Anul acesta încearcă să faci preparatul tradițional românesc, gătit după rețeta lui Chef Cătălin Scărlatescu! Iată rețeta secretă de sarmale a lui Chef Scărlătescu
Dupa ani intregi de explorat si incercat diverse imbunatatiri la reteta traditionala pentru sarmale, Chef Catalin Scarlatescu, a descoperit secretul care le face sa fie extrem de gustoase.
Ingrediente pentru rețeta secretă de sarmale a lui Chef Scărlătescu
- Anunț de amploare la nivel mondial: declarația recentă a lui Emmanuel Macron
- Schimbare majoră pentru pensionarii care au cotizat înainte de 1990! Statul pregătește o decizie fără precedent
- Decizia surprinzătoare a Lianei Arsenie, șefa Curții de Apel București, în mijlocul scandalului din justiție. Cum a reacționat judecătoarea după protestele din toată țara
2 kg ceapa
4 kg de carne tocata de porc
- „Mamă, dacă nu te sun, înseamnă că m-au spânzurat!” Acestea au fost ultimele cuvinte ale romanului condamnat la moarte in Malaezia trimise in tara!
- Anghel Damian, confesiune sinceră despre lupta nevăzută din spatele succesului
- Premierul Ilie Bolojan cere adoptarea urgentă a măsurilor fiscale: „Nu există altă soluție”
500 g orez
40 g piper
11 g sare/kg carne
o bucată de afumatura
bulion
varza murata
Mod de preparare:
Se toca ceapa marunt, dupa care o calim pana prinde o culoare usor aurie si o lasam putin la racit. Apoi o amestecam cu carnea tocata, orezul spalat in prealabil, cimbru, sare, piper si inca 2 ingrediente secrete.
Intre timp, alegem cele mai frumoase frunze de varza murata. Impaturim cu grija continutul. Dupa ce am terminat de facut sarmalele, tocam varza murata si o amestecam cu bulion.
Este momentul sa punem totul in oala. Mai intai asezam un strat de varza, peste care adaugam cateva foi de dafin, dupa care asezam in mijloc o bucata generoasa de afumatura si incepem sa punem un strat de sarmale.
Repetam cu un strat de varza si unul de sarmale pana cand umplem oala. Adaugam apa si un pic de ulei, dupa care le bagam la cuptor.
Fierte cu dichis, mai bine de 4 ore, sarmalele lui Scarlatescu, ti se vor topi in gura















