miercuri, 29 martie 2023
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rețete » Desert ca la mama acasă » Cum putem prepara la noi acasă o tavă plină cu Kinder Pinguin

Cum putem prepara la noi acasă o tavă plină cu Kinder Pinguin

Cum putem prepara la noi acasă o tavă plină cu Kinder Pinguin

Blatul la prăjitura Pinguin
10 ouă, 200 grame zahăr, 100 grame făină, 75 grame pesmet, 50 grame cacao, 50 mililitri lapte, 270 mililitri ulei, 1 ½ plicuri praf de copt, 2 plicuri zahăr vanilat, 5 linguri miere de albine, 1 praf sare
Crema la prăjitura Pinguin
700 mililitri frișcă, 2 plicuri întăritor de frişcă, 3 linguri lapte condensat, 2 linguri miere de albine, 2 plicuri zahăr vanilat

Glazura I la prăjitura Pinguin
120 grame ciocolată amăruie, 70 grame unt
Glazura II la prăjitura Pinguin, 220 grame ciocolată amăruie, 100 grame unt, 3 linguri ulei, 3 linguri apă, 1 lingură zahăr pudră

Vezi și...

Cum să pregătim fructele și legumele pentru o masă festivă

Chec de casă cu afine! Un desert perfect pentru orice moment al zile

Cum prepari cele mai pufoase clătite fără să adaugi unt sau ulei în tigaie

Cum prepari cele mai pufoase clătite fără să adaugi unt sau ulei în tigaie

Mod de preparare:

Preparăm „Blatul la prăjitura Pinguin”, se separă albuşurile de gălbenuşuri.Gălbenuşurile se bat cu zahărul şi zahărul vanilat,până se obţine o cremă fină.
Se adaugă făina,cacaua şi pesmetul.Se mixează bine, apoi se pun, pe rând, laptele,uleiul,iar la final, mierea.Albuşurile se bat separat cu un praf de sare.Cu ajutorul unei palete, amestecând de jos în sus, se încorporează crema de gălbenuşuri în spuma de albuşuri.

Compoziţia obţinută se împarte în două şi se coc, pe rând, două foi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 12-15 minute.
Se lasă să se răcească, fără a îndepărta hârtie de copt.

Preparăm „Crema la prăjitura Pinguin”

Se bate frişca tare, se adaugă întăritorul,apoi mierea,laptele condensat şi zahărul vanilat.Se obţine o cremă tare, care se dă la rece.

 

Preparăm „Glazura I la prăjitura Pinguin”
se topesc pe baie de apă până se topeşte ciocolata.

Preparăm „Glazura II la prăjitura Pinguin”
Ingredientele se pun pe baie de apă şi se lasă să se răcească la temperatura camerei.

 

Cum le unim:

 

Peste prima foaie se pune 1/2 din crema de frişcă şi se nivelează.Se toarnă glazura I, imediat ce a fost făcută, se întinde uniform şi se dă la rece până se întăreşte glazura. Se pune al doilea strat de cremă, se uniformizează şi se aşează cea de-a doua foaie de blat.Se presează bine şi se îndepărtează hârtia de copt.

Deasupra se toarnă glazura II,se întinde uniform şi se dă prăjitura la rece câteva ore.

Se porţionează si se mananca pana la ultima bucatica!

 

Sursa: delicatesa.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SharePinTrimiteTrimite
Articolul precedent

Cârnați proaspeți cu varză, o rețetă oltenească de te lingi pe degete!

Urmatorul Articol

Tort răsturnat cu aluat cu dulceață și budincă. O bunătate!

Articole Similare

Prăjitura Coca Cola, mai bună decât orice altă prăjitură de casă
Desert ca la mama acasă

Prăjitura Coca Cola, mai bună decât orice altă prăjitură de casă

Tort de bezea cu mere
Desert ca la mama acasă

Tort de bezea cu mere

Strudel cu mere ardelenesc. Un dulce tradițional cu care ne mândrim
Desert ca la mama acasă

Strudel cu mere ardelenesc. Un dulce tradițional cu care ne mândrim

Desert ca la mama acasă

Clătite poloneze, rețeta autentică. Delicioase și foarte pufoase

Rețeta originală a cremșnitului. Ce poate fi mai bun de atât?
Desert ca la mama acasă

Rețeta originală a cremșnitului. Ce poate fi mai bun de atât?

Cremă de caramel preparată în casă. Nici cei mai mari mofturoși nu îi pot rezista. Este perfectă pentru prăjituri, plăcinte și înghețată
Desert ca la mama acasă

Cremă de caramel preparată în casă. Nici cei mai mari mofturoși nu îi pot rezista. Este perfectă pentru prăjituri, plăcinte și înghețată

Urmatorul Articol
Tort răsturnat cu aluat cu dulceață și budincă. O bunătate!

Tort răsturnat cu aluat cu dulceață și budincă. O bunătate!

Noutăți

Te anunțăm când apar articole noi? Apăsă aici

Articole Populare

Cum arată viața Ancăi Verma, cea mai bogată româncă. Are un palat și este păzită de zeci de bodyguarzi
Timp Liber

Cum arată viața Ancăi Verma, cea mai bogată româncă. Are un palat și este păzită de zeci de bodyguarzi

Anca Verma este o femeie de afaceri de succes, fiind considerată cea mai bogată româncă din lume. În 2006 s-a...

Citeste mai mult
Cum se cultiva leușteanul, 5 sfaturi pentru o “tufă” adevărată. Sfaturi de la gradinari

Cum se cultiva leușteanul, 5 sfaturi pentru o “tufă” adevărată. Sfaturi de la gradinari

Cum arată casa de la țară a lui Puya. Este din lut și cu numeroase motive tradiționale

Cum arată casa de la țară a lui Puya. Este din lut și cu numeroase motive tradiționale

Cost 2023. O super casa mica si ieftina in suprafata de 60 mp utili:

Cost 2023. O super casa mica si ieftina in suprafata de 60 mp utili:

Dana Nălbaru s-a mutat la țară! Crește găini și cultivă zarzavaturi!

Dana Nălbaru s-a mutat la țară! Crește găini și cultivă zarzavaturi!

facebook.com/femina.ro

ROL.ro

© 2023 Femina.ro

ROL.ro

  • business.ro
  • fasterup.com
  • travel.ro

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber

© 2023 Femina.ro

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii aici
Go to mobile version