Contactați-ne
Femina.ro
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Cum se repară maioneza de casă tăiată.

Cum se repară maioneza de casă tăiată.

Maioneza va reusi fara niciun cusur daca toate ingredientele (ouale, uleiul, sucul de lamaie, eventual mustarul) vor avea aceeasi temperatura.

Vreti sa va reuseasca intotdeauna maioneza? Procedati astfel: un galbenus foarte proaspat si bine despartit de albus se pune intr-o farfurie adanca, acoperindu-l cu putina sare si cateva picaturi de otet.Se lasa astfel cateva minute. Oţetul încheagă ușor gălbenușul pe care îl desfaceţi cu lingura de lemn. Amestecaţi un minut, până vedeţi că gălbenușul prinde a se întări. Atunci adăugaţi treptat untdelemnul, frecând în aceeași direcţie cu o lingură de lemn. În câteva minute, maioneza se îngroașă. Acum puteţi turna untdelemnul fără teamă că maioneza se taie.

Cum se repară maioneza tăiată? Scoateţi o lingură de maioneză tăiată într-un castron separat. Picuraţi încet în ea, frecând tot timpul, o lingură de apă caldă, până când începe să se lege. Se adaugă apoi, puţin câte puţin, restul de maioneză tăiată. Maioneza tăiată se poate repara cu oţet. Puneţi două linguri pe foc să se înfierbânte, apoi vărsaţi în oţetul fierbinte jumătate din maioneză. Amestecaţi bine, apoi încorporaţi și restul de maio- neză. O lingură de apă fierbinte pusă în maioneză la sfârșit, când e gata, o face să fie mai uleioasă și să se încorporeze mai bine în salate. În plus, ea ţine mai multe zile, fără să-și schimbe compoziţia. În maioneza pe care o preparaţi, pe lângă sucul de lămâie, adăugaţi și o lingură de oţet aromat de plante. Va avea un gust mai rafinat și picant. Maioneza se adaugă în salate numai după ce acestea sunt reci. Dacă vreţi să obţineţi maioneză sau unt colorat, folosiţi următoarele ingrediente: culoare roșie: sfeclă roșie (coaptă, fiartă) sau cu pastă de roșii, cu o linguriţă făină și 1 linguriţă muștar. culoare galbenă: cu gălbenușuri fierte și morcovi fierţi. culoare neagră: cu pastă de măsline tocate. culoare verde: cu piure de spanac sau frunze de pătrunjel tocat foarte fin.

  • Cancerul pancreatic: 10 simptome timpurii pe care nu trebuie să le treci cu vederea
  • Norovirusul, infecția care provoacă valuri de îmbolnăviri în Europa. Ce este și cât de periculoasă poate deveni
  • 10 semne timpurii ale cirozei hepatice. Avertismentele corpului înainte de agravare
  • Vezi cele mai noi si interesante stiri

Sursa: formula As

SharePinTrimiteTrimite
Urmatorul Articol
Cum se prepară cartofii noi la pungă, o rețetă delicioasă care te scapă de orice problemă

Cum se prepară cartofii noi la pungă, o rețetă delicioasă care te scapă de orice problemă

,,Lapte de bou” o rețetă care vă va plăcea sigur. Nu-i om care să o refuze atunci când este servit

,,Lapte de bou'' o rețetă care vă va plăcea sigur. Nu-i om care să o refuze atunci când este servit

Din păcate toţi au început să plângă
Generale

Din păcate toţi au început să plângă

Citeste mai multDetails
Guvernul Bolojan pregătește înghețarea salariilor și pensiilor în 2026
Actualitate

Guvernul Bolojan pregătește înghețarea salariilor și pensiilor în 2026

Citeste mai multDetails
Marin Eugen Sabău, eutanasiat în Spania
Actualitate

Marin Eugen Sabău, eutanasiat în Spania

Citeste mai multDetails
Din păcate este vorba de Cătălin Bordea. Este știrea momentului în showbiz
Actualitate

Din păcate este vorba de Cătălin Bordea. Este știrea momentului în showbiz

Citeste mai multDetails
De la o mâncărime banală la un diagnostic neașteptat:
Actualitate

De la o mâncărime banală la un diagnostic neașteptat:

Citeste mai multDetails
Stare de sănătate Dan Petrescu: Noi informații despre recuperarea „Bursucului”. Fiicele sale au venit de urgență în România
Actualitate

Stare de sănătate Dan Petrescu: Noi informații despre recuperarea „Bursucului”. Fiicele sale au venit de urgență în România

Citeste mai multDetails
Vacanța de iarnă 2025–2026 începe mai devreme. Cât durează cea mai lungă pauză din an pentru elevi
Actualitate

Vacanța de iarnă 2025–2026 începe mai devreme. Cât durează cea mai lungă pauză din an pentru elevi

Citeste mai multDetails
Exit-poll 21:00: cine pare să câștige Primăria București 2025
Actualitate

Exit-poll 21:00: cine pare să câștige Primăria București 2025

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 Femina.ro | Contact

ROL.ro

  • Contact
  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Actualitate
  • Economie
  • Religie
  • Monden
  • Rețete
    • Antreuri
    • Desert ca la mama acasă
    • Diete
    • Fel principal
    • Garnituri
    • Grătare
    • Leacuri naturale
    • Mâncare cu legume
    • Placinte
    • Preparate de post
    • Preparate din pește
    • Rețete cu carne de pui
    • Rețete internaționale
    • Rețete din Ardeal
    • Rețete mănăstirețti
    • Rețete românești
    • Specialități
    • Supe/ciorbe/creme
    • Salate
  • Timp Liber
  • Oferte Femina
Contactați-ne

© 2025 Femina.ro | Contact