți nevoie pentru a o prepara:
- Poziția în care dormi îți poate spune mai multe despre tine decât crezi
- Am intrat în grajd și am dat peste niște pui firavi și neobișnuiți – ceea ce am aflat despre ei m-a lăsat fără cuvinte
- Alertă sanitară: un medicament pentru tensiune, retras de pe piață din cauza unei substanțe cu risc cancerigen – informații importante pentru pacienții români
350 g cartofi
1 ou
1 tulpină de țelină tocată
3 linguri iaurt
3 linguri maioneză
1 linguriță și jumătate de muștar
1 ceapă roșie mică tocată cubulețe
sare, piper și boia după gust
Sănătoasă, rapidă, cremoasă, aromată și gata cu totul în numai 20 de minute. Perfectă pentru un prânz sățios sau pentru o cină în familie într-o zi în care nu ai inspirație și prea multe ingrediente în gospodărie.
Pune oul la fiert și după câteva minute adaugă și cartofii (tăiați în cubulețe de dimensiuni egale, ca să se fiarbă în același timp)
- Tragedie la un azil de bătrâni: 10 morți și 20 de răniți într-un incendiu devastator. Autoritățile au declanșat ancheta
- Carne de Vită: Diferența dintre Produsul de Supermarket și Cel de la Fermă
- Ce se întâmplă în corpul tău când bei suc acidulat. Un obicei aparent inofensiv care îți afectează sănătatea
Între timp, ocupă-te de sos. Combină într-un bol maioneza cu iaurtul și muștarul. Adaugă țelina și ceapa tocate și amestecă bine.
Când s-au fiert cartofii, adaugă-i imediat fierbinți peste sos ca să absoarbă aromele din el. Toacă oul cubulețe, adaugă-l și pe el și amestecă bine.
Se servește atât caldă cât și rece. Delicios și rapid.















